Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Dizi Karakterlerine Göre En Kötü Özelliğini Söylüyoruz!

Seçtiğin Dizi Karakterlerine Göre En Kötü Özelliğini Söylüyoruz!

Favori dizilerimizin, favori karakterleri aslında bizim de karakterimizi yansıtır. Kendimize yakın bulduğumuz bu karakterler birçok özelliğimizi ortaya çıkarır. Senin favori karakterlerine göre kötü özelliğinin ne olduğunu söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Aşk-ı Memnu dizisinin bu karakterlerinden birini seç bakalım.

4. Peki Leyla ile Mecnun dizisinin karakterlerinden birini seç.

5. Şimdi de Kuzey Güney dizisinden bir karakter seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çukur dizsinin bu karakterlerinden birini seç.

7. Şimdi de Ezel dizisinden bir karakter seç.

8. Peki Aşk 101 diziden bir karakter seç bakalım.

9. Fi dizisinin bu karakterlerinden birini seç.

10. Son olarak Avrupa Yakası'ndan da bir karakter seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin en kötü özelliğin mükemmeliyetçi olman.

Senin en kötü özelliğin mükemmeliyetçi olman. Çünkü bu mükemmeliyetçilik anlayışın zamanla hayatını ilerletememene neden oluyor. Her şeyi iyi ve kusursuz yapman mümkün değil. Bazı hatalar yapmış olmak, bundan sonra yapacağın her şeyin de kötü ilerlemesine neden olmaz. Bazen denersin olmazsa, yine denersin en sonunda mutlaka en iyisini yapmış olursun. Senin mükemmeliyetçi tavrın etrafına da zarar veriyor. Çünkü her şeye olumsuz bir eleştiride bulunuyor ve çoğu şeyi beğenmiyorsun. Bu durum etrafında az insanın kalmasına neden oluyor. Bu özelliğin seni başarıya ulaştırsa da ileri seviyede olumsuz etkiler. Bunun önüne geçmeli ve kusurlu şeyleri beğenmeye de kendini zorlamalısın. Tabii her şeyin en iyisini ve en güzeli hak ediyorsun ama bu durum senin en iyisini bulana kadar, karşına çıkan iyi fırsatları kaybetmene neden olabiliyor. Şimdiye kadar her şeyin en iyisini sen yapmışsın, sıra başkalarına da gelmeli.

11. Senin en kötü özelliğin aşırı egolu olmak.

Senin en kötü özelliğin aşırı egolu biri olman. Egolu olmakta her ne kadar haklı olsan da, bunu dışarıya çok yansıtıyorsun. Başarılı ve ne yapacağını iyi bilen birisin, bu da seni ister istemez egolu yapıyor. Çok iddialısın. Bir konu üzerinde yoğunlaşırsan, en iyisini ortaya çıkaracağını biliyorsun. Sürekli bir şeyler öğrenmek istiyorsun ve sürekli araştırma yapıyorsun. Bunun yanında dobra birisin. Birisi kırılacak üzülecek diye doğru bildiğin şeyleri saklamazsın ve sonuna kadar da o konuda inatlaşırsın. Biraz insanları hafife alıyor ve onların bilgilerini küçümsüyorsun, bu sana ilerde zarar verebilir. Duygularını hep saklamaya çalışan birisin. Bırak birinin yanında ağlamayı, kendi kendine bile ağlamamış olabilirsin. Sana karşı yapılan haksızlıklara asla susmaz ve unutmazsın. Senin için birazda kinci desek yeridir. Aslında bu özelliğin seni insanlara karşı koruyor ve insanlara çabuk güvenip, yarı yolda kalmamanı sağlıyor. Yani herkes her şeyi yapabilir diye düşünüyorsun. Sen yine en iyisini yapacağını bilirsin tabii ama insanlara bunu fazla yansıtmamaya çalışmalısın.

Senin en kötü özelliğin çok negatif olman.

Senin en kötü özelliğin negatif biri olman. Her şeyi kafana takman ve çok çabuk modunun düşmesi, zor olan hayatını daha da zorlaştırıyor. Senin için bir işe başlayıp, onu devam ettirmek bu nedenle imkansız hale geliyor. Bu negatif tutumun hevesini çabuk kaçırıyor. Aslında neşeli ve eğlenceli birisin ama gelecek kaygısı, sürekli problemleri düşünmen seni zorla negatif olmaya itiyor. Senin özelliğin de kafana her şeyi takmak. Her şeyi başından sonuna kadar en ince ayrıntısıyla düşünüyorsun. Ama hayat sürprizlerle doludur. Bazen her şeyi planlasak bile, küçücük bir şey o bütün planı bozabilir. Buna karşı hayatına daha güzel şeyler de gelebilir.  O yüzden sürekli aklını 'ne olacak?' diye meşgul etmeyi bırakmalısın. Her şey bir şekilde yolunu bulur. Sadece kendi problemlerini değil, etrafındaki insanların problemlerini sırtlanmışsın. Onlara çözüm arıyor ve dertlerine ortak olmaya çalışıyorsun. Sana bu kadar problem yeter bence. Artık olumsuz şeyleri düşünmek yok. Düşündüğün şeyler başına gelir. O yüzden her zaman iyi olanı düşün.

Senin en kötü özelliğin çok sinirli olman.

Senin en kötü özelliğin sinirli olman. Sana en ufuk bir şey söylenmiyor bile., hemen sinirleniyor ve iğneleyici laflar söylüyorsun. Yani senin sinirlenmen için istediğin çikolatalı pastanın, meyveli olarak gelmesi bile yeter. Cesur ve korkusuz birisin. İnsanların kırk kere düşündüğü şeyi sen tek seferde yaparsın. Bu durum bazen başına olmadık şeyler getirse de, arkanı her zaman kollayan ve senin sinirine tahammül eden arkadaşlarının olması büyük şans. Çok çabuk parlayıp daha sonra yaptığın hatanın farkına varman ve özür dilemen anlık gelişen şeyler. Senin çevren de seni böyle kabul etmiş olacak ki, bu durumdan pek şikayetçi değiller. Bunun nedeni senin aslında düşünceli ve vicdanlı biri olmandan kaynaklanıyor. Ne bir göz yaşına ne de üzülen birine dayanabiliyorsun. Elinden geldiğince etrafına yardım ediyorsun. Kendini sakinleştirecek ve sinirine hakim olacak aktiviteler yapmalı ve hem etrafına hem de kendine zarar verdiğin bu özelliğinden hemen kurtulmalısın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
86
65
44
20
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?