Görüş Bildir
Haberler
Mustafa Sarıgül'den Şok İddia!

Mustafa Sarıgül'den Şok İddia!

Fatih UZUN
13.03.2014 - 22:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Sarıgül'den Şok İddia!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Teke Tek Özel'de Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı sorularını yanıtladı.

Fatih Altaylı'nın 'Sizin geçtiğimiz hafta yaptığınız bir mitingte bir vatandaşı yumrukladığınız, itip kaktığınız haberler yapıldı' sorusuna cevap verdi..

SARIGÜL'DEN ŞOK İDDİA

'Gönülleri yapmak varken neden yumruk atayım? Öyle bir şey olmadı çok abarttılar. Sabah 6'da kalkıyorum gece 11'e kadar koşuyorum. Bir provokasyonla karşı karşıyayız. Bir kere o arkadaşın kimliğini açmak lazım. O arkadaş, Star Gazetesi'nin bir genel yayın yönetmeni tarafından kamuoyunda söylenen bu, İSPAK'a görevle başlatılan sonra da Fatih surlarının yanında bir tane büfesi olan sonra da ağabeyi AK Parti'li bir belediyede görev yapan bir siyasinin kardeşi.**

'ÇOK AĞIR BİR ŞEY SÖYLEDİ'

Zaten ertesi gün 'Ben Tayyip Erdoğan' için adam bile öldürürüm diyen biri kendisi. Ben yanından geçerken çok ağır bir şey söyledi. Orada vurma kırma diye bir şey yok. Yandaş medya bunu paramparça eder. Teşekkür ederim dedim geçip gittim.

  • gazetevatan.com
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/mustafa-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0