Görüş Bildir
Haberler
Milliler İstanbul'da Toplanıyor

Milliler İstanbul'da Toplanıyor

Fatih
09.11.2014 - 21:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliler İstanbul'da Toplanıyor

A Milli Takımımız İstanbul'da toplanmaya başlamışken, Arda Turan ve Mevlüt Erdinç'in 10 Kasım günü takıma katılacağı belirtildi.  

Brezilya ile 12 Kasım Çarşamba günü özel maçta, Kazakistan ile de 16 Kasım Pazar günü 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan futbolcular, İstanbul'da toplanmaya başladı.

Milli futbolculardan, lig maçlarını tamamlayanlar Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne geldi. Maçları devam eden aday kadrodaki oyuncuların ise bu gece kampa katılacakları bildirildi.

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan ve Saint-Etienne'de oynayan Mevlüt Erdinç'in ise yarın kampa dahil olacağı belirtildi.

A Milli Takım, ilk antrenmanını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yarın gerçekleştirecek.

A Milli Takım'ın Brezilya ve Kazakistan'la oynayacağı maçların aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen (Bursaspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Arda Turan (Atletico Madrid), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne)

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/millitaki...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın