Görüş Bildir
Haberler
Favori Şarkıcılarını Seç Seni Sana Anlatalım!

etiket Favori Şarkıcılarını Seç Seni Sana Anlatalım!

Dinlediğimiz, sevdiğimiz şarkıcıları kendimize yakın buluruz. Aslında onlar bizim söyleyemediklerimizi söylerler. Bize sevdiğin şarkıcıları söyle de seni sana anlatalım. Favori şarkıcılarını seç seni sana anlatalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaş.

3. Favori şarkıcını seç bakalım.

4. Bu isimlerden hangisi?

5. Bu çok zor bir soru oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sıra bu sanatçılarda.

7. Sence bu sanatçılardan hangisi?

8. Peki şimdi.

9. Devam ediyoruz.

10. Son olarak seçimi yap.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Renkli bir hayatın var!

Renkli bir hayatın var!

Seçtiğin sanatçılara göre sen bazen çok çılgın bazen de sakin olabiliyorsun. Bir anda kalkıp dans etmeye başlayabilir veya şarkı söyleyebilirsin. Bu hareketlerini etrafındakiler yadırgamaz, çünkü seni öyle kabul etmişler. Sana tavsiye kalabalıklarda bir anda şarkı söylemeye başlama. Bazen sakin bir şarkı koyup oturup düşünmek senin ruhunu besliyor. Dayanıklı yapın sayesinde bazı şeyleri görmezden geliyorsun. Her zaman ayakları üstünde duran sapasağlam birisin. Her şeyi içine atmamalı, bazen 'yeter' diye çığlığı basıp karşındakine hissettiklerini zorla anlatmalısın. Şarkılar sana her zaman yardım etmez.

Huzur nerede sen oradasın!

Huzur nerede sen oradasın!

Senin için önemli olan huzurlu, mutlu hissettiğin ortamlarda bulunmak. Çünkü ancak o zamanlar kendin gibi olabiliyorsun. Yabancı insanların arasına karıştığında diken üstünde gibisin. Çok güçlü kişiliğin ile her şeyin üstesinden geliyorsun. İyi olmasan da bazen sessiz kalıp ben iyiyim diyorsun, bu bazen karşı taraftakini üzmemek için bazen ise seni anlamayacağını düşündüğün için. Seni anlamayanlara bir şarkı bırak da söylemek istediklerini, şarkı senin yerine söylesin.

Ne bu enerji!

Ne bu enerji!

Sen bu hayata eğlenmeye gelmişsin. Gülmek, kahkaha atmak senin için terapi. İnsanları hep mutlu etmeye ve yardım etmeye çalışıyorsun. Bir sorunları olduğunda sana koşuyorlar ve sen o sorunlara çözümü bir şekilde buluyorsun. Bazen ayağın tökezlediğinde dostların elini uzatıp seni kaldırıyor. Onlara çok değer veriyor ve her planını onlarla yapıyorsun. Bir yerde arkadaşlarınla toplanıp sohbet etmekte, konser de deliler gibi eğlenmekte tam senlik.

Sen seçimlerin gibi kusursuzsun!

Sen seçimlerin gibi kusursuzsun!

Her şeyin kusursuz görünmesini istiyorsun ama hayat her zaman kusursuz değildir. Mükemmeliyetçi tavrın işleri senin için zorlaştırsa da yine de bir şekilde en iyisini  buluyorsun. Ciddi tavrından dolayı diğer insanlar tarafından soğuk gözüktüğünü çok duymuşsundur ama seninle biraz sohbet ettikten sonra fikirleri tamamen değişiyor. İnsanların kıskanacağı bir keyif alma durumun var. İçtiğin kahvenin her yudumundan keyif alabiliyorsun. Hayatın, karşına çıkardığı olumsuzlukları ciddiye almıyor ve gülerek meydan okuyorsun.

Bunlar da ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
85
53
44
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
juuzou suzuya

enerjim çokmuş. e hani nerde o enerji?

Gizem Yenikler

Sen seçimlerin gibi kusursuzsun! Her şeyin kusursuz görünmesini istiyorsun ama hayat her zaman kusursuz değildir. Mükemmeliyetçi tavrın işleri senin için zo... Devamını Gör

Ketçapsız Pattiz

Ne bu enerji! Sen bu hayata eğlenmeye gelmişsin. Gülmek, kahkaha atmak senin için terapi. İnsanları hep mutlu etmeye ve yardım etmeye çalışıyorsun. Bir so... Devamını Gör