Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Şu An İhtiyacın Olan Şeyi Söylüyoruz

Seçimlerine Göre Şu An İhtiyacın Olan Şeyi Söylüyoruz

Ne istediğimizi bilmediğimiz ve bu bilinmezliğin de giderek canımızı sıktığı bazı anlar vardır. Bir şeye ihtiyacımız vardır ama bunun ne olduğunu bir türlü anlayamayız. Bu test şu an senin neye ihtiyacın olduğunu söylüyor.

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sen çok bunalınca ne yaparsın?

3. Sen çok bunalınca ne yaparsın?

4. Peki hayatını bir renk ile anlat desek.

5. Senin modunu düşüren şey ne?

5. Senin modunu düşüren şey ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsellerden birini seç.

7. Genel ruh halini de seç bakalım.

8. Peki bu hobilerden hangisini tercih edersin?

9. Söyle bakalım derdini ilk kime anlatırsın?

10. Son olarak hayatından ne kadar memnunsun? (1=en az, 5=en çok)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin birkaç günlük tatile ihtiyacın var.

Senin birkaç günlük tatile ihtiyacın var. Arkadaşlarınla doyasıya eğlenebileceğin ve yoğun iş, çalışma tempondan biraz olsun kurtulabileceğin bir tatil. Çok çalışmanın ve bir boşluk bulup bir türlü dinlenememenin acısını bu mini tatil ile çıkaracaksın. Hamakta uzanacak, deniz ve kuş sesleriyle bütün düşüncelerinde arınacaksın. Her zaman en iyisi olmak için çabalamışsın. Bunu yaparken de kendini bir yerlerde unutmuşsun. Önceliğin işin ve diğer insanları memnun etmek olmuş. Kendini ve kendi isteklerini hep ikinci plana atmışsın. Bu senin çok düşünceli olmandan kaynaklanıyor. İnsanları mutsuz etmek ve onların kalbini kırmak yerine, kendini mutsuz etmeyi tercih eden kişilerdensin. Bu yüzden sevgilinden ayrılmak veya bir arkadaşına olumsuz konuşmak pek senlik değil. İnsanların yaptıklarıyla değil kendi önüne ve hayatına bakıyorsun. İnsanları mutlu etmek istiyorsan, önce kendin mutlu olmalısın. Bu gideceğin birkaç günlük tatilden yeni kararlar almış olarak dön!

Senin kocaman bir tatlıya ihtiyacın var.😋

Senin acilen kocaman bir tatlıya ihtiyacın var. Duygusal yoğunluk hissettiğin şu dönemlerde, insanlara laf anlatmaktansa, oturup kocaman bir pasta yemeyi tercih edersin. Seni anlamayan, dinlemeyen, dinlese bile umursamayan insanlarla dolu etrafın. Özellikle duygularını, hissettiklerini hafife alan, sana yol göstermekten çok engel olan, kişiler sayesinde yorulmuşsun. Kararsız bir kişiliğin var. Bu da çoğu zaman senin ilerlemeni ve mantıklı kararlar vermeni engelliyor. Her zaman aklın bir diğer şeyde kalıyor. Hayatta başarılı olmak istiyorsan, önce kararlı olmalısın. Seçimlerini sen yapmalı, iyi veya kötü sonuçlarına da sen katlanmalısın. Oturup 'onu mu seçeyim? bunu mu seçeyim?' diye düşünmek seni yavaşlatmaktan başka bir şey yapmaz ve bu büyük bir vakit kaybına dönüşür. Yaşadığın problem ve dertlerini birine anlatarak, onların o küçümseyici bakışlarına maruz kalmaktansa kendi içinde yaşamayı tercih edersin. Her ne kadar neşeli ve güleç biri olsan da kendi içinde büyük problemlerle savaşıyorsun. Bu problemlerini kocaman bir tatlı yiyerek çözemezsin.

Senin uzun uzun yemek yapmaya ihtiyacın var.

Senin uzun uzun yemek yapmaya ihtiyacın var. Bazı insanlar için, yemek yapmak terapi gibidir. Onları başka dünyalara götürür. Belki yemek sonunda hiç ummadığı kararlar bile alabilir. İşte sen o insanlardan birisin. Senin kendine gelmen ve kendini iyi hissetmen için kalabalık bir gruba yetecek kadar yemek yapman gerekiyor. O yemek yaptığın sürede, bir sürü karar alıyor ve çıkmaza giren konulara sonuca ulaştırabiliyorsun. Etrafında fedakarlığın ile dikkat çeken birisin. Her zaman insanlara kendinden veriyorsun. Dışarıdan bakıldığında biraz sert bir yapın var. Otoriter tutumun ile senin sözünden çıkmak pek mümkün değil gibi. Bir bakışınla ne demek istediğini anlatabilir ve karşındakini çok güzel susturursun. Bu özelliğin insanların sana kolay kolay yaklaşamamasına neden oluyor. Aslında içindeki o masum ve şefkatli kişiyi ortaya çıkarırsan seninle anlaşmanın çok kolay olduğunu görebilirler. Yemek yaparken sessizliğinle, sadece odaklanmış bir şekilde, yemek yapıyormuş gibi gözüksen de içinde ne fırtınalar koptuğunu bir sen bir de biz biliyoruz.

Senin sevdiklerini görmeye ihtiyacın var.

Senin hemen sevdiklerini görmeye ihtiyacın var. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan ve uzun süredir monoton bir yaşam sürmekten aşırı bunalmışsın. Kendini bir yerlere atman ve kafa dağıtman gerekiyor. Bunun için en iyi yer sevdiklerinin yanı. Seni ve dertlerini kucaklayacak, her ne olursa olsun yanında ve destekleriyle bulunan insanlar senin her şeyin olmuşlar. Onların her zaman varlığını bilmen seni inanılmaz rahatlatıyor. Hayatına giren ve hayatında olan insanlara çok değer veren birisin. Bir insanın varlığının kıymetini biliyorsun çünkü. Bunun nedeni hayatına giren kişinin öylesine değil, senin hayatına dokunacak olduğunu bilmenden kaynaklanıyor. Yani biriyle karşılaştıysan o öyle sıradan bir an değildir. Biraz durgun ve kendi halinde birisin. Arkadaşlarınla otururken bile sessiz kalmayı tercih ediyorsun çoğunlukla. Kafana her şeyi takman bunun nedenlerinden biri olabilir. Hayatta iyi veya kötü her şey başımıza gelebilir. Sen sevdiklerinle güzel günler hayal et ve onları gerçekleştirmek için çabala.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
28
17
9
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kukuli

yalniz bende mi bi sorun cikti onedio testi koymadan cevapları yazmış bi girdim test mest yok 🤣🤣

B

bende de aynı djsjdj

mustafam_fb

Senin kocaman bir tatlıya ihtiyacın var.😋

k4dir

Senin sevdiklerini görmeye ihtiyacın var... Aynen öyle. yalnız başına ailenden, arkadaşlarından uzak yaşamak gerçekten insanı manevi olarak yoruyor.