Görüş Bildir
Haberler
İçimiz Nasılsa Dışımız da Öyle Olsun: İç Çamaşır Tercihlerin Karakter Özelliğini Söylüyor

İçimiz Nasılsa Dışımız da Öyle Olsun: İç Çamaşır Tercihlerin Karakter Özelliğini Söylüyor

İç çamaşırlarımızın, öz güvenimizi yükselttiği bilimsel bir gerçek. İçimiz nasılsa dışımızda öyle olur ama değil mi? Senin iç çamaşır tercihlerin bize senin hakkında ip uçları verecek. Haydi testi yap! İç çamaşır tercihlerin karakter özelliğini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını öğrenelim.

2. Şimdi bunlardan birini seç.

3. Sıra bunlarda.

4. Şimdi de bunlardan seç.

5. Seçmeye devam et.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bunlardan hangisi?

7. Peki ya bunlardan.

8. Bunlardan da seç.

9. Bu iç çamaşırlarında da birini seç.

10. Son olarak bunlardan da seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi trendlerini kendin belirliyorsun.

Kendi trendlerini kendin belirliyorsun.

Sen çok yenilikçi bir insansın. Yani senin için önemli olan bir şeyin yeni olması. Her şeyin yenisine sahip olmak istiyorsun, bu her anlamda bu böyle. Yeni çıkan bir ürün senin olmalı, yeni çıkan bir trende sen yetişmelisin. Yeni deneyimlere oldukça açık birisin. Farklı olan şeyleri denemek ve zorla arkadaşlarına da denettirmek istiyorsun. Şanslılar senin sayende hayatları boyunca yaşayamayacakları heyecanları tadıyorlar. Bunun yanı sıra biraz hayatında agresif bir yapın var, çok çabuk parlayıp çok çabuk sönüyorsun. Bu sana ve çevrene çoğu zaman zarar veriyor. Sinirin geçince yaptıklarından pişman olup özür dilemek istiyorsun ama bazen gururun bunun önüne geçiyor. Duygularını kontrol etmeyi iyi bilirsen, böyle küçük problemleri dert etmezsin kendine. Sakin kalıp düşünmeli ve öyle harekete geçmelisin.

Seni duyguların yönlendiriyor.

Seni duyguların yönlendiriyor.

Sen duygularını uçlarda yaşayan birisin. Heyecanını, mutluluğunu, mutsuzluğu olumlu veya olumsuz her duygunu dolu dolu yaşıyorsun. İnsanlara da bunu hissettiriyorsun. Bir olayın seni heyecanlandırması çok basit yerinde duramıyor ve bir an önce gerçekleşsin istiyorsun. Aynı şekilde olumsuz bir durumun senin modunu düşürmesi de bir o kadar hızlı gerçekleşiyor. Hemen umutsuzluğa kapılıp karalar bağlıyorsun. Hayatındaki insanlar genellikle seni neşelendirmek, memnun etmek için çok uğraşıyorlar. Zor beğeniyor, istemediğin bir şey olduğunda inat yapıp asla olaya dahil olmuyor, uzaktan izliyorsun. Bazen alttan almak ve diğer insanlarında fikirlerine kulak vermek senin için iyi olabilir Her zaman doğruyu sen bilmiyor olabilirsin. Belki senin için dışarıdan bir görüş daha olumlu sonuçlanan kararlar almanı sağlayabilir.

Sen hayatı fazla ciddi alıyorsun.

Sen hayatı fazla ciddi alıyorsun.

Sen aşırı disiplinli bir insansın. Senin için o olacak denildi mi tamam olmak zorunda artık. Bu otoriter tavrın herkese her şeyi yaptırıyor. Senin suratına bakınca ne yapmaları gerektiğini hemen anlıyorlar. Kendinle çok barışık bir insansın. Dışarıdaki gözlerin senin için ne düşündüğü hiç önemi yok. Kendi keyfine ve zevkine göre yaşıyorsun bu hayatı ve kendinden başka kimseye pek ihtiyaç duymuyorsun. Etrafın kalabalık çok dostun var ama genelde başarılarını kendin sağlıyorsun. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı çok iyi biliyorsun. Herkese yardım eli mutlaka uzatıyorsun. Sen herkesin hayatında olması gereken bir insansın. İnsanların sıkıntıları olduğunda bunun için çözüm üretiyorsun. Bazı durumlarda umutsuzluğa kapılıp yeter artık demek istediğin oluyor ama bunu hatırladığın mutlu bir anınla yeniyorsun. Hayatın çok güzel küçük anılarla dolu onları unutma.

Sen güven veriyorsun.

Sen güven veriyorsun.

Sen çok güvenilir bir insansın. Sana söylenen sır senden çıkmaz. O yüzden etrafında çok fazla insan bulunuyor. İnsanlara güven veren bir tavrın ve duruşun var. Çevrendeki insanlar sırlarını da sana anlatıyor, yapacakları bir işte ortak olman içinde sana başvuruyorlar. Seninle yola çıkan yolda kalmaz anlayacağın. Güven duygusunu insanlara aşılaman senin de insanlara çok fazla güvenmenden kaynaklanıyor. Şimdiye kadar birkaç hayal kırıklığı yaşasan da etrafındaki insanları iyi seçiyor ve seni her zaman destekleyecek dostlar ediniyorsun. Genellikle kendin gibi insanları çevrende topluyor ve böyle eğlenceli vakit geçirmekten zevk alıyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
83
77
31
20
17
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen güven veriyorsun.

Deniz Aslı Eren

Kendi trendlerini kendin belirliyorsun.

Bilim Bilimi

Kendi trendlerini kendin belirliyorsun.