Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Aşık Olacağın Burcu Söylüyoruz

Seçimlerine Göre Aşık Olacağın Burcu Söylüyoruz

Senin seçimlerin hangi burcun insanına aşık olman gerektiğini söylüyor. 

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sana göre aşık olacağın kişide, olmazsa olmaz özellik ne?

4. Peki sevgilin ne yaparsa hemen ondan soğursun?

4. Peki sevgilin ne yaparsa hemen ondan soğursun?

5. Peki sevgilin sana evdeyim dediği halde dışarıda gördün. Ne yaparsın?

5. Peki sevgilin sana evdeyim dediği halde dışarıda gördün. Ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgilinin romantik yüzdesi kaç olsun istersin?

7. "Benim sevgilim ..........." sen doldur.

8. Bunlardan hangisini tercih edersin?

8. Bunlardan hangisini tercih edersin?

9. Sence ten uyumu diye bir şey var mı?

10. Son olarak sence aşk bu duygulardan hangisi gibi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak, İkizler, Terazi

Senin aşık olacağın burç insanı Oğlak, İkizler veya Terazi olmalı. Sen iş aşkıyla yanıp tutuşurken, sevgilinin aylak aylak gezmesine tahammül edemezsin. Romantizmden fazla hoşlanmıyor ve öyle vıcık ilişkilere de hiç gelemiyorsun. Sevgini genelde gizli tutuyorsun. Çünkü duygularından sen de pek emin olamıyorsun. Zaman içinde netleşen duyguların, seni harekete geçiriyor. İlişkinin başında değil de biraz ilerledikçe bambaşka birine dönüşüyorsun. Artık daha aşık daha tutkulu biri oluyorsun. İlk görüşte aşka inanan biri değilsin. Ama eğer biri için fedakarlık yapacak kadar sevmediysen, o zaman seni tutabilmemiz imkansız. Hemen ortadan kaybolursun. Katlanamazsın sahte ilişkilere çünkü. Hayatına girecek kişinin gerçekten, sen de büyük hisler uyandırmasını istersin. Onun yanında kendini başka bir dünyadaymış gibi hissetmeli ve geri kalan her şeyi unutmalısın. Her ne kadar ciddi arayışlarda olmasan da gerçek aşka sahip olduğunda kendini tanıyamayacaksın.

Aslan, Akrep, Yay

Senin aşık olacağın burç insanı Aslan, Akrep ve Yay burçlarından geliyor. Doğruyu beklerken bir sürü yanlış yola sapmış ve inancın kırılmış olsa da denemekten vazgeçmemişsin. Sen gösteriş meraklısısın biraz. Sevgilin yanına yakışsın istersin. Onunla yürürken herkes imrensin istersin. Üstelik hediye ve jestlere de bayılırsın. Yani ilişki de seni şımartacak ve el üstünde tutacak biri ile olabilirsin. En çok güvenebileceğin birini arıyorsun. Çünkü sürekli neredesin, kimlesin diye sorular sormaktan hoşlanmıyorsun. Bir ilişkinin temelini güven oluşturduğunu düşünüyorsun. Huzurlu ve uzun bir ilişki sarsılmayan güvenden gelir. Sen ne kadar sürekli neredesin diye sevgilini sıkmıyorsan, aynı şekilde sen de sıkılmak istemezsin. Özgürlüğüne düşkünsün diyebiliriz. Dilediğin gibi gezmek ve hayatının tadını çıkartmak istiyorsun. O yüzden hem senin hayatını hem de kendi hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştıran anlayışlı insanları tercih ediyorsun.

Başak, Koç, Kova

Senin aşık olacağın burç insanı Başak, Koç ve Kova burcu olmalı. Her zaman kendi dediğini yapan sen ilişkilerinde de biraz inatçı birisin. Emeksiz ve çabasız olan şeylerden asla hoşlanmayan sen, emeksiz aşka da pek inanmazsın. Kendine bir sevgiliden daha çok hayatını kolaylaştıracak ve problemlere çözüm bulabilecek birini istiyorsun. Bu kadar ciddilik yettiyse tamam! Eğlenmeyi de eğlendirmeyi de çok seviyorsun. Macera tutkunu sen için sevgilinin evde öylece oturmasını bekleyemezdik. Herkeste olanı ve sıradan olan şeylerden nefret ediyorsun. Sen özgün ve diğerlerinden farklı olmalısın. Bir yere girdiğinde senin geldiğin fark edilmeli. Bu kadar çılgın olabilirsin ama ilişkilerin oldukça aklı başında bir tutumun var. Mantığınla hareket edip insanları aklınla büyülüyorsun. Yani senin arkandan iş çevirmek veya senden bir şey gizlemek pek mümkün değil. Aşkını mantık çerçevesi içinde, yaşadığın ve sen de bitmek bilmeyen enerjin oldukça ilişkilerinde sağlam ilerliyor.

Balık, Boğa, Yengeç

Senin aşık olacağın burç insanı Balık, Boğa ve Yengeç burçlarından olmalı. Romantiklik, aşk ve tutku doruklarında hissetmelisin. Film gibi bir aşk yaşıyorsun yani. Bütün hayalini kurduğun şeyleri gerçekleştirmeye çalışırken, gerçek yaşamından da kopuyorsun. Dış görünüşe önem veriyorsun. Çünkü sen oldukça bakımlı birisin. Karşındakinin de aynı şekilde bakımlı olmasını istiyorsun. Giyinirken de konuşurken de iddialı olmayı seviyorsun. Senin tarafından sevilen biri en güzel aşkı yaşar. Çünkü sen sevince bütün duygularında seviyorsun ve karşındaki insanda bunu bütün hücrelerinde hissediyor. Sevgiline çok şefkat gösterirsin. Onu korumak ve kollamak istersin. O yüzden biraz anaç bir tavrın var. Bu anaç tavrın, fazla kaçınca insanları senden kaçırabilir. Öylesine değil de hayatında kalıcı bir iz bırakacak ilişkiler yaşıyorsun. İyi veya kötü sana bir şeyler katan kişileri unutmuyorsun. Senin böyle büyük aşkına karşılık anca bu burçlardan gelir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
92
48
27
11
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yunukörn

Oğlak, İkizler, Terazi

onur gungor

yalan

Gizem Yenikler

Aslan, Akrep, Yay

Rengin Altaç Aslan

oğlak ikizler terazi çıktı ama ama ama akrep çıkmalıydı tamammı akrep burcunu seviyorum bi kere