Görüş Bildir
Haberler
En Çok Hangi Sosyal Medya Platformunda Vakit Geçirdiğini Söylüyoruz

En Çok Hangi Sosyal Medya Platformunda Vakit Geçirdiğini Söylüyoruz

Sosyal medyanın artık hayatımızın bir parçası olduğunu söylememize gerek yok herhalde. Aklımıza gelen her şeyi oradan takip ettiğimiz ve anlık enformasyon kaynağımız olan sosyal medya bize birçok kolaylığı da sağlıyor. Peki sen en çok hangi sosyal medya platformunda vakit geçiriyorsun. Cevap için seni testimize alalım.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç bakalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım senin için önemli olan hangisi?

4. Peki kendi düşüncesinden başka hiçbir düşünceyi kabul etmeyen biri için ne düşünürsün?

5. Bu fotoğraflardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen genellikle arkadaş gruplarında hangisisin?

7. Şimdi bize bir renk seç bakalım.

8. Sen gece yatarken bunlardan hangisini yaparsın?

8. Sen gece yatarken bunlardan hangisini yaparsın?

9. Peki sosyal medyayı daha çok ne için kullanıyorsun?

9. Peki sosyal medyayı daha çok ne için kullanıyorsun?

10. Son olarak sosyal medyada ne kadar vakit geçirirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram

Senin en çok kullandığın platform Instagram. Sen magazine çok düşkünsün, kim nerede ne yapmış, kiminleymiş her şey senden sorulur. Ayrıca fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de çok iyi biliyorsun. Instagram fenomeni olabilirsin yani. Sen aslında öğrenmeye çok açık birisin. İnternetin bütün faydalarından yararlanıyorsun. Her şeyinden en ince ayrıntısına kadar haberin var. Birini nasıl gizli gizli stalklaman gerektiğini de en iyi sen biliyorsun. Arkadaşlarının sana isim vermesi yeter, anında her şeyi ortaya dökersin. Aslında sosyal medyayı bu kadar iyi kullanmanın yanı sıra oldukça içe dönük birisin. Kimseyle pek bir şeyini paylaşmazsın. Çünkü duygularını kendi içinde yaşamayı seviyorsun. Çok iyi bir dinleyicisin ama gidip dert anlatmak sana göre değil. Aşırı hayalperest birisin, gece yatarken hayallerini düşünerek uyuyorsun. Oldukça da inatçısın. O hayaller kurulduysa mutlaka gerçekleşecek. Tuttuğu koparan yapın her alanda işine yarıyor. Bir işi yarım bırakmak asla sana göre değil, o işi en güzel haline getirene kadar çabalarsın. Instagram'da çok vakit geçiriyorsun, çünkü hem insanların yaşadığını güzel hayatları izlemeyi seviyor hem de ünlülerin skandallarıyla keyifleniyorsun.

YouTube

Senin en çok kullandığın sosyal medya platformu YouTube. Sınırsız içeriğin bulunduğu YouTube'da uzun vakitler geçiriyorsun. En iyisinden en kötüsüne bütün videoları izliyorsun. Sadece eğlence amaçlı değil, aynı zamanda bilgilendirici videoları da çok izliyorsun. Sen her şeyi kendi faydana çevirebilen birisin. Hem eğlenerek hem de bilgilenebilirsin. Yorgun bir günün ardından, uzanarak video izleyebilir ve uykuya dalarsın. İnsanların yaşamlarından çok, başarılını merak ediyorsun. Çünkü senin hedeflerinde hep başarı üzerine kurulu. Çalışmak ve bir şey için çabalamak senin vazgeçilmezin. Kolay olan şeylerden çok çabuk uzaklaşıyorsun. Kriz yönetiminde çok iyisin, çünkü çözüm odaklı birisin. Soğukkanlı yapınla hiçbir şey için paniklemezsin. Sonuçta öyle veya böyle bir sonuca varacağını düşünüyorsun. Yeni insanlarla tanıştığında asla kendini farklı biri göstermezsin. Böyle tanıtan insanlarla da çok dalga geçersin. YouTube'da video izlemek senin kafana dağıtmanı ve çok fazla düşünmeni engelliyor. Bu yüzden de en çok orada vakit geçiriyorsun.

TikTok

Yeni yeni hepimizin bağımlısı olduğu, bir girenin bir daha çıkamadığı TikTok senin en çok vakit geçirdiğin yer. Yeri geliyor komik videolar, yeri geliyor bu ne rezillik dediğin utanılacak videolar karşına çıkıyor ama yine de oradan sen çıkamıyorsun. Merak etme hepimizde böyle bir etki yarattı. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bu platformda uzun süreler harcıyorsun diyebiliriz. Kafanı dağıtmak ve günlük telaştan kurtulmak için senin kurtarıcın TikTok. Sen biraz günceli seven birisin. Yeni olan ne varsa hemen ona hakim olmayı ve onunla alakalı her şeyi öğrenmek istersin. Bu her şeyde böyledir. Haberdar olmak için de çok araştırırsın. Çok girişken bir insansın. İçinden ne geçtiyse hemen söylüyorsun. Bazen bu durum yanlış anlaşılsa da seni tanıyanlar bundan asla rahatsızlık duymuyorlar. Çünkü artık herkesin çıkar peşinde koştuğu şu dünyada senin gibi doğruyu söyleyen pek kimse kalmadı. Eğlenceli ve bazen de bilgilendirici çok da vaktini çalmayan, kısa videolar izleyerek kendine geliyorsun. Bunun için de en iyi platform tabii ki TikTok.

Twitter

Senin en çok vakit geçirdiğin platform Twitter. Kendi düşüncelerini çok fazla olmasa da özgürce söyleyebildiğin, başkalarının düşüncelerini merak ettiğin, bu yüzden en çok vakit geçirdiğin yer orası. Yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde ülkemizle ilgili yeri geldiğinde ise dünyayla ilgili Tweetleri okumayı ve onlar hakkında fikir sahibi olmak senin hoşuna gidiyor. Ulaşılmazı ulaşılabilir kılan sosyal medyada, dünyanın bir ucunda olan biten her şeyden senin de haberin olması seni heyecanlandıran bir durum. Sen cesur birisin. Biri kırılacak, üzülecek diye lafını söylemekten çekinmezsin. Çünkü söylediklerin onları kırmak için değil doğruya yönlendirmek için... Kendi düşüncelerini sonuna kadar savunur ve insanları ikna etmek için çok çabalarsın. Sanki bu senin insanlık görevinmiş gibi onlara gerçekleri göstermek istersin. Ama aynı zamanda oldukça da saygılısın, insanların düşüncelerinin yanlış olduğunu gayet naif bir şekilde ifade edersin. Hem kendini daha net ifade edebildiğin hem de tanımadığın insanlarla daha eğlenceli ilişkiler kurabildiğin için, senin en çok vakit geçirdiğin yer tabii ki Twitter.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
95
33
28
18
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gylfi Jrnandlit

tiktok ne amk küfür gibi

Muhammet Çoban

yanlış cevap alakası bile TikTok ve ben asla :)