Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişiyle Nerede Tanışacağını Söylüyoruz

Evleneceğin Kişiyle Nerede Tanışacağını Söylüyoruz

Evleneceğimiz kişiyle doğru ve sağlıklı bir ilişki kurmak ve bir ömrü birlikte geçirmek zor. Ama daha da zoru evleneceğimiz kişiyi bulmaktır. Gitmediğimiz kafe, plaj, eğlence mekanı kalmaz ama bir türlü hayallerimizdeki kişiyi bulamayız. Şimdiye kadar birlikte olduğumuz kişiler ise aslında doğru insana adım adım yaklaştığımızı gösterir bize. Evlilik zorlu ve iki kişinin sevgisiyle başlayıp, hoşgörüyle pekişen bir şeydir. Yani herkese uygun mu? Pek bilemedik. Evleneceğin kişiyle nerede tanışacaksın? Bu sorunun cevabı bizim testimizde. 

Eğer hazırsan

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Önce seni tanıyalım. Bu özelliklerden hangisi sensin?

4. Peki evlilik hakkında ne düşünüyorsun?

4. Peki evlilik hakkında ne düşünüyorsun?

5. Peki sen eşinin özel alanına müdahale eder misin?

5. Peki sen eşinin özel alanına müdahale eder misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım sen daha çok nerelerde takılırsın?

6. Söyle bakalım sen daha çok nerelerde takılırsın?

7. Şimdi de evleneceğin insan için bir özellik seç.

8. Peki sen sevgililerinle genellikle nasıl aktiviteler yaparsın?

8. Peki sen sevgililerinle genellikle nasıl aktiviteler yaparsın?

9. Şimdi de bize bir fotoğraf seç.

10. Son olarak sen evliliğe hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin filmlerdeki gibi bir tanışma hikayen olacak.

Sen aşka aşık ve aşk için her şeyi yapabilecek birisin. O yüzden senin filmlerdeki gibi bir tanışma hikayen olacak. İlk görüşte aşka inanmıyorsun belki ama onu görünce inanacaksın. Çünkü o da sana aşık olmuş olacak. Yürürken bir an da karşına çıkacak romantik bir çarpışma yaşayacağınız türden bir aşk olacak. Sen anladığımız kadarıyla sonuna kadar romantik birisin. Öyle vıcık ilişkilerden pek hoşlanmazsın ama sevdiğin kişiye şımarmayı seviyorsun. Onu görünce dünyanın durduğu ve bir süre kendine gelemediğin aşk, kütüphanede veya kafede karşına çıkacak. Hiç ummadığın bir anda sen acele acele işine koştururken seni bulacak o kişi. Yıllardır beklediğin, artık bir şey olsun diye söylendiğin ve yoğun duygular hissetmediğin kişilerle vakit geçirmeden, gerçek aşkı beklediğin o mutlu son yaklaşıyor. O kişiyi bulmak yerine, bir gün onun seni bulacağını düşün ve günlük işlerine odaklan. Uzun yıllar bile çocuklarına anlatabileceğin herkesin 'keşke bizim de böyle bir tanışma hikayemiz olsa' diyecekleri bir hikayen olacak. Sana bu romantik ve sevmekten aklını kaybedeceğin yolda imrenerek bakıyoruz.

Sen evleneceğin kişiyle arkadaşların sayesinde tanışacaksın.

Sen evleneceğin kişiyle çok güvendiğin arkadaşların sayesinde tanışacaksın. Uzun yıllar beklediğin ve nereye baksan bulamadığın kişi aslında çok yakınında çıkacak. Hiç ummadığın bir anda, sen arkadaşlarınla sohbet ederken masanıza biri yaklaşacak ve o günden sonra hayatın hiç de eskisi gibi olmayacak. Her şeyin bir rüya olduğunu düşündüğün ama gerçek olan bir aşk yaşayacaksın. Sen kendinde ve karşındaki insanlardan pek emin olmayan birisin. Çok kararsızsın. Bu kararsızlığında sürekli acaba 'Onu demek istedi?' 'Böyle mi düşünüyor?' gibi düşüncelere kapılmana neden oluyor. Yani aslında kendinden çok başkalarının düşüncelerine önem veriyorsun ve onlara göre yaşamaya çalışıyorsun. Ama kendi hayatında önceliğin kendi isteklerin olmalı ve kendin mutlu olmalısın. Çünkü sen mutlu olabilirsen, çevren de mutlu olabilir. Her şeyi tadında yaşamayı seviyorsun. Aşırı romantiklikte aşırı odunlukta sana göre değil. Her şeyi tadında ve tatlı tatlı yaşamayı seviyorsun. Yani arkadaşlarınla buluşmaya özensiz gideyim deme. Mutlu sona çok az kalmış.

Sen evleneceğin kişiyle deniz kenarında bir yerde tanışacaksın.

Sen evleneceğin kişiyle deniz kenarında bir yerde tanışacaksın. Çünkü sen deniz olmayan yerlere gitmez, o güzel mavi manzaraya doya doya bakmak istersin. Bu nedenle kumsal, plaj, belki de akşam sahil kenarın yemek yerken... Bu zamanlarda dikkatli ol, hayatının aşkı karşına çıkacak. Her ne kadar evliliğe bir adım uzak dursan da, kapını çalan aşka gelme diyemezsin. Daha çok rahat kişilerden hoşlanıyorsun. Yani hazırlanmak için saatlerini geçirmek değil de, seni olduğun gibi kabul edebilecek birini istiyorsun. Bir anda karar verip uzun yola çıkabilmelisiniz mesela. Ya da hiç olmadık bir yerde, saçma ama komik şeyler yapabilmelisiniz. Kasıntı, konuştuğuna dikkat ettiğin insanların yanında asla bulunmazsın. Çünkü kendin gibi olamazsın onların yanında. Bu yüzden de zor beğenen birisin. Hayatına öylesine biri gireceğine hiç girmesin istiyorsun. Buna ne ayıracak vaktin ne de enerjin var. Şimdiye kadar yaşadıklarında dolayı hem ilişkilerden hem de evlilikten soğumuş olsan da, emin ol sahilde tanıştığın kişi seni aşka da evliliğe de tekrar inandıracak.

Sen evleneceğin kişiyle iş yerinde tanışacaksın.

Senin bir işkolik olduğunu düşünürsek evleneceğin kişiyle iş yerinde tanışman kadar normal bir şey olamaz. Çalışmayı seven ve sürekli üreten sen için yerinde durmak mümkün değil. Bu nedenle de şu an yaptığın işte veya daha sonra değiştireceğin bir işte, tanışacağın kişi senin evleneceğin kişi olacak. Evliliğe çok sıcak bakan biri değilsin. Kendi özgürlüğünün tadını çıkartmak ve sorumluluk almak istemiyorsun pek. Bu yüzden de evlilik sana çok uzak olsa da, hayatında karşına çıkacak doğru insanla bu yola gireceksin. İlişkilerinde daha çok eğlence odaklı birisin. Eğlenmeyi bilmeyen, arkadaş ortamlarında soğuk tavır takınan biri ile asla yapamazsın. Bazı anlarda yalnız kalmak ve kafa dinlemek isteyebilirsin. Evleneceğin kişinin bu yüzden kültürlü ve anlayışlı olmasına dikkat edersin. Sen idealleri ve hayalleri olan birisin. Öncelikle kendi hayallerini gerçekleştirmek ve istediğin konuma ulaşmak istiyorsun. Yani evlilik senin kariyer planlarından çok sonra geliyor. Evliliğe ne kadar uzak dursan da, üzgünüm iş yerinde hayatının aşkıyla karşılaşacaksın. Size şimdiden mutluluklar diliyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
189
86
45
38
12
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
astronoanatomi

Senin filmlerdeki gibi bir tanışma hikayen olacak! Bekliyom, hadi bakalım 😄

Assad Najjar

Böyle giderse, evleneceğim kişiyle öbür tarafta bile tanışamayacağım. Nasip, kısmet dediler, benim sabrımı böyle böyle yediler.

cansu ersan

Sen evlenece kişiyle deniz Kenarında tanışacaksın