Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatın Hangi Ünlü Çiftin Aşk Hayatına Benziyor?

Aşk Hayatın Hangi Ünlü Çiftin Aşk Hayatına Benziyor?

İmrenerek ilişkilerine baktığımız, her paylaştıkları romantik fotoğraflarla bizim ne zaman başımıza gelecek diye kendimize sık sık sorduğumuz ünlü çiftlerin aşk hayatları senin aşk hayatına benziyor mu?

Cevap için testi çöz de senin aşk hayatın hangi çiftin aşk hayatına benziyormuş öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Bize sevdiğin insanda olması gereken bir özellik seç.

4. Şu ana kadar kaç sevgilin oldu?

5. Şimdi de bize yaşamak istediğin bir ev seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bize aşk için söylenmiş sözlerden birini seç.

6. Peki bize aşk için söylenmiş sözlerden birini seç.

7. Sevgilin sana nasıl bir sürpriz yaparsa mutluluktan uçarsın?

8. İlişkide en tahammül edemediğin şey nedir?

8. İlişkide en tahammül edemediğin şey nedir?

9. Sevgiline nasıl hitap edersin?

10. Söyle bakalım evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyor musun?

10. Söyle bakalım evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ Çifti

Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ Çifti

Senin aşk hayatın kesinlikle yılların eskitemediği, göz bebeğimiz bu çifte benziyor. Çok sadık bir insansın ama her şeye karşı sadıksın. Eskiye dair olan her şeye sadıksın yani senin küçüklükten kalan oyuncakların bile hala duruyordur. Geçmişin değerini biliyorsun ve ona özlem duyuyorsun. Meraklı bir yapın var her şeyin içinde bulunmak ve her şey hakkında fikir sahibi olmak istiyorsun. Bazen kendini çok yalnız hissediyor, etrafında seni anlayan dinleyen kimse yok gibi geliyor. Bu sana oldukça acı veriyor. Aşk hayatında kesinlikle ideal eş sensin. Sevgilinin mutu olması için her şeyi yapıyorsun. Sevince tam sevdiğin için yorgun eve döndüğünde bile onu görünce enerji doluyorsun. Asla kıyamıyor ve bazen seni çileden çıkaracak şeyler yapsa da onu affediyorsun. Yumuşacık bir kalbin var kimseye karşı çok sinirlenip bağıramıyorsun. O yüzden bu sakin ve her kese örnek olan çiftimizin aşk hayata sana uygun.

Başak Dizer - Kıvaç Tatlıtuğ Çifti

Başak Dizer - Kıvaç Tatlıtuğ Çifti

Senin aşk hayatın ilişkilerine ve evliliklerine hayran kaldığımız bu çiftin aşk hayatına benziyor. Sen aşkını genellikle gizli yaşamayı seviyorsun. Bu senin hayatında da öyle herkese her şeyini anlatmazsın. Sessiz, sakin bir yapın var. Bu da ilişkilerine öyle yansıyor. Hep alttan alan ve orta yolu bulan taraf sen oluyorsun. Senin için kıymetli olan ikinizin ne olursa olsun birbirinizi anlayabilmeniz. Uzun ilişkilerin insanısın ve ilişkini gözler önüne seremiyorsun. Sürekli fotoğraf paylaşan, her anını sosyal medyaya yansıtan çiftlerden değilsin. Sevgilin senin en çok bu sakin yapını seviyor. Ağır başlı bir insansın ve fevri hareketler sana göre değil. Dışarıdan bakılınca çok asil ve zarif duruyorsun. Bazen çok içine kapanıyorsun. Sıkıntını paylaşmaktan kaçıyorsun ve bu sana yük oluyor. Uyumları bu kadar iyi olan bu çiftimiz senin aşk hayatına benziyor.

Pelin Akil - Anıl Altan Çifti

Pelin Akil - Anıl Altan Çifti

Bu eğlenceli ve imrendiğimiz çiftimiz senin aşk hayatını yansıtıyor. İlişkilerinde o kadar eğlence odaklısın ki bazı eksiklikler senin için problem olmuyor. En önem verdiğin şey sevgilinle espri anlayışınız aynı olması. Sevince hiçbir problemi dert etmiyor ve sadece anlara odaklanıyorsun. Hayatına hep kendin gibi insanları alıyorsun. Asla seni negatif etkileyen insanlara tahammül edemiyorsun.  Bu sayede senin hep sağlıklı ve mutlu ilişkilerin oluyor. Biraz karamsar bir insansın ama karşındakinin de enerjisi seni yükseltip bu durumdan çok çabuk kurtulmanı sağlıyor. Mutlu aile tablosu senin hayalin onu gerçekleştirmek için çabalıyorsun. Sevdiğin insanın gözlerine bakınca hayat doluyor ve başka bir aleme gidiyorsun sanki. Hayalperest bir insansın ve şimdiye kadar kurduğun hayallerde bir bir gerçekleşiyor. Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin tatlı aile tablosu senin aradığın ilişki türüne benziyor.

Hazal Kaya - Ali Atay Çifti

Hazal Kaya - Ali Atay Çifti

Senin aşk hayatın bu çiftimizin aşk hayatına benziyor. Sen çok duygusal  bir insan olmakla birlikte aşırı sahiplenici birisin. Sevdiğin insanların senden uzaklaşmaması için elinden geleni yapıyorsun. Etrafında romantizm denilince akla sen geliyorsun. İlişkilerinde daha insanların içiyle ilgilenen birisin. O kişinin merhametli ve samimi olması senin için yeter bile. Biraz açık sözlü bir insansın. İnsanların kalbini asla kırmazsın ama doğru bildiğin şeyi söylemekten çekinmezsin. O yüzden etrafında hep sahici dostların vardır.  İnsanlarla iletişim çok iyidir. Sevdiğin insana karşı aşırı hassas ve bağışlayıcısın bu sana çoğu zaman zarar veriyor çünkü affedilmemesi gereken şeyleri bile bazen affettiğin oluyor. İnsanların düşüncelerine çok takılmıyor hayatı kendin bildiğin ve zevk aldığın şekilde yaşıyorsun. Bu güzel çift senin aşk hayatını anlatan bir çift oldu.

Bu içerikler de ilgini çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
100
40
28
11
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?