Görüş Bildir
Haberler
Oi Va Voi Turneye Geliyor

Oi Va Voi Turneye Geliyor

Ali Çeşmeci
11.03.2014 - 15:52 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 18:46

Oi Va Voi Turneye Geliyor

İsminin anlamı “Anam Tanrım” olan İngiliz kökenli grup bir kez daha Türkiye’ye geliyor. Bu sefer 6 şehir gezecek olan grup, Bursa, Adana, Mersin, Gaziantep İzmir ve İstanbul’da sahne alacak. İlk durağı olan Hayal Kahvesi’nde sevenleri ile buluşacak olan grup İstanbul sonrası Bursa’ya hareket edecek.

Daha hiçbir albümleri yayınlanmadan, BBC Radio 3 World Music Boundry Crossing ve Listener kategorilerinde ödül alan Oi Va Voi, Yiddish konuşma dilinde “Aman Tanrım” anlamına geliyor. Ebeveynleri Yahudi göçmeni olan Oi Va Voi, kökenlerine bağlı kalarak bildiklerini, hissettiklerini, modern dünyanın diliyle, yaşadıkları anın argosuyla, şimdiki zamanı yakalayıp, geçmiş zamana yüz çevirmeden müziklerine taşıyorlar. Grup hala bazı Yahudi düğünlerinde bile performans sergiliyor.

Grup, ‘Laughter Through Tears’ öncesi demo Cd’leri ‘Digital Folklore’ ve verdikleri konserlerle hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı. Müzikleri soul, ska, trip hop, drum’n bass ve Balkan ritimlerinin hoş bir kombinasyonundan oluşuyor.

31 Mayıs’ta Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahne alacak olan grubun biletlerine Biletix’ten ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.unimetre.com/oi-va-voi-tur...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın