Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Favori Kahveni Söylüyoruz

Seçimlerine Göre Favori Kahveni Söylüyoruz

Sena Erdoğdu
10.07.2021 - 12:00 Son Güncelleme: 10.07.2021 - 13:54

Kahve sevmeyen var mı? Sabah uyanma sebebimiz olan kahve, hepimizin hayatında hatırı sayılır bir yere sahip. Fazla çeşidi bulunması ile de birini sevmesek diğerinde mutlaka aklımız kalıyor. Kahve aslında bizin alışkanlığımız haline geliyor. Bir yemekten sonra, uyanır uyanmaz veya iş yaparken uyanık kalmak için... Anlayacağınız kahve içmek için birçok sebebimiz var. Giyinirken seçtiğimiz renkler ve gün içinde kullandığım cümleler bile bizim ruh halimizi anlatmaya yeterse şimdi çözeceğin testte senin nasıl bir kahve tutkunu olduğunu anlamamıza yeter. Bu testte de senin seçimlerine göre sevdiğin, içmeden yapamadığın kahveyi tahmin edeceğiz. Senin favori kahvenin hangisi olduğunu söylüyoruz.

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu kahvaltı masalarından hangisini daha çok tercih edersin?

4. Peki sen kahve içmeden güne başlayabilir misin?

4. Peki sen kahve içmeden güne başlayabilir misin?

5. Söyle bakalım, günde kaç fincan kahve içiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen kahvene kaç şeker atıyorsun?

7. Ağır bir yemekten sonra sen ne içersin?

8. Şimdi bize bir tatlı seç bakalım.

9. Biraz da kişisel sorular soralım. Sen bunlardan hangisisin?

9. Biraz da kişisel sorular soralım. Sen bunlardan hangisisin?

10. Son olarak sen neye daha düşkünsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filtre Kahve

Filtre Kahve

Senin favori kahven filtre kahve. Senin hayatın ve duruşun gibi kahven de sert. Seni anca ayıltan ve işlerine odaklanmanı sağlayan kahve filtre kahve. Karakterinle de özdeşleşen bu kahvesiz yapamıyorsun. Kahveden anlıyorsun desek yeridir. Sen genellikle ciddi tavırlı birisin. Öyle kolay kolay gülmez ve her şeyle dalga geçemezsin. Hayatı, yaşadıklarını ve yaşayacaklarını ciddiye alırsın. Başımıza gelen her şeyi büyük olgunlukla karşılarsın, bu özelliğinle soğukkanlı biri olduğunu anladık. Panik yapmaz ve en akıllı çözümleri sen sunarsın. Rafine zevkleri olan birisin. Herkeste olanı değil de kendine özgü olanı seçersin. Öğrenmeye de aşırı açık birisin. Bu merakın seni başarılı kılmış. Her zaman daha fazla ne öğrenebilirim diye çabalamışsın. Senin gibi ince zevkleri olan ve kahveden anlayan biri için ideal kahve tabii ki filtre kahve.

Mocha

Mocha

Sen Mocha tercih eden birisin. Hayatın giderek tatsızlaştığı şu zamanlarda kahveni de tatsız içip, keyfini kaçıramazsın. Her zaman umutlanacak şeyler bulup, hayata daha pozitif yaklaşıyorsun. Olumsuzluklara karşı bir köşeye çekilip, ah vah etmek sana göre değil. Hayatta her şeyin olabileceğini çok küçük yaşlarda öğrenmişsin. Bu nedenle durmak yerine, hayatını daha anlamlı ve güzel hale getirmek için çabalaman gerektiğini biliyorsun. Senin gibi tatlı ve içince insanın keyfini yerine getiren Mocha senin kahven. Sen yemek yemeyi seven birisin. Ağzının tadını iyi bilir ve en güzel şeyler nerede, onu da en iyi sen bilirsin. O yüzden senin damak tadından şüphe duymak bizim ne haddimize. Hayatını tıpkı Mocha gibi tatlı, sütlü ve köpüklü yapmaya çalışıyorsun, bu yolda sana başarılar diliyoruz ve en sevdiğin kahve Mocha'nı yanından ayırmanı tavsiye ediyoruz.

Latte

Latte

Senin kahven Latte. Herkes bir yana Latte bir yana. Ne şekerli ne de öyle acı tadı olan kahvelerden hoşlanırsın. Biraz süt ve yumuşak içim ile Latte ile yürüyemeyeceğin yol yok. Hayatını standart ve olması gibi yaşayan birisin. Ne öyle uçarı hayallerin ne de her şeyden umudunu kaybetmiş bir halin var. Mantıklı ve birazda kıvrak bir zekan var. İnsanları bir bakışınla tanıyıp, onların ne olduğunu anlayabilirsin. Yeri gelince enerjiden yerinde duramazken, yeri gelince seni yataktan zor çıkarırız. Ama herkes tarafından takdir gören bir yönün varsa, o da her zaman herkese destek olmandır. Asla içinde kıskançlık duygusu beslemeyen birisin. Bu da senin sürekli insanları desteklemene ve hep en iyisini yapmalarını sağlamana neden oluyor. Basit ama anlamlı hayatının vazgeçilmezi olan Latte'ye senin birlikte mutluluklar diliyoruz.

Türk Kahvesi

Türk Kahvesi

Senin favori kahven tabii ki Türk kahvesi. Geleneklerinden kopmamış ama modernliği de bırakmamış olan senin için, yemek sonrası içilen bir Türk kahvesinin yerini kimse tutamaz. Keyfine düşkün birisin. Nerede güzel, şık ve rahat mekanlar var sen bilirsin. Olumsuz bir şeyle karşılaşsan bile o Türk kahvesini içersin. Kahveni alıp uzun uzun manzara seyretmek tam senlik bir hareket. Her yere geç kalmanın sebebi de keyif kahvesi içtiğin için olabilir. Sen insanlarda güven izlenimi uyandıran birisin. Samimi tavrın ve konuşma şeklin insanlara güven veriyor. Bu yüzden de etrafın hep çok kalabalık. Çevren tarafından sevilen, sayılan ve fikirlerine saygı duyulan birisin. Kocaman bardaklarda adını söylemekte zorlandığın kahveler içmek yerine, küçük fincanında kahvaltıdan, yemekten sonra veya uyanınca bir Türk kahvesi içmek seni kendine getirir ve yaşadığın anların güzelliğini fark ettirir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
72
51
30
10
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?