Görüş Bildir
Haberler
Çocukluğundaki Alışkanlıklarına Göre Seni Anlatıyoruz

etiket Çocukluğundaki Alışkanlıklarına Göre Seni Anlatıyoruz

Çocukluğumuzda edindiğimiz alışkanlıklar, sorumluluklar ve korkular bizim geleceğimizi şekillendiren en büyük unsurlardır. Yaşadığımız her olay şu an olduğumuz kişiyi biçimlendirdi. Şimdi senin çocukluk alışkanlıklarına göre şu an nasıl biri olduğunu anlatacağız. 

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyeti seç bakalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Çocukken en sevdiğin çizgi filmi seç bakalım.

4. Peki sen ödevlerini genellikle hangi gün yapardın?

4. Peki sen ödevlerini genellikle hangi gün yapardın?

5. Okula giderken sabah ilk kalktığında ne yapardın?

5. Okula giderken sabah ilk kalktığında ne yapardın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu oyunlardan birini seç.

6. Peki bu oyunlardan birini seç.

7. Okulda hangi sırada oturduğunu da söyle bakalım.

8. Peki çocukluğunda gece uyurken sen hangisisin?

9. Çocukluğunda en sevmediğin yemeği de seç bakalım.

10. Son olarak çocukluğunda bunlardan hangisi favorindi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hislerini dolu dolu yaşıyorsun.

Evet senin çocukluk alışkanlıklarına baktığımızda hislerini, duygularını dolu dolu yaşamayı sevdiğini anladık. Senin taktiklerle falan işin yok. İçinden ne geçiyorsa söylüyor, canın ne istiyorsa hemen yapıyorsun. Öyle sevdiğini söylemek için ilk onun söylemesini beklemezsin. Senin çevrende en sevilen özelliğin de bu. Bu kadar gerçek ve dobra olman. Kendi bildiğin doğrulardan şaşmıyorsun. Biri üzülecek, kırılacak diye sana göre yanlış olan bir şeyi söyleyemezsin. Tabii birini kıracak da değilsin. Çocukluğun o kadar dolu dolu ve olması gerektiği gibi geçmiş ki, seni mükemmel birine çevirmiş. Hayallerine ulaşmak için her zaman çabalamış ve elinden geleni yapmışsın. Karşılığını da almışsın tabii. Hayallerine tam ulaşmış sayılmazsın. Hala daha ilerisi için çabalıyorsun. Bugün yapılması gereken bir şeyi asla erteleyemiyorsun. Çünkü bu duygu seni rahatsız ediyor. O işi bitirmeden, başka konulara adapte olamıyorsun. Çok ince fikirli birisin. Düşünülmeyeni sen düşünürsün genelde. Şu an tek ihtiyacın olan yanında sevgilin ile uzun bir tatil yapmak. Sessiz ve romantik bir yerde anın tadını çıkarmak.

Her şeyden önce kariyerin!

Senin çocukluk alışkanlıklarına baktığımda, hala kariyer odaklı olduğunu görüyorum. Çocukluğunda da çalışmayı seven ve şu anda hiç durmadan çalışan birisin. Her şeyi bir kenara bırakıp önceliğini kariyerine vermişsin. Çalışmak sürekli bir şeyle meşgul olmak sana iyi geliyor. Bunun yanında en büyük motivasyonun da, bu kadar çalışmanın sonucu ortaya çıkan başarı tabii ki. İlham olacak derecede başarılara imza atmışsın. Çocukluğunda her soruya parmak kaldıran öğrenci sendin sanırım. Bu durum seni aslında dışa dönük biri olmanı sağlamış. Girdiğin her ortama adapte olabilir ve sanki uzun yıllardır tanışıyormuş hissi veriyorsun insanlara. Bu özelliğin ile de çok konuşuluyorsun. Samimi tavrın ve her ortamı eğlendirmen ile aslında arkadaş gruplarının aranan ismisin. Sosyal ortam ve kariyer bakımından yüzüne gülen hayat, aşk ilişkilerinde pek yüzüne gülmemiş. Aradığını bulamamış ve buldukların da seni hayal kırıklığına uğratmış. Sen de bu işlere biraz ara vermişsin. Nasıl olsa gerçek aşkın bir gün karşına çıkacağına eminsin.

Aman ağladığımı görmesinler!

Senin çocukluk alışkanlıklarına baktığımda içe dönük biri olduğunu söyleyebilirim. Bu içe dönüklük aslında duygularınla ilgili. Duygularını asla yansıtmayı sevmiyorsun. Ne yaşıyorsan içinde yaşıyor ve ne sevincini ne de üzüntünü birine belli ediyorsun. Seni çözmek ve o an ne hissettiğini anlamak çok zor. Senin gizli bir kutu olduğunu bilmeyen yok. Ama uzun yıllardır arkadaşlık yaptığın kişiler, senin bu özelliğine oldukça adapte. O yüzden seni yıllar boyunca tanımış olmanın verdiği tecrübe ile o an ne hissettiğini anlayabilirler. Sen yeni şeyler yerine, daha çok eski şeyleri tercih ediyorsun. Mesela dostların gibi. Çünkü kendini yeniden anlatmak ve insanların çıkarcı yüzü seni oldukça yormuş. Sen de yeni birilerini hayatına almak yerine, eskileriyle daha sıkı bağlar kurmuşsun. Seni bu kadar güçlü yapan şey duygularını gizlemen. Senin zayıf noktalarını bilmeyen kişiler seni incitemezler. Yani sana bu hayatta pek bir şey olmaz gibi. Adımlarını oldukça sağlam atıyorsun. Bir işe kalkışmadan önce iyice düşünüyorsun, bu durum da senin hata payını sıfıra indiriyor.

Hayatla eğlenen birisin.

Senin çocukluk alışkanlıklarına baktığımda hayata ne için geldiğini anlamış kadar oldum. Tabii ki eğlenmek için. Senin için 'çocukluğunda çok yaramazdı' desek yanlış olmaz herhalde. Hayatında olan biten hiçbir şey umurunda değil. Her şey olabilir ama sonra geçer, gider diye düşünüyorsun. Ne birisi için ne de hayatta karşına çıkan olumsuzluklar için göz yaşı dökersin. Bu yüzden de oldukça güçlüsün. Her zaman zorluklar karşısında ayakta kalmayı başarmışsın. Çok girişken biri olman, her alanda sana başarıyı getirmiş. Sınıftaki her şeyle dalga geçen ve yine bütün sınıfı da güldüren kişi sensin. Sanki sen büyümeyi unutmuşsun. Çünkü büyüyünce insanların kötülükleri ve çıkarları daha ortaya çıkmaya başlamış. Sen de büyümeyi reddetmişsin. Çok mantıklı birisin. Hayatla ve her şeyle dalga geçerken, kendi aklını kullanarak çok iyi yerlere gelmişsin. Sonsuz enerjin insanların hemen dikkati çekiyor ve senin etrafında toplanıyorlar. Eğlenmeye bu kadar ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda senin gibi biri herkese lazım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
91
45
34
15
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
juuzou suzuya

Aman ağladığımı görmesinler! yanlış çok yanlış. ben çocukken her şeyden zevk alırdım hiç ağlamazdım, sadece beni dışladıklarından üzülüp ağlardım onun dışınd... Devamını Gör

Senem Şengül

Daha ne olacak be ,dışlandığın için ağlayınca başka şeylere gülebilir misin?

Uygar Aytun

bildi lan. Halen gırgır geçiyom 50 yaşına geldim halen büyüyecem .... Bişi değil 3 ay önce ölmeli gebermeli kalp krizi geçirdim 13 gün hastanede yattım hale... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Bende öyle ruhum hep çok genç çok çocuk yaş 31

Murat Doğan

9.Nasıl bir soru , hâla hiçbirini sevmiyorum :D