Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Hangi Duvar Yazısı Seni Anlatıyor?

Seçimlerine Göre Hangi Duvar Yazısı Seni Anlatıyor?

Bazıları güldürürken bazıları içimizde burukluğa neden olan duvar yazıları, aslında söyleyemediklerimizi anlatmak için güzel bir yoldur. Sana ve senin hislerine uygun duvar yazısı testin sonucunda... 

Hadi başlayalımm!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Hayata bakış açın nedir?

4. Sevip de kavuşamadığın birine şarkı gönderecek olsan ne gönderirdin?

5. Peki bu hayatta en çok kime güvenirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi durum senin umudunu yitirmene neden olur?

6. Hangi durum senin umudunu yitirmene neden olur?

7. O zaman bize bir Türk dizisi seç bakalım.

8. Peki seni en utandıran şey ne?

9. Senin arkandan bir iş çevrildiğini öğrendiğinde tepkin ne olur?

10. Son olarak hayatını bir renk ile anlat.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne demiş şair; hiçbir şey olmazsa sabah olur.

Ne demiş şair; hiçbir şey olmazsa sabah olur.

Sana uygun duvar yazısı bu. Hayata sıkı sıkı sarılan sen için daha ne kadar güzel bir duvar yazısı olabilirdi, bilemiyorum. Her zaman tutunacak bir dalın ve her şeye karşı da olumlu bir tutumun var. Seni, bir şeyi yapamayacağına inandırmak dünyadaki en zor şey. Elinden bir uçan bir de kaçan yani... En küçük şeyden bile mutlu olabiliyorsun. Senin yüzünü güldürmek çok kolay. Karşındaki insanın cebinden çıkaracağı bir şeker, çikolata bile sana yetiyor. Çünkü seni düşünüp onu alması, yanında olmadığın zamanlarda da aklına gelmen sen de değişik ve güzel hisler uyandırıyor. Çok güzel seviyor ve karşındaki de seni aynı şekilde sevsin istiyorsun. Her sabah yeni bir gün, yeni umutlar senin için. Dünü tamamen kafandan silip, yeniden başlıyorsun hayata ve yapacaklarına. Senin azmine ve pozitifliğine hayran kaldık doğrusu.

Belki hiçbir şey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi.

Belki hiçbir şey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi.

Senin duvar yazın bu. Senin inatçılığını burada da gördük çok şükür. Kafana bir şeyi koydun mu, artık o senindir. Başka bir ihtimali düşünmezsin. Özellikle karşına çıkan engeller seni yıldırmak yerine daha da hırslandırıyor. Bir kere olmazsa bin kere denersin. Ama en sonunda oldurursun. Bu yüzden senin başarısız bir insan olman asla mümkün değil. Karşına çıkan olumsuzlukları, büyük bir olgunlukla karşılıyor ve bunun da üstesinden geleceğini biliyorsun. Kendine başarılı ve güzel bir yol çizmişsin, bu yolun sonu mutluluğa çıkıyor ve sen bu mutluluğa ulaşmak için her şeyini verebilecek karakterdesin. Her şeye katlanmanın sebebi bu. Sonunda sevdiklerinle, ömür boyu mutlu olmak için... Hayatını bu kadar düzgün ve ince ince planlayarak kurman kafanın rahat olmasını sağlıyor. Çünkü her zaman ne yapacağını bilmen seni riskten uzaklaştırıyor. Böyle kusursuz bir hayat herkese nasip olmaz.

Umut dünyadan büyüktür.

Umut dünyadan büyüktür.

Senin duvar yazın bu. Her zaman seni umutsuzluğa iten şeyler hayata karşı olumsuz düşüncelere kapılmana neden olabiliyor. Ama her zaman bildiğin bir şey varsa, o da yarının bugünden daha güzel olacağıdır. Umut senin için her güne başlama nedenin. Hayal kurarak yaşıyorsun. Geceleri düşündüğün ve olmasını istediğin şeylerle uykuya dalıyorsun. Kurduğun hayalleri gerçekleştirmek için sağlam adımlar atıyorsun. Yapılan hataları unutmamak gibi bir huyun var. Bir kere sana yanlış yapıldıysa, senin için yaşanan güzel anılarında bir anlamı yok. Çünkü inandığın şey bir kere sana bunu yapan bir daha yapar. O yüzden temkinli davranıp sana zarar veren ve duygularına değer vermeyen insanları hayatından çıkartıyorsun. Çok güvendiğin, uzun yıllardır birlikte olduğun arkadaşların sayesinde hayatın tadını çıkarabiliyor ve bu sayede umudunu taze tutabiliyorsun.

Olursa olur, olmazsa alıştık zaten.

Olursa olur, olmazsa alıştık zaten.

Senin duvar yazın bu. Hayatında bir boş vermişlik olduğu söz konusu. Ya da artık kendini anlatacak gücün de kalmamış olabilir. İnsanlar ve yaşadıkların seni çok yormuş. Ne birine güvenecek halin, ne de sana güvenmeleri için harcayacak bir çaban var. Senin hayatına dahil olmak isteyen gelir ve olur. Gitmek isteyen de aynı şekilde gidebilir diye düşünüyorsun. Yani genellikle onların çabalamalarını ve senin için bir şeyler yapmalarını istiyorsun. Kimseyi hayatında zorla tutamayacağını biliyorsun. Zaten sen de kimsenin hayatında kalmak için kendini zorlamıyorsun. Etrafına topladığın birkaç arkadaşın ile huzurlu ve eğlenceli zamanların oluyor ve bu da sana yetiyor. En önem verdiğin şey huzur. Huzurunu kaçıran ve sürekli problem yaratan insanların senin hayatında yeri yok. Sen insanlardan kolay vazgeçiyorsun ama senden kolay vazgeçilmiyor. İnsanlarda değişik bir etki bırakıyorsun. Bu yüzden hayatından gidenler genellikle geri dönüyor. Bu boş vermişliğin sana rahat ve konforlu bir hayat sunuyor. Ne diyelim, umarım bizde bir gün boş veririz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
92
45
21
14
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın