Görüş Bildir
Haberler
Közseverleri Testimize Alalım! Nargile Tercihlerine Göre Sen Hangi İstanbul Semtisin?

Közseverleri Testimize Alalım! Nargile Tercihlerine Göre Sen Hangi İstanbul Semtisin?

Nargile uzun zamandır hayatımızda olan ve seveni azımsanmayacak kadar çok olan bir tütün çeşidi. Bir zamanlar herkesin tutkunu olduğu, şu an ise bu çoğunluğun yarıya indiği nargile keyfi bazıları için vazgeçilemeyecek bir şey. Öyle ki nargile stili diye bir stil bile oluştu. Senin nargile seçimlerine göre hangi İstanbul semti olduğunu söylüyoruz. 

Hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Seç bakalım birini.

4. Peki bunlardan da seç.

5. Bunlardan da seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu ikililerden seç şimdi de.

7. Bu ikililerden de seç.

8. Son olarak bu nargile stillerinden birini seç.

Bağcılar

Bağcılar

Sen İstanbul'un Bağcılar semtisin. Kendine özgü hallerin ve bir bakışta diğerlerinden farkın ortaya çıkıyor. Genellikle çok konuşmayı seviyor ve ortamlarda kendini gösteriyorsun. Her şey hakkında bir fikrin var. Bazı insanlar için bu durum negatif algılansa da bazıları, onlara bir şeyler kattığın için kendilerini şanslı buluyorlar. Sen biraz gizemli birisin. Seni bir kez gören seni tanımış sayılmıyor. Çünkü asıl seni tanımaları için birkaç kez daha birlikte vakit geçirmeniz gerekiyor. Öyle hemen her şeyini ortaya dökmek yerine insanlara güvenmeyi bekleyen bir yapın var. Bağcılar gibi çoğu insanı kucaklıyorsun. Hiçbirini birbirinden ayırmıyor ve herkese eşit davranan birisin.

Taksim

Taksim

Sen İstanbul semtlerinden Taksim gibisin. Nargile tercihlerine göre daha çok değişik tatlara meraklı olduğunu tahmin ettik. Farklı lezzetlere açık birisin. Her gün aynı şeyi yemektense, bir gün hiç denemediğin ve insanların ön yargıyla yaklaştığı şeyleri deneyebilirsin. Bu her konuda böyle. Her kesin uzak durduğu şeyin sen en yakınında durursun. Merak duygun seni buna zorlar. Her şeyi kurcalamayı seven birisin. Bu çoğu zaman başına dert olsa da, yani bilmemen gereken şeyleri öğrenmene neden olsa da yine de yapmadan duramazsın. Sen Taksim gibi etrafı geniş ve farklı insanları yakınında tutan birisin.

Kadıköy

Kadıköy

Sen İstanbul semtlerinden Kadıköy gibisin. Enerjin çok yüksek ve kolay kolay biteceğe de benzemiyor. Her an neşeli ve mutlu birisin. Etrafındaki insanlara da neşe saçıyorsun. Çok çabuk demoralize olmaz ve küçük şeylere üzülmezsin. Çünkü her zaman bir çıkış yolu olduğunu bilirsin. Biraz romantik bir havan var. Bakışların bile anlamlı senin. Enerjin yüksek olabilir ama bazı anların tadını yavaş yavaş sindirerek çıkartmak istiyorsun. Çünkü o anlara bir daha dönemeyeceğini biliyorsun. Bu yüzden de biraz daha değerini bilerek yaşıyorsun hayatı. Kadıköy gibi enerjin yüksek ve denize çıkan sokakları ile kendini huzurlu hissedeceğin ortamları seviyorsun.

Bebek

Bebek

Sen İstanbul semtlerinden Bebek gibisin. Herkese ayak uyduramaz, her girdiğin ortama ısınamazsın. Yakınında sadece gerçek dostlarını tutarsın ve öyle herkesi de aranıza almazsınız. Sen hayatı acele acele yaşayan birisin. Yani tam bir İstanbullusun. Kahveni bile hızlı hızlı içer ve yapman gereken işleri halledersin. Yorgun düştüğünde yine kendini sahile atıp uzun uzun boğazı seyretmek en büyük hobilerinden biri. Daha sakin ve sessiz birisin. Hayata bakışın ve görüşlerin diğer insanlardan farklı. Senin için biraz egoist desek yeridir. Yaptıkların ve başarılarınla övünmeyi seviyorsun. Zaten hayat amacın her zaman daha yükseğe çıkmak. Bebek gibi klas ve manzara gibisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
10
10
7
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leopio

Neden böyle bir keko testi var

Pent

kekoları tespit etmek için

Yigit Karabey

dunyada bundan daha TiKSiNDiRiCi bisey var mi acaba!!!

cansu ersan

Kadıköy