Görüş Bildir
Haberler
Uzaklarda Arama! Bu Test Sana Aşkı Ne Zaman Bulacağını Söylüyor

Uzaklarda Arama! Bu Test Sana Aşkı Ne Zaman Bulacağını Söylüyor

Yıllardır arayıp durdun, belki de yanlış yolara saptın ama artık güvenilir ellerdesin. Bu test sana aradığın aşkı ne zaman bulacağını söylüyor.

O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Başlayalım o zaman. Sen kaç yıldır aşkı arıyorsun?

3. Başlayalım o zaman. Sen kaç yıldır aşkı arıyorsun?

4. Peki en son ilişkin ne zaman bitti?

4. Peki en son ilişkin ne zaman bitti?

5. Söyle bakalım, aradığın insanda olmazsa olmaz özellik ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sözlerden biri hayat motton olsaydı hangisi olurdu?

6. Bu sözlerden biri hayat motton olsaydı hangisi olurdu?

7. Senin mutlu olman için bunlardan hangisi yeter?

8. Peki o zaman aşk acısı çekecek olsan bunun nedeni ne olsun isterdin?

8. Peki o zaman aşk acısı çekecek olsan bunun nedeni ne olsun isterdin?

9. Buna da cevap ver bakalım. Yakın arkadaşın sana aşık olduğunu söylese tepkin ne olurdu?

9. Buna da cevap ver bakalım. Yakın arkadaşın sana aşık olduğunu söylese tepkin ne olurdu?

10. Son olarak hayallerini süsleyen bir çift fotoğrafı seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 vakte kadar buluyorsun.

Sen o kadar yaklaşmışsın ki aşkı bulmaya, son bir gayretle bu iş tamamdır. Sen uzun süredir aşkı arıyorsun ve ararken de bir sürür hataya düşüyorsun. Sürekli bir ilişki içerisindesin ama bunlar senin istediğin gibi değil. Bu ilişkilerde kendin olamıyorsun. Umudunu hiçbir zaman kaybetmeyen sen, mutlu son için son bir adım kalmış. Aşkta en önem verdiğin şey, sevilmeyi sonuna kadar hissetmek. Karşındaki insanın gözlerinde sana değer verdiğini görmek sana 'işte bu' dedirtiyor. Onun seni sevme şekline aşık oluyorsun. Yani sen bu dünyaya aşık olmaya gelmişsin diyebiliriz. Çok oturaklı ve ağırbaşlı bir yapın var. Öyle çok şeyde de gözün yok. Kendin gibi birini bulmak istiyorsun. Yeni ve farklı şeylere çok meraklısın, o yüzden seni tek bir şeye adapte görmek zor. Bir işi yaparken aynı zamanda kafanda başka işleri de planlıyorsun. Mutlu olmak herkesten çok senin hakkın. Bu kadar uğraşmışken aşkı bulduğunda kaybetmemek için elinden geleni yap. Çok yakında aşk kapını çalacak buna hazır mısın?

Aşkı bulmuşsun ama görmüyorsun.

Senin aşkın öyle sandığın gibi uzaklarda değil, tam da gözünün önünde ama ısrarla onu görmüyor ve bu aşkın yanlış olacağını düşünüyorsun. Biraz cesaretlenmen lazım. Sonuçta aşk biraz da cesaret işidir. Şu ana kadar doğru insan karşına çıkmadığı için ve karşına çıkanlarında sevmeyi bilmemesinden dolayı, tam karşında duran ve seni gerçekten seven insanı görmekte zorluk çekiyorsun. Senin bu hayattaki amacın, pişman olmadan hayatın tadına vararak yaşamak. Aşkı da, arkadaşlığı da ve yalnızlığı da sonuna kadar yaşamaktan yanasın. Kendini bildin bileli aşkı arıyorsun ama aşkın senin etrafında olduğunu görmüyorsun. Bunun sebebi kararsızlığın olabilir. Belki de görüyorsun ama görmemezlikten geliyorsun. Çünkü değer verdiğin insanları kaybetmekten korkuyorsun. Artık yerinde durup aşkın gelmesini beklemeyeceksin. Biraz da sen adım at. Gerçekten gör etrafında olup bitenleri. Hayatının odak noktasını eğlenceden çıkar ve karşında duran gerçek aşkı görmek için çabala.

Aşkı elbet bulacaksın ama şimdi değil.

Aşkı elbet bulacaksın ama şimdi değil.

Sen tabii ki bir gün aşkı bulacaksın ama o gün bugün değil. Zaten senin önem sıranda aşkı bulmak gibi bir madde yok. Senin için en önemli şey iş. Çok başarılı olmak ve takdir görmek birinci kuralın. Bu yüzden hayatta ne yapıyorsan daha başarılı olmak için yapıyorsun. Bu da sana biraz ego getiriyor diyebiliriz. Beklentilerin çok yüksek ve kendini de yukarda görüyorsun, bu durum senin aşkı bulmanı zorlaştırıyor. Aşk seni bulsun istiyorsun ama nerden biliyorsun şimdiye kadar kapını çalmadığını ve senin aşkın suratına o kapıyı kapatmadığını? Kendini arındırmalı ve artık insanlara güvenmeyi bilmelisin. Üzülmekten, ağlamaktan korkmayı bırak. Şimdiye kadar karşına çıkan insanlar, seni hayal kırıklığına uğratmış olsa da, aşık olduğundaki o heyecan ve mutluluk her şeye değer. Bu duygular insanların yaşaması gereken en doğal şeyler.  Tamam sen biraz daha işinle ilgilen ama aşkı da ihmal etme. O da sırasının gelmesini bekliyor çünkü.

Sen aşkı biraz zor bulacaksın.

Sen bu gidişle aşkı biraz zor bulursun. Sen aşık olmak isteyen biri değilsin. Hayat gayen eğlence olmuş. Flörtöz biri olduğun için bir kişiye bağlı kalıp onun her istediğini yapmak ve istemediklerini yapmamak sana göre değil. Kendin ne istersen ve nasıl istersen öyle yaşıyorsun. Herkes senin bu haline, hatta ben bile imrendim. Bir anda çok sevip bir anda soğuyabiliyorsun. Bu da senin bir insanla uzun süre sevgili olmanı engelliyor. Senin hayatında arkadaşlarının yeri büyük ve onlarla çok mutlusun. Şu an ayakların yere basmadığı için gerçek aşkı bulman oldukça zor. Bir ordasın bir burada. Ne zaman ne yapacağın hiç belli olmuyor. Seni en zorlayan şey yalan bu hayatta. Bir insanın yalanını yakaladığın zaman senin için artık bitmiş oluyor. O yüzden hayatına aldığın insanları özenle seçiyorsun. Samimiyete de çok önem veriyorsun. Belki de aşktan bu kadar soğumanın nedeni, genellikle samimiyetsiz insanların karşına çıkması. Uzun yıllar sonra bulacaksın aşkı, şimdi kendine ve sevdiklerine odaklısın. Hayatında böyle mutluysan ne diyelim; yaşa gitsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
91
47
37
19
17
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın