Görüş Bildir
Haberler
First Date'çiler Buraya! İlk Buluşmada Yapacağın Rezilliği Söylüyoruz

First Date'çiler Buraya! İlk Buluşmada Yapacağın Rezilliği Söylüyoruz

İlk buluşmada heyecandan olsa gerek elimiz ayağımız birbirine dolaşır. Daha sonra gelen felaketler de güzel bir ilişkinin sonu veya bazen de kurtarıcısı olabilir. Sana yapacağın rezilliği söyleyelim de önlemini ona göre al!

O zaman haydi teste👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Başlayalım bakalım. Şimdiye kadar kaç flörtün oldu.

4. İlk buluşmada bu içeceklerden hangisini tercih edersin?

5. İlk buluşmada gidilecek bir yer seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ilk buluşmada ekilsen nasıl tepki verirsin?

6. Peki ilk buluşmada ekilsen nasıl tepki verirsin?

7. Peki ilk buluşmada seni rahatsız edecek şey ne olurdu?

7. Peki ilk buluşmada seni rahatsız edecek şey ne olurdu?

8. O zaman söyle bakalım. Sen ilk görüşte aşka inanır mısın?

8. O zaman söyle bakalım. Sen ilk görüşte aşka inanır mısın?

9. Peki en uzun ilişkin ne kadar sürdü?

10. Artık gelelim çok konu olan o soruya. İlk buluşmada hesabı kim ödemeli?

10. Artık gelelim çok konu olan o soruya. İlk buluşmada hesabı kim ödemeli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Telefonla konuşma numarası yaparken, gerçekten telefonunun çalması.

Senin ilk buluşmada yapacağın en büyük rezillik bu. Genellikle ilk buluşmalarında beklediğini bulamıyorsun. Bu yüzden hemen telefona sarılıp arkadaşlarından yardım bekliyorsun. Tabii bazı şanssızlıklar peşini bırakmıyor. sen acil bir şey varmış gibi telefonla konuşurken, telefonunun çalması çok muhtemel bir olay. Sen de suç bulmuyorum. İnsanlar senin beklediğin gibi çıkmayabilir ve gerçekten oturup iki sohbet edecek kadar bile dayanamayabilirsin. Senin aradığın insan kesinlikle merhametli ve anlayışlı olmalı. Hayatına ve eğlenceye düşkün birisin ve bu alanlarının kısıtlanmasından hoşlanmıyorsun haklı olarak. O yüzden sevgililerindeki en büyük problem kıskanç olmaları. İlişkilerin bu yüzden yürümüyor. Biraz anlayış beklemek, senin gösterdiğin saygıyı kendine de gösterilmesini beklemek zor bir şey değil. Ama sana yine de bir tavsiye verelim. İlk buluşmalarında telefonunu en azından sessize alırsan bu durumdan sorunsuz kurtulursun.

Cüzdanını evde unutmak!

Senin ilk buluşmada yapacağın rezillik kesinlikle bu olurdu. Sen ki böyle şeylerden çok utanırsın, asla kimseye yük olmak istemezsin. Bu heyecandan olsa gerek ki aşırı unutkanlık yaşıyorsun böyle durumlarda. Elin ayağın birbirine dolaşıyor, bazen konuşacak şey bulamıyor, bazen ise fazla konuşmaktan saçmalayabiliyorsun. Bu senin biraz da karşındaki insana gerçekten değer verdiğinle alakalı bir durum oluyor. Yoksa herkese heyecanlanıyor ve herkesle ilk buluşmaya gitmiyorsun. Sen kendi ayakların üzerinde durabiliyor ve asla birinden bir şey rica etmekten hoşlanmıyorsun. İlk buluşmalarında en önem verdiğin şey ise o ilk görüşteki izlenim. Sonuçta iki dakikalık sohbet bile bir insan hakkında, fikir vermeye bazen yetebilir. O yüzden bu duruma çok dikkat ediyorsun. Sana tavsiyemizi verelim. İlk buluşmalar, heyecanlıdır tabii ama sen yine de sakinliğini koru ve evden çıkmadan özellikle cüzdanını aldığına emin ol.

Eski sevgilinden bahsetmek!

Senin ilk buluşmada yapacağın rezillik ve muhtemelen son buluşmandaki yapacağın rezillik bu. Çabuk bağlandığın için mi diyelim, yoksa fazla duygusal olmandan mı kaynaklanıyor bilemiyoruz ama flörtüne eski sevgilinden bahsetmek biraz abes kaçıyor. Tabii bu ihtimallerin arasında senin eski sevgilini unutamamış olmanda büyük bir olası. Onu unutmak için başvurduğun yollar pek işe yaramamış, sen de soluğu yeni birini hayatına almakla yapmışsın. Belki de haklısın yeni birini tanımak farklı duygular, hissetmek sana da iyi gelecektir. Bunlardan önce kendi yaralarını sarmalı ve eskiyi unutup yoluna bakmalısın. Yoksa böyle sen de senin hayatına girmek isteyen insanlarda bir sonuca varamaz. İnsanları çabuk silip atamıyorsun. Onunla yaşadığınız onca güzel şeyi unutmak ve yok saymak sana zor geliyor ama bazen bitmesi gerekiyorsa senin de gayretinle daha kolay olur. Sana küçük bir tavsiye verelim. Geçmişi unutup, karşına çıkan güzel fırsatları değerlendir. Mümkünse eski sevgilinden bahsetme!

İsmini karıştırmak!

Senin ilk buluşmada yapacağın rezillik ismini karıştırmak olabilir. Dalgın olman ve bazen de heyecandan olsa gerek ki, aslında herkesin başına gelebilecek bir olaydır bu. İlk buluşmalar senin için oldukça zor geçerken bir de böyle bir hata yapmak, sana 'ne yaptım ben' dedirtebilir. Sakinliğini korumalı ve aslında rahat olursan böyle bir problem yaşamayacağını bilmelisin. Karşındaki insandan biraz nezaket bekliyorsun. Yani senin için önemli olan insanlara nasıl davrandığıdır. Kahve içerken onu izlersin, garsonla konuşurken veya telefonda konuşurken bu ilk izlenimler senin için oldukça önemli ve karşındaki insanı tanıman için de yeterli diyebiliriz. Hayata karşı o kadar çok planın ve hayalin var ki, bu da seni onları düşünürken dalgın olmaya itiyor. Hayallerini gerçekleştirmek için adım adım ilerliyorsun ve önüne çıkan engelleri de çok zorlanmadan aşıyorsun. Bir hayalinde doğru insanı bulmak olsa gerek.  O zaman bu yolda sana faydası dokunacak bir tavsiye verelim. Karşındaki insanı dikkatli dinlersen belki onun ismini karışmaktan kurtulabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
71
54
22
21
16
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

First datemte my pursemi homeda forgatlayacakmışım! Look sen bu joba! Very terrible bir durum!

alya .

Telefonla konuşma numarası. yaparken telefonun gerçekten çalması

Kara

''Telefonla konuşma numarası yaparken, gerçekten telefonunun çalması.'' Yok ben gereğinden fazla açık sözlüyüm, direk ''ısınamadım ben kalksak olur mu?'' diy... Devamını Gör