Görüş Bildir
Haberler
Olası Bir Türkiye Rusya Savaşın'da Meydana Gelebilecek Gelişmeler

Olası Bir Türkiye Rusya Savaşın'da Meydana Gelebilecek Gelişmeler

Olası bir Rusya,Türkiye savaşın'da başımıza gelecekleri kestirmek aslında çok da zor değil...

Her iki ordu'da dünyanın en güçlü orduları içerisinde yer almakta,olası bir Rusya,Türkiye savaşında,Rusya Kuzeyden gelecektir,Kuzeyde ise ülkemiz dağlarla kaplıdır,doğanın bize verdiği mükemmel bir savunmadır ve bu bizim lehimizedir.

Türkiye'nin savunma sisteminde yakın bir zamana kadar Patriot füzeleri yer almaktaydı ve bu füzeler ısı güdümlüydü,bu füzeler güneye konuşlandırılmıştı lakin bu füzeleri geri iade ettik şuan ise patriot kadar gelişmiş bir sistem olmasa'da Atılgan tanklar mevcuttur,bunun dışında ise klasik uçaksavarlar vardır.

Rusya'da ise ısı güdümlü,hedefin peşinden giden S-400 füzeleri mevcuttur,bu füzelerin yüksek tahrip gücü vardır.Hedefi imha etmeye odaklıdır ve hedefle buluşuncaya kadar hedefi takip eder.

Her iki ülkenin'de  jetler ile sınır ihlali yapması çılgınlık olacaktır...

Türkiye'de yaklaşık 998 adet F-16 bulunmaktadır,bu jetler mükemmel manevra gücüne sahiptir,Türk pilotları dünyanın en iyi pilotları içerisinde yer alır,Rusya'nın herhangi bir sınır ihlali neticesinde bu çılgın pilotların ve yüksek teknolojili F-16 jetlerimizin bu hedefleri nokta atışı ile imha etmesi içten bile değildir.

Rusya'da ise MİG-29 yer alır,bu jet yüksek manevra gücüne sahip olsa'da teknoloji bakımından F-16 uçakların gerisindedir.

Sovyet yapımı jet uçaklarıdır.Rus pilotları ise Türk pilotların kabiliyet sınırlarının altında yer alan orta sınıf pilotlardır.

Rusya'da Topol-M füzesi yer alır,balistik bir füzedir,kıtalar arasıdır,menzili ise yaklaşık 12.000 km'dir.Amerika'nın bile korktuğu bir füzedir,çünkü New york'u bile vurabilecek menzile sahiptir ayrıca nükleer ve biyolojik başlık takılabilir.

Türkiye'de ise Yıldırım füzeleri yer almakta'dır yaklaşık menzili 90-150 km arasındadır.Bu yönden maalesef oldukça eksiğiz...

Ayrıca Rusya'da yer alan tank sayısı 15.500 Türkiye'de yer alan tank sayısı ise 3.700 civarındadır.

Türk ordusu yıllardır zorlu iklim koşullarında Pkk ile mücadele ettiği için Rus ordusuna göre daha dinamik ve tecrübelidir.Ülkemiz ise savunmaya odaklanmış bir ülkedir,Türkiye,Rusya'ya saldırırsa olası sonuç yenemez ama Rusya'da savunma ülkesi olan Türkiye'ye giremez.Ayrıca Rus'ekonomisi olası bir savaşı kaldıramayacak kadar kötü durumda'dır.

Olası savaşta taraflar;

Rusya'nın destekçileri tahminen,İran,Çin,Kuzey Kore,Suriye,Ermenistan olacaktır ve bu ülkeler ideolojileri çerçevesinde birleşmiş veya dostlukları soğuk savaş döneminden gelen ülkelerdir.

Türkiye ise bu konuda Rusya kadar şanslı değil,Tabii ki olası savaş durumunda NATO'dan herhangi bir müdahale gelmeyecektir,emperyalist ülkeler silah satma yarışına girecektir,NATO' yalnızca politik destek verecektir.Azeribaycan Türkiye'ye destek verecektir.Ukrayna ise politik destek verecektir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atilgan Tank

S-400

F-16

MİG-29

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın