Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Hobiye Sahip Olmalısın?

Sen Hangi Hobiye Sahip Olmalısın?

Bazılarımızın en zorlandığı şey bir hobi sahibi olmaktır. Ama senin bunun için endişelenmene gerek yok. Bu testin sonunda sahip olman gereken hobiyi söylüyoruz. 

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Boş vakitlerini nasıl değerlendirirsin?

3. Boş vakitlerini nasıl değerlendirirsin?

4. Peki elin her şeye yatkın mıdır?

5. Peki bu özelliklerden hangisi sana ait?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi yemeği daha iyi yapıyorsun?

7. Peki daha önce bu canlılardan hangisine bakımı yaptın?

8. Sana alınmasını istediğin bir hediye seç.

9. Söyle bakalım, sen yemeği kaç dakikada yersin?

10. Son olarak burcunu seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin hobin astronomiyle ilgilenmek.

Senin hobin astronomiyle ilgilenmek.

Evet senin hobin astronomiyle ilgilenmek. Sen gökyüzüne oldukça meraklı birisin. Gelecekten haber alıyor ve ona göre adımlarını atıyorsun. Üstelik sadece kendinin değil, yakınlarının da burçlarını merak ediyorsun. Yani sen ilk buluşmadan sonra tanıştığı kişinin de burcunu okuyan kişisin. Senin hislerin oldukça kuvvetli. Bir şey yanlışsa ya hissedersin ya da rüyanda görürsün. Genelde insanların 'tam seni arayacaktım içine mi doğdu dediği' kişi sensin. Hem ilgini çeken hem de özelliklerin sayesinde sana en uygun hobi astronomi. Gerçekçi bir insan olduğunu söyleyemeyeceğim. Genellikle hayal kurarak yaşıyorsun. Çok hayalperest birisin. Bu bazen seni gerçek dünyadan uzaklaştırıyor ve karar alırken zorlanmana neden oluyor. İnsanların çirkin yüzüyle karşılaşmaktansa, kendi içinde büyüttüğün karakteri tercih edersin. İnsanlara çok çabuk kanın kaynıyor. Onları tanımak ve onlar hakkında bilgiler öğrenmek, sanki sana yeni bir kitaba başlayacakmış hissi uyandırıyor. Astronomi de merak gerektiren ve iletişime açık kişilerin üstesinden geleceği bir iş. Sen bunu başarabilir hatta kim bilir bir meslek haline getirebilirsin.

Senin hobin gönüllü çalışmalara katılmak.

Senin hobin gönüllü çalışmalara katılmak.

Senin hobin gönüllü çalışmalarda bulunmak. İnsanlara yardım etmek ve sürekli senin etrafında bulunmaları seni mutlu ediyor. Yalnızlıktan hiç hoşlanmıyorsun. Hayatta her şeyin karşılığı olduğuna inanan birisin. O yüzden birinin elinden tutmak ve iyi dileklerini duymak seni daha iyi bir insan yapıyor. Buna ihtiyaç duyuyorsun. Bunun sebebi hayatın boyunca bir şeyler için çabalayıp sonuçlarının genellikle hüsrana uğraması. Sen bu dünyaya sadece normal bir işte çalışıp, akşam eve dönmek, yani sıradan bir hayat yaşamak olduğuna inanmıyorsun. O yüzden elinden geldiğince iz bırakmak ve birilerinin hayatına dokunmak istiyorsun. Çok sakin ve sabırlı bir yapın var. Senin gerçekten sinirlenmen zor bir durum. Küçük şeyleri söylemek yerine içine atıyorsun. Tabii bu durum daha sonra karşına daha büyük problemler çıkarıyor. Sakin tavrın buna müsaade etmese de rahatsız olduğun ve karakterine göre yanlış bulduğun durumlara karşı susmamalı, konuşmalısın. Senin hayatında, en çok söz hakkı sen de olmalı.

Senin hobin yemek yapmak.

Senin hobin tabii ki yemek yapmak. Sen yemek yemeği de yapmayı da çok seven birisin. Bütün gün mutfakta kalabilir ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın muhtemelen. Bir yandan yiyip bir yandan da sevdiklerine yedirmek daha güzel hobi düşünemiyorum. Sen aslında dışarıdan bakıldığında çok soğuk gözüküyorsun. Ama insanlar seni tanıdıkça bütün ön yargılarından kurtuluyor. Onlara hemen bir kurabiye yapıp senin elinin lezzetini unutmamalarını sağlıyorsun. Sen her zaman karşındaki insanı daha fazla düşünüyorsun. Bu yüzden de arkadaş ve sevgili ilişkilerinde seni düşünen birini istiyorsun. Hayatına herhangi birini dahil etmek senin için çok zor. İnsanların beklentileri farklı ve senin onlara gösterdiğin çaba da farklı. Naif biri olduğun için birinin senin yaptığın yemeğe kötü demesi seni üzer. Gittikçe profesyonelleştiğin bu alanda bunu bir meslek olarak bile yapabilirsin. Hem lezzetli hem de severek yaptığın bir iş... Daha başka ne istersin ki?

Senin hobin teraryum yapmak.

Senin hobin teraryum yapmak.

Senin hobin son dönemlerin de popüler hobisi teraryum yapmak. Böyle hem eğlenceli hem de uzun vakitler alan bir uğraş tam sana göre. İsteğin konseptte sevdiklerine teraryum yapmalısın. Hediye olarak bile götürebildiğin teraryumun diğer emeksiz hediyelere göre daha anlamlı olduğunu düşünüyorsun. Sen çok düşünen birisin. Bunun önüne geçmek için de kendini daha fazla meşgul etmeye özen gösteriyorsun. İnsanların yaptıkları ve söylediklerini çok fazla kafana takıyorsun ve bu ileri boyutta olunca hayatına bile engel oluyor. Kendi bildiğin doğrularla kendi hayatını yaşamalısın. Bir daha görmeyeceğin ve senin gelişmeni engelleyen kişileri dinlersen hayatın durağan bir noktaya gider. Sen daha fazlasını yapabileceğini bilmeli ve bunun üzerine gitmelisin. Öz güvenin insanları dinlemediğin zaman oldukça yüksek. Sana olumsuz konuşup, enerjini çeken kişiler yerine seni destekleyen kişileri hayatına kabul edersen, bambaşka bir sen ile karşılaşacaklar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
129
59
36
24
24
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nilflora

Hobi olarak 'yemek yapmak' demeyelim de acıkınca yemek yapmak diyelim. :)

Senem Şengül

Yemek yapmak mı? Hâlâ omlet ve makarnadan başka yemek yapamam, makarnayı da hazır olarak yaparım tabii.

Awsee Reykyrer

Senin hobin astronomiyle ilgilenmek.... Gerçekden buaralar karşıma kim çıkarsa burcunu falan soruyorum yani bildi .d