Görüş Bildir
Haberler
Liverpool'a Aston Villa Tokadı

Liverpool'a Aston Villa Tokadı

Fatih
13.09.2014 - 21:45

Liverpool'a Aston Villa Tokadı

Liverpool, geçen sene harikalar yarattığı Anfield'da bu sezon oynadığı 2. maçta mağlubiyetle tanıştı.

İngiltere Premier Lig'de 4. hafta mücadelesinde Brendan Rodgers'ın Liverpool 'u evinde Aston Villa 'yı ağırladı. Erken gelen golle yenik durumda düşen kırmızılılar, rakip kaleyi abluka altına alsa da maçı çevirmeyi beceremedi.

Aston Villa henüz dakikalar 9'u gösterirken üstünlüğü yakaladı. Ashley Westwood'un kullandığı korner vuruşunda Senderos karambolde iyi yükseldi ve kafayı vurdu. Çerçeveyi bulmayan ve boşta kalan topu iyi takip eden Agbonlahor fırsatçılığını konuşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Gole rağmen oyun disiplinini bozmayan Merseyside ekibi, oyunu domine etmeye devam etti. Rakip yarı sahada üst üste pozisyonlar yakalayan L'pool, Lallana ve Balotelli ile giridği pozisyonları gole çevirmeyi başaramadı.

Rodgers'ın öğrencileri daha etkili olan taraf olmasına karşın, devre Aston Villa'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

ASTON VILLA İYİ KAPANDI

İkinci yarıya da aşina olduğumuz şekilde Anfield'da yoğun bir Liverpool baskısı izledik. Aston Villa orta sahayı çok ender geçebilirken, genelde savunmada çok adamla rakibi beklediler.

Sağlam Villa savunma hattını aşmakta zorlanan L'pool, son yarım saatlik bölüme girilirken, uzaktan şutlar ve sol kanadı kullanmaya başladı. Coutinho ve Sterling sık sık bu periyotta yay üzerinden kaleyi yoklarken, toplar bir türlü savunmayı aşarak kaleyi bulamadı.

81'de Liverpool gole çok yaklaştı. Yeni transfer Alberto Moreno'nun pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Coutinho, çaprazda güzel vurdu ancak top direkten oyun alanına geri döndü.

Kalan dakikalarda biraz telaşa kapılan Merseyside ekibi, gelişigüzel vuruşlarla topu ileri şişirmeye başladı. Aston Villa son anlarda hataya yer vermedi ve Anfield deplasmanından 3 puanla ayrılmayı başardı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/liverpoo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın