Görüş Bildir
Haberler
Senin Yüzde Kaç Gerçek Dost Olduğunu Söylüyoruz

etiket Senin Yüzde Kaç Gerçek Dost Olduğunu Söylüyoruz

Hayatımızın her anında yanımızda bulunan, bazen erkenden bazen ise daha geç bulduğumuz yakın arkadaşlarımızla yapılmadık saçmalık bırakmayız. Bütün hataları da bütün ciddi kararları da onlarla birlikte veririz. O zaman bu test sana yüzde kaç gerçek dost olduğunu söylüyor.

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Önce bize kaç tane yakın arkadaşın olduğunu söyle.

3. Önce bize kaç tane yakın arkadaşın olduğunu söyle.

4. Peki bu özelliklerden hangisi sensin seç bakalım.

5. Yakın arkadaşınla, bu ünlü arkadaşlıklardan hangisine benziyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çok yakın olmadığın bir arkadaşın senden borç para istedi. Ne yaparsın?

6. Peki çok yakın olmadığın bir arkadaşın senden borç para istedi. Ne yaparsın?

7. Eski sevgilin seninle barışmak istedi bunu ilk kime söylersin?

8. Peki sen bunlardan hangisisin?

9. Sen nasıl bir yaşlılık hayal ediyorsun?

10. Son olarak söyle bakalım en yakın arkadaşın ve sen aynı kişiden hoşlandınız. Ama ilk o sana söyledi bu durumda ne yaparsın?

10. Son olarak söyle bakalım en yakın arkadaşın ve sen aynı kişiden hoşlandınız. Ama ilk o sana söyledi bu durumda ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen %20 gerçek dostsun.

Sen %20 gerçek dostsun. Aslında hayatındaki insanlara çok değer veren ve kıymet bilen birisin. Ama senin hayatına girmek de ve hayatında kalmak da çok zor. Çünkü bu hayatta en çok kendine güveniyorsun. İnsanlara güvencin çok az. Onlardan her şeyi bekliyorsun. Bu nedenle de etrafındaki arkadaş sayısı da oldukça az. Sana zarar verebilecek herkesi uzaklaştırmışsın kendinden. Dersini almışsın çünkü önceki yaşadıklarından. Herkese gösterdiğin sabır ve iyi niyet, insanların sana karşı acımasız davranmasına neden olmuş. Sen de artık daha temkinli ve daha emin adımlar atmaya başlamışsın. İnsanların çıkarcı ve bencil tavrı seni bezdirmiş olacak ki onlardan hemen uzaklaşıyorsun. Sana karşı yapılan hatayı asla affetmiyorsun. İnandığın şey 'bir kere yapan tekrar yapar' şeklinde. Hayatında şu an olan insanlar sana yetiyor. Daha fazla ne dost ne arkadaş arıyorsun. Şimdiye kadar güvendiğin insanlarla yoluna devam ediyorsun. %20 gerçek dostsun çünkü artık sana gösterilen değer kadar değer gösteriyorsun.

Sen %50 gerçek dostsun.

Sen %50 gerçek dostsun.

Sen %50 gerçek dostsun. Sen geçmişte yapılan hatalar yüzünden, gerçek arkadaşlarını kaybetmişsin. Sana değer veren ve seven insanları, aranıza giren ve dostluğunuzu kıskanan kişiler yüzünden, birbirinizden uzaklaşmışsınız. O zamandan sonra da kimseye yakın arkadaşım diyememişsin. Sen aslında çok güvenilir bir insansın ama başkalarına karşı oldukça soğuk bir tavrın var. Bu da insanların sana yaklaşmamasına neden oluyor. 'Seni ilk tanıdığında hiç sevmemiştim, daha sonra hiç kopmadık' denilen arkadaşlık türü seninkisi. Bunun nedeni her zaman önce kendini sağlama almandan kaynaklanıyor. İnsanların sana istedikleri gibi konuşmalarından hoşlanmıyorsun. Sana söylenecek şeyleri tekrar tekrar düşünmeliler. Çünkü senin vereceğin tepkiden korkuyorlar. Bu soğuk tavrın seni şimdiye kadar korumuş ve insanları da korkutmuş açıkçası. Bu yüzden de senin yanına yaklaşmak imkansız hale gelmiş. Etrafında öyle kalabalık insanlar tutmak yerine birkaç kişilik, kafa dengi insanlarla takılmayı tercih etmişsin hep. Yani sana kötü duygular yaşatan insanları hayatında tutmak yerine yalnız kalmayı tercih edersin.

Sen %80 gerçek dostsun.

Sen %80 gerçek arkadaşsın. Sen çok samimi birisin. Bu da etrafının çok kalabalık olmasına neden oluyor. En yakınlarının derdini paylaşmaktan, onlara yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyorsun. Sessiz ve sakin bir yapın var. Senin sesini yükselttiğini duyan insan sayısı, bir en fazla ikidir. O da şarkı söylerken olmalı... Hislerin oldukça kuvvetli. En yakın arkadaşının sıkıntısını o söylemeden hissedersin. Gerçek arkadaşlıkta budur zaten. Hayatında çok katı kuralların ve inandığın doğruların var. Asla ne dostuna ne sevgiline ne de ailene saygısızlık, ihanet gibi durumlar söz konusu olamaz. Hayatında olan herkese çok değer veriyorsun. Çünkü sana göre hayatına giren herkes, senin hayatını güzelleştirmek için varlar. Güzel anılar biriktirdiğin ve muhtemelen yaşlanınca da hiç kopmayacağın arkadaşlıkların var. Bunlar herkesin sahip olabileceği şeyler değil. Bunun için kendini şanslı hissetmelisin. Senin samimiyetin ve vicdanlı biri olman karşına da öyle insanlar çıkartmış. Yani senin de derdin, sıkıntın olduğunda etrafını saracak ve iyi olman için elinden geleni yapacak bir sürü insan var.

Sen %100 gerçek dostsun.

Dost dediğin senin gibi olur. Her zaman insanların yanında olan ve dertlerine çözüm bulan sen, insanların hayatında çok önemli bir yere sahipsin. Yokluğu hemen fark edilen insan sensin. Arkadaş gruplarının neşesini de eğlencesini de sen sağlıyorsun. Güvenilir birisin ve sen de herkese çok çabuk güveniyorsun. Şansın yaver gitmiş olacak ki şimdiye kadar bir güven problemi yaşamamışsın. Sana yapılan iyiliği asla unutmuyorsun. Bu yüzden de etrafın oldukça kalabalık. Çok cana yakın birisin. Tek başına oturan birini hemen masanıza davet edip, onunla kaynaşabilirsin. Bu konularda dışa dönük olmana rağmen, kendini birini anlatmakta oldukça içine kapanıksın. Kendi problemlerini birine anlatmaktansa, insanların derdini dinleyip onlara çözüm bulmayı tercih edersin. Seninle bir kere dost olan kişinin ömür boyu hayatında yer alıyorsun. Hayatında entrikalara ve insanları kıracak şeylere yer vermiyorsun. Ne istediğini de açık açık söylüyorsun. En çok bu tavrını seviyorlar. Seni kaybetmek ve senin dostluğunun bitmesi insanların başına gelebilecek en kötü şey. O yüzden seni bir kere bulan bir daha bırakmıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
94
47
28
20
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aleyna

her şey son soruya bağlı

Gizem Yenikler

Sen %80 gerçek dostsun.

Berna

%80