Görüş Bildir
Haberler
Tatile Onsuz Çıkmam Dediğin Şeyin Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Tatile Onsuz Çıkmam Dediğin Şeyin Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Bazen bir objemiz, bazen kitabımız bazen ise sevgilimiz...Tatile asla onsuz gitmem dediğin şey ne? Bunu söylemek bize düşer.

Hadiii başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Yaz senin için ne demek?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Yaz senin için ne demek?

4. Peki sence bu sahillerden hangisi?

5. O zaman yaz denilince aklına bu çiçeklerden hangisi gelir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi bu fotoğraflardan birini seç.

7. Senin tatillerin genellikle bunlardan hangisi?

7. Senin tatillerin genellikle bunlardan hangisi?

8. Bize bir otel odası seç bakalım.

9. Peki bu ikililerden hangisi?

10. Son olarak birini seç de sonucu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilisiz bir tatil mi? Hiç sanmıyorum...

Sevgilisiz bir tatil mi? Hiç sanmıyorum...

Sen tatile sevgilin olmadan asla çıkmazsın. Onunla yaşayacağın romantik anlar senin için paha biçilemez. Her şeyini sevgilinle planlarken, tatile nasıl onsuz gidersin. Aşka aşık biri olarak, her gece yatmadan önce fotoğraflarınıza baktığın sen o tatile daha çok ölümsüz anlarınıza an eklemek için gidersin. Sen aşka, sevgiye çok kıymet veren birisin. Bu duyguların sana hissettirdiklerini hiçbir şey de bulamıyorsun. O ilk heyecanlar, mutluluktan ağzının kapanmadığı zamanlar her şeye değer. Seni sen yapan ve ayakta tutan şey aşk. Bunu birine muhtaçlık olarak algılama, asla birine muhtaç değilsin, ama sevdiğin kişi yanındayken hissettiğin güven ve huzuru seviyorsun. Sürekli sevme ve sevilme ihtiyacı duyan birisin. Hiçbir şey düşünmeden sadece güzel anlar yaşayacağın zamanları istiyorsun. Film izlemek, güneşlenmek, belki de birlikte yemek yapmak basit ama senin için çok anlamlı şeyler. Yani sen yanımda sevgilim olsun bana bir şey olmaz diyenlerdensin.

Arkadaşlarım olmadan asla!

Arkadaşlarım olmadan asla!

Evett sen arkadaşlarım olmadan asla diyorsun. Onlarsız adım atmazsın. Sabah uyanır uyanmaz arkadaşlarından birini arar 'ee bugün napıyoruz' dersin. Bütün saçmalıkları da onlarla yaşarsın. Siz bir araya gelince çılgınlığın kelime anlamı şaşıyor, o derece eğleniyorsunuz. Yaşadığın komik anılarınızı hatırlayınca gülmekten ağlamanız muhtemel. Öyle bir arkadaşlık ve dostluk bağınız var ki kıskandıracak cinsten. Acılarınızı da mutluluğunuzu da ilk önce birbirinizle paylaşıyorsunuz. Arkadaşları, ailesi olan kişi sensin. Tabii ailenin ve dostlarının yeri bambaşka ama onları asla birbirinden ayırmazsın. Sabaha kadar kumsalda oturulan, geç vakitlerde kalkılıp direkt denize gidilen tatiller senin için her şey demek. Hem dinlendiren hem de eğlendiren bu tatil seni inanılmaz motive edecek ve enerji dolu bir şekilde iş hayatına döneceksin. Beraber gittiğiniz bir tatili düşebiliyor musun? Hayal ederken keyiflenebilirsin...

Sadece kitabım ve ben.

Sadece kitabım ve ben.

Senin tatilde yanında kesinlikle bulundurduğun şey kitapların. Onlar olmadan tatil ne kelime, toplu taşımaya bile binmezsin. Seni başka dünyalara götüren ve okurken kendini kitabın karakterlerinden biri olarak gördüğün, kitapların çocukların gibi. Hem kendini geliştiren hem de ruhunu dinlendiren kitapların olmadan tatile gitmen pek mümkün değil. O kumsalda güneşlenirken kitabın elinde kendini kaptırmış bir şekilde zamanın nasıl geçtiğini anlamamak, güneş batarken geç olduğunu anlamak senin için terapi gibi bir şey. Sana zaman kavramını unutturan, acele etmene gerek kalmayan, iş düşünmediğin ve sadece kendini dinlediğin bir tatil arzuluyorsun. Tatilinin sonunda ise aşırı motive bir şekilde şehir hayatına dönmek, sanki her şey için yeni bir başlangıç yapmak gibi bir şey. Ne diyelim böyle bir tatile şu an kimin ihtiyacı yok ki? Kıskandık doğrusu.

Tatilde de işten vazgeçmem!

Tatilde de işten vazgeçmem!

Senin tatilde asla yanından ayırmadığın şey bilgisayarın. Sırt çantana her şeyden önce bilgisayarını yerleştiriyor ve işinden de uzak kalamıyorsun. Önemli veya önemsiz bir şey olduğunda direkt bilgisayarını açar işlere el atarsın. Çünkü idealist ve mükemmeliyetçi birisin. Sensiz işlerin yürümeyeceğini düşünüyorsun. En azından neler olup bitmiş diye bile kontrol etmek için bile bilgisayarını açabilirsin. Senin için işkolik desek yanlış olmaz herhalde. Hem tatilinin tadını çıkarabilir hem de günlük işlerini halledebilirsin. Sen her şeye yetersin yani. Böyle biri olduğun için tatil izinlerini beklemene gerek kalmadan bir hafta sonu, kafana eserse de birkaç günlüğüne bir yerlere kaçabilirsin. Ne de olsa işlerini yanında taşıyan birisin. Pratik düşünme biçimin ile nasıl bu kadar başarılı olduğun açık. İşin senin aşkın olmuş. Bu kadar işini seven birini görmemiştik, seninle tanıştığımız iyi oldu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
54
35
19
11
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nilflora

Tatile çıkma fikri bile güzel 🍹😎⛱️.

astronoanatomi

Tatilde de işten vazgeçemem!

astronoanatomi

"Vazgeçmem"miş 🤔😃

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Arkadaşlarım olmadan asla! Evett sen arkadaşlarım olmadan asla diyorsun. Onlarsız adım atmazsın. Sabah uyanır uyanmaz arkadaşlarından birini arar "ee bugün ... Devamını Gör