Görüş Bildir
Haberler
Düğününüzdeki Detaylara Göre Gelinliğinizi Söylüyoruz!

etiket Düğününüzdeki Detaylara Göre Gelinliğinizi Söylüyoruz!

Sena Erdoğdu
11.03.2021 - 18:00 Son Güncelleme: 11.03.2021 - 18:31

Düğününde detaylarda boğulurken bir de gelinlik seçmekle uğraşma. Gel biz senin yerine seçelim. Bu testimiz sana düğününde hangi gelinliği seçmeni söyleyecek. Düğünündeki Detaylara Göre Gelinliğini Söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını söyle.

2. Düğününü nerede yapmayı düşünüyorsun?

3. Şimdi pastanı seçebilirsin.

4. Sıra ayakkabı seçmeye geldi.

5. Çiçeğini de seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir düğün fotoğrafı da seç.

7. Son olarak gitmek istediğin balayı tatilini söyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Sen kumsal gelini olacaksın!

8. Sen kumsal gelini olacaksın!

Tercihlerine göre senin gelinliğin bu. Son zamanların trendi olan balon kollar gelinliklere de yansıdı. Üstündeki küçük çiçek işlemeleri ile zarifliğin kat kat artacak. Bu gelinlik senin duygusal tarafını ortaya çıkarırken aynı zamanda çılgınlığını da ön planda tutuyor. Kumsaldaki düğününde bu gelinlikle harika görüneceksin.

9. Senin gelinliğin bu!

9. Senin gelinliğin bu!

Bu gelinlik senin için üretilmiş. Kabarık eteğiyle ben buradayım diyor. Üstündeki dantel işlemeleri senin zarif kişiliğini yansıtıyor. Abartılı ama şık tercihlerin var. Zaten böyle büyük bir günün abartısız olması beklenemezdi.  Her şeyin kusursuz görünmesini istediğin o günde sen de gelinliğinde kusursuz ve gösterişli görüneceksin.

10. Balık model gelinlik tam sana göre!

10. Balık model gelinlik tam sana göre!

Cevaplarına göre sen balık model gelinlik tercih etmelisin. Vücudunu saran ve belini ortaya çıkaran bu model seni yansıtıyor. Çiçeğin ve ayakkabındaki gösterişi gelinliğindeki şıklıkla tamamlıyorsun. Bu gelinlikle o muhteşem günü daha da muhteşem yapacaksın.

11. Senin gelinliğin vintage!

11. Senin gelinliğin vintage!

Sen kesinlikle vintage bir gelinlik seçmelisin. Yenilikçilikten çok eskiye değer veren birisin. Küçük çiçekli ve parıltılı görünümler olmazsa olmazın. Bu gelinlikle, düğününde kraliyet havası hakim olacak. Anlayacağın bir prens bulmak sana kalmış. İçindeki o eskiye dair özlemini, yapacağın bu düğünde biraz olsa dindireceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
499
333
87
84
29
21
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hi

Kır düğünü şıkkını seçtim kumsal gelini olacaksın diyor, bunu nasıl başardınız merak ediyorum

İdil

Aynen bana da öyle dedi

Pasif Kullanıcı

Sen kumsal gelini olacaksın! Sen kumsal gelini olacaksın! Tercihlerine göre senin gelinliğin bu. Son zamanların trendi olan balon kollar gelinliklere de ya... Devamını Gör

tontikke

Evlendim diyelim hadi öyle bir şey oldu ben vans giyinmeyi düşünüyorum üstüne midi bir tütü olabilir başıma da kır çiçeklerinden taç amma velakin böyle bir ş... Devamını Gör