Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Uygun Olan Çantayı Söylüyoruz!

Karakterine Uygun Olan Çantayı Söylüyoruz!

Aburoski
25.03.2021 - 12:00

Evet, hangi çanta tam senin karakterini yansıtıyor bakalım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de burcunu seç bakalım!

3. Bu pastalardan hangisini şu an yemek isterdin?

4. Kolay karar alabilen bir insan mısın?

5. Peki senin mevsimin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatil gününde yapmaktan keyif aldığın aktivite ne?

7. Son olarak sence, sevgiliyle mi yoksa arkadaşla mı gidilen tatiller daha eğlenceli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Omuz Çantası

Omuz Çantası

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini kuşkusuz birçok kadına yakışan ve çoğumuzun tercih ettiği omuz çantaları yansıtıyor. Sen de bu çantalar gibi her ortama ayak uydurabilen bir insansın. Her insanın hayatında olması gereken birisin. Bunun yanında rahatına düşkün bir insansın. Hayatını kolay bir şekilde yaşamak istiyorsun. Hayatında zorluk istemiyorsun. Mücadele etmek, sorunlarla yüzleşmek sana göre değil. Düz bir yaşam sürmek kendini iyi hissettiriyor. Değişimlerden de nefret ediyorsun. 

Üzerinde çok yük olması seni acayip bir şekilde geriyor. Taşıyamamaktan korkuyorsun. Bu nedenle nerede sorun olursa oradan hemen kaçmayı tercih ediyorsun. Başkaları gibi mücadeleci bir yapın olmasa da hayatını seviyorsun ve çok memnunsun.

El Çantası

El Çantası

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini her kadına yakışan ve zarif gösteren el çantaları yansıtıyor. Sen de bu model gibi zarifliğinle adeta ortamlarda ay gibi parlıyorsun. Tabii ortamlarda çok fazla göz önünde olmayı sevmiyorsun. Çok önemli günlerde kendini gösteriyorsun. Onun haricinde genellikle ortalıklarda görünmezsin. Evinde takılmak, konfor alanında olmak seni mutlu ediyor. 

Bunların yanında biraz zor bir insansın. Çok fazla hayatına insan almayı tercih etmiyorsun. Kalabalık hayatların sorunsuz yaşanmayacağını düşünüyorsun. Hayatına kolay kolay birini kabul edemiyorsun. Anlayacağın dışarıya kapalı bir insansın. Böyle olsan da sağlam bir karakterin var senin. Takdir edilesi bir insansın sen. Etrafında az insan olsa da onlar senin kıymetini çok iyi biliyor. Merak etme.

Bel Çantası

Bel Çantası

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini bel çantaları yansıtıyor. Herkesin hayatında mutlaka senden bir tane olmalı. Her ortama ayak uyduruyorsun. İnsanlar seni çok seviyor ve seninle olmaktan mutlular. Hem kendi hayatını hem de çevrendeki insanların yaşamlarını kolaylaştıran bir yapın var. Etrafına adeta neşe saçıyorsun. Bunun yanında çok da rahat birisin. Kafana çok fazla şey takmıyorsun. Gereksiz şeylerle beynini meşgul etmek sana saçma geliyor. Bu nedenle de karşılaştığın her zorluğu kolayca çözüm üretebiliyorsun. 

Sadece kendi problemlerine odaklanmıyorsun aynı zamanda sevdiklerine de yardım etmeyi seviyorsun. Anlayacağın çevrendeki insanlar çok şanslı. Asla bencil değilsin. Kendinden çok başkaları düşünüyorsun. İçinde hiç kötülük yok.

Sırt Çantası

Sırt Çantası

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini sırt çantaları yansıtıyor. Hem rahatına düşkün hem de standart bir yaşam süren birisin. Bazıları senin her ortama uyum sağlayamamandan şikayetçi olsa da sen halinden gayet memnunsun. Böyle olmak senin tercihin olduğu için bu durumdan hiç rahatsız değilsin fakat bazı insanlar senin hayat tarzını değiştirmeni istiyor ve bu konuda da üzerinden baskı kuruyorlar. Baskı kurmaları da seni çok rahatsız ediyor.

Birazcık da bazı konularda huysuzsun. Kendi alanına birilerinin dahil olması, düzeninin bozulması seni delirtiyor. Bu nedenle çevrendeki insanları bazen sıkıyorsun ama onlar da tabii seni sevdikleri için görmezden geliyor. :)

Baguette Çanta!

Baguette Çanta!

Verdiğin cevaplara göre senin karakterini baguette çantalar yansıtıyor. Zarifliğinle adeta ortamlarda ay gibi parlıyorsun. Her bulunduğun ortama da uyum sağlıyorsun. Sen uyum sağlasan da insanlar sana pek uyum sağlayamıyor. Her insanın yapısına uymayabiliyorsun bazen. Seni taşımak bu çanta gibi biraz zor. Yanında sana uygun insanlar olmalı. Burnu havada biri gibi gözükebilirsin fakat hiç öyle bir insan değilsin. 

Aynı zamanda biraz da takıntılı bir tipsin. Kafana taktığın bir durumu günlerce haftalarca hatta yıllarca düşünebilirsin. En ufak bir şeyi kafanda büyütüyorsun. Bu da seni çok yoruyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
86
56
30
13
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bnlyl

Aşırı başarısız bir tahmin...

Sır Sayar...

Sırt çantası; En rahatı bence :)

Aylin Kayhan

Bel Çantası