Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe’de Şampiyonluk Yemeği

Fenerbahçe’de Şampiyonluk Yemeği

Fatih
10.05.2014 - 21:55 Son Güncelleme: 10.05.2014 - 23:29

Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin ve Ersun Yanal'a Çağrı

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, düzenlenen şampiyonluk yemeğinde sarı lacivertli taraftarları sevindirecek bir çağrıda bulundu.

Aziz Yıldırım Billionaire Club'te düzenlenen şampiyonluk yemeğinde sözleşmeleri sona eren Caner Erkin ve teknik direktör Ersun Yanal'a kulübe gelin ve imzayı atın çağrısında bulundu.

İtalya'dan ve İngiltere'den ciddi teklifler alan Caner ve ligi şampiyon tamamlayan takımın hocası Ersun Yanal'ın taraftarlar tarafından sözleşmesinin yenilenmesi beklenirken Aziz Yıldırım'ın bu çağrısı taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Fenerbahçe dergisinin ve internet sitesinin eski editörlerinden Gökhan Güçkaya da bu gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu;

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kutlamada Önemli Açıklamalar

2013-2014 Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan Fenerbahçe'de kutlamalar devam ediyor.

Şampiyonluk kutlamaları kapsamında bu akşam düzenlenen yemeğe; Aziz Yıldırım, yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular ile sanat ve iş dünyasından birçok davetli de katıldı. Başkan Aziz Yıldırım, davetlilerle tek tek ilgilendi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek, renkli görüntülere sahne oluyor.

Emre Belözoğlu

Bu camia, bu taraftar, bu kulübe hizmet eden herkes, en güzel günleri hak ediyor. 2-3 senedir yaşadığımız sıkıntılara değecek kutlamaların olmasını diliyorum. Bizim takım olarak aramızda çok iyi arkadaşlığımız var. Başkanımız ve yöneticilerimizde bize hep destek oldular.

Caner Erkin

Şampiyonluk erken gelince kutlamalar da fazla oluyor. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Abartarak kutlamalara devam etmeliyiz. İyi performans gösteren takım içinde bende iyi gözüktüm ve performansım arttı..

Moussa Sow

Çok güzel bir sezon geçirdik. 19. şampiyonluğu kazandık, bu da Kulübümüz için çok önemli. Yarını iple çekiyorum. Kupa kutlamasından çok fazla bahsettiler. Dia ve Niang eski şampiyonluk kutlamalarından çok bahsetti. Kulamalar öncesinde toplanan insanların uzun süre şampiyonluğu kutladıklarını ifade ettiler. Taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduğum bir sezonu geride bıraktım. Allah’a şükür bu sezon 15 gol attım. Bana destek veren bana inanan herkese ve Kulübümüze teşekkür ediyorum.

Dirk Kuyt

Burada olmaktan çok mutluyum. Tüm Fenerbahçe ailesi olmak çok özel. Harika bir gece olacak.

Volkan Demirel

Bu mücadeleyi benle beraber eşimde takip ediyor. Doyasıya kutluyor ve eğleniyoruz. Biz çok güzel ve büyük bir aileyiz. Çok güzel bir sezon geçirdik. Fenerbahçe taraftarını mutlu edebiliyorsak, bu onur ve gurur verici. Kimsenin alınmasına gücenmesine gerek yok. Bu tarz hareketler daha hoş, yanlış yerlere çekilmesin. Daha çok organizasyonlar var.

Hasan Hakkı Yılmaz

Mükemmel kutlama. Bütün bir sezon çalıştıktan sonra, emeklerin sonucunda hep beraber aile olarak bir araya gelmek çok güzel. Birinci senemde bu mutluluğu yaşamakla gurur duyuyorum. Nice şampiyonluklara. Yarın ki kutlamaları da heyecanla bekliyoruz. 3 sendir bu tür sorunları yaşıyoruz. Önemli başarılar elde ettik.

Ersun Yanal

Fenerbahçe’nin büyük ailesi birlikteyiz. Büyük aile mesajımızı canlı olarak yaşıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü 9 branşta mücadele ediyor. Amiral gemisi futbol takımı. Yıllardır süren kaosa rağmen gelen şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. Takımımızın kazandığı şampiyonluk, diğer branşlarımızın başarılı performansı mutlu etti. Burada olmak ayrıcalık ve güzellik. Böyle bir ortamda olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Yarın kupa töreni var. Bu şampiyonluğun öyküsü oldukça önemli. Çok konuşulacak bir tarih yazıldı. Farklı bir durum vardı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve ekibi ciddi bir mücadele içindeydi. Bu süreçle başlayan ve gelişen, benim başladığım noktaya kadar gelen süreç vardı. Futbolun içinde kalmak zordu. İyi bir ekibimiz var. Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde yazılması geren önemli hikayeyi oluşturduk.

Abdullah Kiğılı

Keyifli olalım. 3 Temmuz’dan sonra uzun zaman geçti. Bu kadar uğraş, emek, keder; bugünü görmek büyük mutluluk. Başkan ve yönetim kurulu olarak zor günler geçirdik. Şampiyonluk, tam zamanında geldi. Şampiyonluklar peş peşe gelir. Camiamız hep güler, bu taraftar sayesinde. Taraftarımız yanımızda olmasaydı bugünleri görmemiz çok zordu. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Şampiyonluk bu işin kaymaklı ekmek kadayıfı. Bu camiamızın bütünlüğü kendisini zaten ispat etmişti. Şampiyonluk da keyif getirdi. 4. yıldızı takıp, 20. şampiyonluğumuzu göreceğiz. Yarın çok güzel şeyler olacak. Taraftarlarımız Fenerbahçe Televizyonu’nu takip etsinler. Stat içinde ve stat dışında çok güzel kutlamalar olacak.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/10/kutlama...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0