Görüş Bildir
Haberler
Senin En Yaşlı Özelliğinin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Senin En Yaşlı Özelliğinin Ne Olduğunu Söylüyoruz

Küçükken büyüklerimizden görüp yapmaya başladığımız, yıllar geçse de bırakamadığımız bazı alışkanlıklar vardır. Bize kendimizi yaşlı hissettiren bu alışkanlıklardan sen en çok hangisini yapıyorsun? 

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, yaşlılığın bunlardan hangisi gibi olsun?

4. Peki evinde baktığın bir canlı türü var mı?

5. Sen yazları genelde nerede tatil yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen boş vakitlerini ne yaparak değerlendirirsin?

6. Sen boş vakitlerini ne yaparak değerlendirirsin?

7. Peki arkadaşlarınla daha çok nerede vakit geçirirsin?

7. Peki arkadaşlarınla daha çok nerede vakit geçirirsin?

8. Söyle bakalım, sen kaç birada sarhoş olursun?

9. Peki bu kahvaltı masalarından hangisi senin olabilir.

10. Son olarak Türk kahvesini nasıl içersin?

10. Son olarak Türk kahvesini nasıl içersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalabalık ortamlarda duramamak.

Senin en yaşlı özelliğin artık kalabalık ortamlarda duramamak. Bu durumun yaşla alakası yok. Şimdiye kadar yaşadığın her şey, bütün heyecanlar ve eğlence artık seni yormuştur. Sabahlara kadar arkadaşlarınla eğlendiğin, güneş doğarken kendinizi çorbacıda bulduğun o eşsiz zamanların artık tatlı birer anı olarak kalmasını istiyorsun. Ama bunların yanında seni daha fazla yoran bir şey varsa o da insanlardır. Hayatına çok fazla insan girip çıkıyor. Onları anlamak ve onlarında seni anlaması derken kocaman bir vakit kaybı geriye kalıyor. İlk başta tam sana uygun bulduğun, bütün düşüncelerinin ve hayata bakış açının aynı olduğunu düşündüğün insanlar, daha sonra bambaşka biri olarak karşına çıkabiliyor. Bu da seni oldukça yoruyor. Yani biriyle tanışmak ve yeni ortamlara girmek artık seni yoruyor. Birkaç kişilik arkadaş grubunla sahilde, kendi halinizle eğlenmek varken, tekrar tekrar o süreçleri yaşamak istemiyorsun. Huzur bulacağın, kafanı dinleyeceğin ortamları daha çok tercih ediyorsun. Yine özel günlerde arkadaşlarınla eğlenmeye çıkıyorsun tabii ama bu ilk dakikalarda senin için güzel geçse de ilerleyen dakikalarda eziyete dönüşüyor. Bir sürü sesin birbirine karıştığı, kimin ne dediğini anlamadığın ortamlar hiç sana göre değil.

Koltukta uyuyakalmak.

Senin en yaşlı özelliğin koltukta uyuyakalman. Yorgun biten bir günde, ayaklarını uzatarak bir film açmış izlerken, seni uyuyakalmış bir şekilde bulmak oldukça muhtemel bir durum. Geç bir saatte uyanıp uykulu bir şekilde yatağa gittiğini de görebiliyorum. Senin bu hayattaki amacın çalışmak olabilir. Sürekli bir şeyler meşgulsün ve bu süreçte kendini unutuyorsun. Yavaşlamalı ve sen olmadan da işlerin devam edeceğinden emin olmalısın. Kendine zaman ayırmalı, kendini önceliklerinin arasına almalısın. Emin ol dinlenmiş bir şekilde işlerini yaparsan, daha verimli ve iyi işler ortaya koyacaksın. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun. Bunu yaparken uykuların bile kaçıyor. Çünkü sürekli 'nasıl daha iyisi olabilir?' 'Başka ne yapabilirim?' diye düşünüyorsun. Herkesin hata yaptığı şu hayatta senin de hata payın olabilir. Senin ihtiyacın olan şey huzurlu, sakin bir tatil geçirmek. Hiçbir şey düşünmeden, deniz sesiyle sahilde uyuyabileceğin bir tatil. Sonunda dana enerjik ve kendini bulmuş bir şekilde işlerine geri döneceğine eminiz.

Çok içtikten birkaç gün sonra bile kendine gelememen.

Senin en yaşlı özelliğin artık çok fazla içki içememek. Ortamların aranan ismi sen, artık birkaç kadehten sonra yok ben daha almayayım diyorsun. Çünkü hem seni hem de mideni aşırı rahatsız ediyor. Birkaç gün bunun stresini çekmek istemesen de yine de seni o ortamlardan uzak tutmak biraz imkansız. Eğlenmeyi ve gezmeyi çok seven seni, her gün başka bir partide görmemiz çok mümkün. Arkadaşlarınla çıkacağın eğlenceli tatiller seni aşırı motive ediyor. Enerji depoladığın bu tatillerden bambaşka biri olarak dönüyorsun. Bazı anlar oluyor ki, senin gözün hiçbir şeyi görmüyor. Yani o anlarda her şeyi onaylayıp, bütün çılgınlıkları yapabilecek potansiyeldesin. Sonunu düşünmeden her şeyin içine atlıyorsun. Şimdiye kadar başına dert olmasa da bu özelliğin, bir gün hiç ummadığın bir şey çıkarabilir. 'Bir daha mı geleceğiz dünyaya' cümlesi sana her şeyi yaptırabilir. Sonuçta cesaretli olamazsan nasıl bu hayatı dilediğin gibi yaşayabilirsin ki? Hayata bakışın ve pozitif enerjinde herkese mutluluk saçıyorsun. Senin yanına gelen derdini unutup gidiyor.

Evde vakit geçirmeyi daha fazla sevmek.

Senin en yaşlı özelliğin evde daha çok vakit geçirmeyi sevmen. Sen tam bir ev kuşusun. Sürekli plan yapmaya çalışan arkadaşlarını, sen de sürekli eve çağırıyorsun. Çünkü sana hazırlanmakta, dışarda o kalabalıkta oturmakta sana çok zor geliyor. O yüzden yapılan bütün planların konumunu ev olarak değiştiriyorsun. İstediğini istediğin şekilde yiyebildiğin, yeri gelince uzandığın, filmden sıkılınca kapattığın... Kısacası senin özgür alanın evin. Koltuğunda oturup kahveni içmek bile dışardakinden daha fazla zevk veriyor sana. Sen hayatı acele acele yaşamak yerine, yavaş bir şekilde yaşamayı tercih ediyorsun. Hiçbir şey için acele etmiyorsun. Her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorsun. O yüzden birinin veya bir şeyin peşinden ısrarla koşmazsın. Küçük bir çaban olur ama bir cevap alamıyorsun direkt bırakırsın. Çünkü senin olanın her zaman seni bulacağına inanıyorsun. Senin için önemli bir diğer şey ise huzur. Asla kendini rahat hissetmediğin ve sözleriyle, varlıklarıyla rahatsız eden insanların yanında bulunmuyorsun. Çünkü kimsenin ricası senin kendini rahat hissetmenden daha önemli değil.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
85
24
11
8
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Kalabalık ortamlarda duramamak

nilflora

Çok içtikten birkaç gün sonra bile kendine gelememen. No İçki kullanmıyorum.🙄

Gizem Yenikler

Çok içtikten birkaç gün sonra bile kendine gelememen.