Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Karşındaki İnsandan Ne Bekliyorsun?

etiket Seçimlerine Göre Karşındaki İnsandan Ne Bekliyorsun?

Hep insanların bizi anlamamasından yakınırız. Tamam bizi anlamıyorlar da biz kendimizi ne kadar anlıyoruz? Bu test sana senin ne istediğini söyleyecek. Seçimlerine Göre Karşındaki İnsandan Ne Bekliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlıyoruz.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Bugün ruh halin bunlardan hangisi?

4. Peki seni en mutlu eden şey ne?

5. O zaman bu fotoğraflardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kırıldığında bunu nasıl belli edersin?

7. Peki bu fotoğrafa bakınca ne hissettin.

7. Peki bu fotoğrafa bakınca ne hissettin.

8. Son olarak psikolojini bir renk ile anlat.

Sen insanlardan sevgi istiyorsun.

Sen insanlardan sevgi istiyorsun.

Sen sevginin dilde değil hareketlerde olduğuna inanıyorsun. Evet sen hiç gelemiyorsun öyle sevgimi gösteremiyorum diyenlere. Seviyorsan göster kardeşim, sadece söylemekle olmaz ki. İnsanlara fazla güvenmen, inanmandan dolayı sana karşı hep iyi davranacaklarını düşünüyorsun ama bu hep böyle olmaz. Herkesi kendin gibi göremezsin. Sen bir ilişkide yüzde yüzünü verirken karşı tarafın senin zorunla bir şeyler yapmasına artık müsaade etme. Çok sevgi dolu olman karşına da sevgi dolu başka insanlar çıkarıyor. Onların değerini bilmelisin.

Sen anlayış bekliyorsun.

Sen anlayış bekliyorsun.

Sen herkesi gerektiği kadar dinleyip onlara yardımcı olurken, onların seni dinlememesi sinirini bozuyor. Kimseye hayatı zorlaştırmıyorsun. Herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul etmişsin. Naif yapın sesini yükseltmene müsaade etmiyor ve insanlarla seviyeli tartışmalara giriyorsun. Herkesin her sorununda yanında oluyorsun.  Arkadaşların bir dertleri olduğunda kime gideceklerini biliyorlar. Sen elinden gelenin fazlasını gösterirken, onlarında aynı şekilde karşılık vermesini bekliyorsun.

Bir parça huzur alabilir miyim?

Bir parça huzur alabilir miyim?

Kendi halinde takılmayı seven birisin daha çok. İnsanlardan tek beklentin bir parça huzur. Sen onlara karışmıyorsun ama onlar senin her işine burnunu sokuyorlar. Kendi köşene çekilip bir iki arkadaşınla hayatını sürdürmek istiyor, insanların sorunlarına kafa yormak istemiyorsun. Onların senin hakkındaki düşüncelerini hiç umursamıyorsun. Kendi kendine yetiyor başkalarına ihtiyaç duymuyorsun. Bu hayatta ne yapıyorsan biraz daha huzurlu yaşamak için.

Sen insanlardan senin gibi olmalarını istiyorsun.

Sen insanlardan senin gibi olmalarını istiyorsun.

Asla depresifliğe gelemiyor, bir an orda bir an burada oluyorsun. Diğerlerinin düşünemediklerini düşünüyor ve kendi doğrularınla yaşıyorsun. Bir endişe duymuyorsun yarın ne olur diye. Canın o an ne istiyorsa onu yapıyorsun. Enerjini düşürecek ortamlardan uzaklaşıyor ve öyle insanları da hayatından çıkarıyorsun. Herkes gibi değilsin. Girdiğin ortamlarda da dikkatleri üzerine çekiyorsun. Mutluluğu başkalarında aramıyor, çünkü asıl mutluluğu kendin elde edebileceğinin biliyorsun.

Bunlara da bakabilirsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
112
44
41
25
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Birazcık huzur alabilir miyim? Doğru

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen anlayış bekliyorsun. Sen herkesi gerektiği kadar dinleyip onlara yardımcı olurken, onların seni dinlememesi sinirini bozuyor. Kimseye hayatı zorlaştırmı... Devamını Gör

Uygar Aytun

Herkes mi insanlardan sevgi istiyor?