Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dans Türüne Daha Yatkınsın?

Hangi Dans Türüne Daha Yatkınsın?

Dans etmek, yormak yerine ayrı bir enerji verir insana. Özgüvenini yükselten ve seni rahatlatan bu tutkulu danslardan senin için en uygun olanı biz söylüyoruz. Cevap için seni testimize alalım. Hangi dans türüne daha yatkınsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Genel olarak ruh halin bunlardan hangisi?

4. Daha çok alışverişe kiminle gidersin?

4. Daha çok alışverişe kiminle gidersin?

5. Peki gitmek istediğin bir şehir seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu tatlılardan birini seç.

7. Aşkta en önem verdiğin şey ne?

8. Bir renk seç desek.

9. Sevgilin de bu özelliklerden hangisi olsun isterdin?

9. Sevgilin de bu özelliklerden hangisi olsun isterdin?

10. Son olarak şimdi de bir şarkı seç

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salsa senin dansın!

Salsa senin dansın!

Ruhunu yansıttığın, yerinde duramadığın, dans ederken işte bu diyeceğin bir dans. Senin enerjine enerji katan, müziğin akışına kendini bıraktığında kendinden geçtiğin bu dans ile herkesi büyüleyeceksin. Partnerinle dans ederken kendini bulacaksın. Salsa senin ruhunu yansıtıyor. Sıcacık bir yapın var. Herkese karşı oldukça anlayışlı ve kibarsın. Bu dans senin zarifliğini ön plana çıkarıyor. Hayatında çok seçici bir insansın herkesi hayatına sokmuyor ve insanları zorluyorsun, pes etmeyen senin hayatında yerini alabiliyor. Salsa naifliğin ile seninle bütünleşen bir dans. Senden başka bir dansı seçmeni bekleyemezdik zaten.

Bachata senin dansın!

Bachata senin dansın!

Müziğin eşliğiyle enerjin uyuşunca seni tutabilene aşk olsun. yaratıcı karakterin ile genellikle iyi fikirler buluyor ve uyguluyorsun. Pes etmekten hiç hoşlanmıyor ve sana zor gelen her şeyin üzerine gidiyorsun sonunda da kazanan sen oluyorsun. Akılcılığın her şeyde bir mantık aramaya seni itiyor ve hayatındaki her şeyi çok fazla sorguluyorsun. Bu da seni diğerlerinden farklı kılıyor. Bachata ile ruhun bütünleşince içinden bambaşka biri çıkıyor. Herkese karşı sessiz ve anlayışlı olan sen dansla birlikte dışa dönüyorsun. İletişiminin çok kuvvetli olması diğer insanların sana farklı gözlerle bakmalarına neden oluyor. Seninle sohbet eden zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor ve bu sohbet hiç bitmesin istiyor. Sohbetin de dansın kadar etkileyici olduğundan insanların damağında tat bırakıyorsun.

Tango senin dansın!

Tango senin dansın!

Sen aşka aşık bir insansın. Sevgiyi sonuna kadar hissetmeli ve aşkı sonuna kadar yaşamalısın. Çok romantik bir insansın ve romantik jestlerden çok hoşlanıyorsun. Sevgilinle hafta sonu için küçük bir tatile gitmeniz seni daha iyi hissettiren başka bir şey olamaz. Her şeyi açık açık konuşamasan da tavırlarınla belli ediyorsun. Bu hayatta mutlu olabilecek çok şey olduğunu ve bunlarında hayatı yaşanabilir kıldığını hiçbir zaman unutmuyorsun. Mutluluğu sonuna kadar hisseden ve hissettiren bir yapın var. Hayatta ne yapıyorsan sevdiklerin ve kendin için, onları biraz daha mutlu görmek sana yetiyor. Tango aşkın dansı yani senin dansın.

K-Pop senin dansın!

K-Pop senin dansın!

Enerjini yükselten ve yerinde duramayan sen için en ideal dans bu. Son zamanlarda da ünlülerin bile sık sık yaptığı bu dans senin de favorin. Sen gün içinde de yerinde duramayan sürekli bir şeyler yapmaya, üretmeye hazır olan birisin. Yapacak olduğun işleri halledip başka uğraşlar buluyorsun kendine. Atılgan ve idealist bir yapın var. Bu sayede her zaman dikkatleri üzerinde topluyorsun. Her yaptığın hareket olay oluyor. Pozitifliği kendine ve etrafına saçmaya kendine görev edinmişsin. Olumsuz olan her şeyi görmezden geliyor ve hayatına dahil etmiyorsun. Sen bu hayatı eğlence neredeyse, orada yaşıyorsun. Etrafındakilere neşe açıyor ve onları en çok sen güldürüyorsun. K-Pop dans enerjini biraz olsun dindirmen için iyi gelebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
104
32
31
11
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın