Görüş Bildir
Haberler
"Olsa da Yesek" Diyeceğin Bu Pastalar Senin Tatlılık Oranını Belirliyor

etiket "Olsa da Yesek" Diyeceğin Bu Pastalar Senin Tatlılık Oranını Belirliyor

Seçim yaparken çok zorlanacağın, sonunda ise pasta siparişi vermeden duramayacağın test için hazır mısın? 'Olsa da yesek' diyeceğin bu pastalar senin tatlılık oranını belirliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını.

3. Şimdi seçmeye başlayabilirsin.

4. Peki bunlardan seç.

5. Sıra bunlarda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bunlardan hangisi?

7. Şimdi bu pastalardan birini seç.

8. Bunlardan da seç bakalım.

9. Peki bu pastalardan da seç.

10. Son olarak bunlardan seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin %100'ün tatlılıktan oluşuyor.

Sen bu pastalardan biri olabilecek kadar tatlısın. İçinde asla kötü duygular beslemiyor, herkesin iyiliğini istiyorsun. İçten gelen samimiyetin ile herkesle iletişimin çok iyi. Kimseyle tartışmaz ve problem olan şeylerden uzak durursun. Kalabalık ortamlarda bulunmak, insanların içine karışmak senin için en iyi aktivite. Tek başına bir şeyler yapmaktan pek hoşlanmıyorsun. İçin nasılsa dışında öyle. İnsanlar seninle tanıştıklarında çok doğal olduğunu söylüyorlar. Biraz inatçı bir kişiliğin var. Kendin istediğin sürece bir şeyleri yapıyorsun, birileri istedi diye değil. Bu durum bazen seni zorluyor. Hislerini karşı tarafa çok kolay geçiriyor ve hemen aşık olabiliyorsun. Çünkü aşık olmak senin için bu pastalardan birini  seçmekten daha kolay.

Sen %80 tatlısın.

%80 tatlılık kötü bir oran asla değil. Çünkü senin %20'lik kısmını eğlenceli kişiliğin dolduruyor. Sen aşırı pozitif birisin. Bardağın hep dolu tarafını görüyorsun. Kendine ve çevrene enerji saçar ve hayattan aşırı zevk alırsın. Kendi dış görünüşüne çok önem veriyorsun ve buna çok fazla takılıyorsun. Çok merak edilen birisin çünkü herkesle iletişim kuramıyorsun. Kendinle uzun süre kaldığında, eksiklik hissediyor. Hemen arkadaşlarının yanına koşuyorsun. Sürekli kendine 'insanlar neden böyle' diye soruyorsun. Etrafındaki insanları değiştirmeye çalışıyorsun. Onları olduğu gibi kabul etmeli ve hayatına öyle almalısın. Sürekli kendin gibi birilerini bulursan sana hiçbir şey katamayan, geliştiremeyen insanlarla birlikte olursun. Herkesi olduğu gibi kabul et.

Sen %50 tatlısın.

Sen %50 tatlısın.

%50 biraz düşük gibi görünse de diğer %50'lik dilimi senin duygusallığın dolduruyor. İnsanlarla çok yakın ve sıcak ilişkiler kurmayı seviyorsun ama insanlarla ilgilenmeyi biraz abartıp vakit kaybediyorsun, kendini unutuyorsun. Sevdiğin insanlar hep etrafında olsun senden uzaklaşmasın istiyorsun. Lüks hayata çok düşkünsün. Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ettiğini düşünüyorsun. Farklı olmayı seviyorsun herkes gibi takılmıyorsun. Çok cömert birisin. Senin olanı herkesle paylaşıyorsun. Savunduğun şeyin arkasında duruyor ve ne olursa olsun savunmaktan vazgeçmiyorsun. Tartışırken biraz sinirlenip, insanların üzerine çok gidiyorsun. Kalp kırmayı da, gönül almayı da çok iyi biliyorsun. Yaptığın fevri hareketlere sık sık pişman oluyorsun ama seni hemen affetmeleri için %50 tatlılık oranı yetiyor.

Sen %30 tatlısın.

Sen %30 tatlısın.

%30 kötü bir oran olabilir. Herkes tatlı olacak diye bir şey mi var? Sen de özgür olursun. Sen asla kısıtlanmaktan ve bir yere bağlı yaşamaktan hoşlanmıyorsun. Kendi özel alanın olması senin için önemli. Kafana estiğinde gidip rahat bir nefes alabilmelisin. Yalnız kalmak senin için terapi gibidir. Sen üzerine baskı kurulmasından hoşlanmıyorsun ama başkalarının üzerine baskı kuruyorsun. Etrafındaki insanları kontrol etmeyi seviyorsun. İşlerin senin için çok önemli. En iyisini ve en başarılısını sen yapmalısın. Bunun için çabalarken asla yorulmazsın. İyi işler ortaya çıkardığın için bu konuda biraz egoist olabilirsin.  Duygularını dışa vurmayı sevmiyorsun. İnsanlar gibi duygularını da kontrol etmeyi çok iyi başarıyorsun. Sen %30 tatlı olabilirsin ama %100 de başarılı birisin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
200
104
83
39
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın