Görüş Bildir
Haberler
"O mu, Bu mu?" Testine Göre Takıntılı mısın?

"O mu, Bu mu?" Testine Göre Takıntılı mısın?

O mu, bu mu testine göre sen takıntılı biri misin?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Sen takıntılı birisin!

Sen takıntılı birisin.' Sözlerinin ağırlığı, odanın içinde yankılanırken, bu tanımlama kafanda yankılanmaya başlar. Evet, birçok kez fark ettin ve kabul ettin: hayatın gerçekten zorlu. Ancak acı gerçek şu ki, bu zorluğun temelinde yatan sebep, kendi içinde saklı. Zihnin, sürekli bir labirentin içinde kaybolmuş gibi, takıntılarına saplanıp kalmış durumda. Kendi içsel dünyanda, kırılgan duvarların ardında, kontrolün kaçtığını hissediyorsun. Düşünceler, çılgın bir dansın içinde, seni kendine çekip alıyor. Ne yazık ki, o dansın orkestrası sen değilsin; bu seni daha da çaresiz hissettiriyor. Etrafındaki insanların, senin kurguladığın çerçevenin içinde var olmalarını bekliyorsun. Onların senin isteklerin doğrultusunda dans etmelerini umuyorsun. Ancak gerçek, hiçbir zaman senin kontrolün altında olmadıkları. Bu, içindeki kaosu daha da artırıyor. Belki de farkında değilsin, ama senin için yaşam bir savaş alanına dönüşmüş durumda. Her an, takıntılarınla mücadele etmek zorundasın. Onlarla başa çıkmak için savaşırken, bir yandan da kaybetme korkusuyla savaşıyorsun. Her şeyin senin kontrolün altında olması gerektiğine dair o büyük yanılsama, hayatını günlük bir mücadeleye dönüştürüyor. Ancak unutma, bu savaşın içinde yalnız değilsin. Belki de bu savaş, senin en yakın dostlarınla ve sevdiklerinle yürütmen gereken bir savaştır. Onların desteğiyle, içinde bulunduğun bu karmaşadan çıkmanın yollarını keşfetmek mümkün olabilir. Belki de, bu savaşın sonunda, iç huzuru ve kabulün bulunduğu bir yer keşfedeceksin.

Sen takıntılı biri değilsin!

Sen takıntılı biri değilsin.' Sözlerinin hafifliği, odanın içinde huzur dolu bir melodi gibi yayılırken, içindeki rahatlığı hissedersin. Evet, hayat sana pembe bir renk gibi görünüyor. O güzel pembe, sıcak ve güneşli bir günün getirdiği huzurun rengi gibi seni sarıyor. Düşüncelerin, yaşadıkların karşısında önemsiz kalıyor çünkü sen her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyorsun. Gerçekten de, dert edinecek veya kendini yoracak her şeyden uzak duruyorsun. Bu, senin sağlıklı bir yaşam sürmeni sağlıyor. Sorunların, engellerin varlığına rağmen, her zaman pozitif bir bakış açısına sahip oluyorsun. Bu da seni daha güçlü ve dirençli kılıyor. Takıntılarının esiri olmadığın gibi, kontrolünü kaybetsen bile her şeyi yoluna koyabileceğine olan inancın sana güç veriyor. Her karşılaştığın engeli, fırsata dönüştürme yeteneğin seni takıntıdan uzaklaştırıyor. Bu, içsel gücün ve cesaretinle sağladığın bir başarıdır. Kendine olan güvenin, seni takıntıdan uzak tutuyor. Çünkü sen, içindeki gücün farkındasın. Hayatın seni hangi yöne sürüklerse sürüklesin, sen kendine olan güveninle dimdik ayakta duruyorsun. Bu da seni, takıntılı düşüncelerden uzak, özgür bir ruh haline getiriyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
21
15
9
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Sen takıntılı birisin! Yes I am!

gamze berktas

Sen takıntılı birisin!

Emel

Sen takıntılı birisin! Evet bir de kaygı derecesi yüksek. Eee bir de anksiyetesi olan. Bir de depresyonda 😅 Mükemmelliyetçiliğin kaçınılmaz sonuçları 😂