Görüş Bildir
Haberler
Bu Test İnsanların Senden Neden Vazgeçemediğini Söylüyor

Bu Test İnsanların Senden Neden Vazgeçemediğini Söylüyor

Etrafımızdaki insanların bizden kopamamasının bir sebebi var. Bunun en büyük belirleyicisi bizim karakter özelliklerimizdir. Peki insanlar neden senden vazgeçemiyor? Cevap için seni teste alalım.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç bakalım.

3. Önce aşk hayatından başlayalım. Aşık olunca sen hangisisin?

3. Önce aşk hayatından başlayalım. Aşık olunca sen hangisisin?

4. Peki gerçekten dostum diyebileceğin kaç kişi var hayatında?

4. Peki gerçekten dostum diyebileceğin kaç kişi var hayatında?

5. Bize bu fotoğraflardan birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sana karşı yapılan bir hatayı affeder misin?

6. Peki sana karşı yapılan bir hatayı affeder misin?

7. Peki sence mutlu olmak için ne yeter?

7. Peki sence mutlu olmak için ne yeter?

8. Söyle bakalım sinirlenince sen ne yaparsın?

9. Son olarak hayatında bir şey değiştirmek zorundasın. Bu ne olurdu?

Sevince bir başka sevdiğin için...

Evet seni vazgeçilmez özelliğin, sevgini çok güzel bir şekilde göstermen. Sevgini karşındaki insana o kadar net hissettiriyorsun ki senin için şüphe bile duymuyorlar. 'Sevince dokunmaya kıyamıyorum' diyenlerdensin yani. Gözlerinin içine bakıp, söyleyeceği tek bir sözü bekliyorsun. Sen böyle severken, sana hiç senin gibi seven biri denk gelmemiş hayret doğrusu. Hep havada kalan sözler, sevgiler yaşamışsın. Sevdiğin insanı el üstünde tutup, ona çok değer gösteriyorsun. Çünkü senin için aşkı hissetmek çok kıymetli bir şey. İnsanların bunu bu kadar değersizleştirmesine anlam veremiyorsun. Bu duyguları sadece sevdiğin kişiye açabiliyorsun. Diğer insanlara karşı aşırı ketumsun. Bunun sebebi başına gelen iyi şeyleri anlatınca, artık kötü devam edeceğine inanmandan kaynaklanıyor. Nazara inanıyorsun desek hata etmiş olmayız sanırım. İlişki içinde sevdiğin insanı mutlu görmek, sana en büyük mutluluğu sağlıyor. Bu konularda fazla fedakar davranıyorsun ve kendini unutuyorsun. Yani aşk ilişkilerinde, genellikle yanan sen oluyorsun.

Vefa denilince sen akıllara geliyorsun.

Vefa denilince de sen be! Etrafına, sevdiklerine o kadar bağlısın ki. Bu senin hayatındaki her şeyin önüne geçiyor. Herkesi çok fazla düşünüyorsun ve onlara hep yardımcı olmak istiyorsun. Sana bir kere iyiliği dokunan birini asla unutmaz ve hemen onun karşılığı verirsin. Çevrende de bu özelliğin sayesinde çok seviliyorsun. Yani sen biraz hataları görmezden gelen birisin. Sonuçta hatalarda insanlar için deyip çok çabuk affediyorsun. Asla kin tutamazsın. Birinin senden özür dilemesi ile içindeki bütün buzlar erir. Yıllarını birlikte geçirdiğin ve artık her şeyini bildiğin çok kıymetli arkadaşlıkların var. Bu senin hayattaki en büyük şansın, çünkü ikinci aileni bulmuş gibi hissediyorsun. Kendini başkası gibi göstereceğin, yanında konuşacağın şeylere dikkat etmen gereken, kıskanç arkadaşlıklar yerine, seni sahiplenen ve senin de bütün dertlerine ortak olduğun bir arkadaşlık anlayışın var. Herkesin kötü anında yanına  koşuyor ve elinden geleni yapıyorsun. Birine ne kadar kızsan da, yine de ilk yardımına sen koşuyorsun. Herkese senin gibi bir arkadaş lazım.

Her koşulda destek olduğun için.

Senin vazgeçilmez özelliğin insanların en büyük destekçisi olman. Aşırı pozitif ve olumlu bir insansın. Sürekli insanlara moral veriyor ve onları ayağa kaldırmak için çabalıyorsun. Seni demoralize etmek hiç kolay değil. Çünkü hayatta yaşadığın her şeye tecrübe olarak bakıyorsun ve bunu yaşaman gerektiğini düşünüyorsun. Kötü bir süreci atlattıktan sonra, karşına hiç ummadığın anda mükemmel fırsatlar çıkabiliyor ve böyle anlarda 'iyi ki o yollardan geçmişim' diyorsun. Etrafındaki insanlar yanlış kararlar aldığında, onları bu durumun içinden nasıl çıkaracağını düşünüyorsun. Akılcı ve mantıklı bir insansın. Genellik bir karar almadan önce sana danışırlar. Yani sen insanlar hata yaptı diye koşarak onları terk etmek yerine, yanlarında kalıp yalnız hissetmemelerini sağlıyorsun. Çünkü sen de böyle bir durumda olsan, en yakınlarının sana destek olmasını istersin. Bu özelliğin de seni, çevrende vazgeçilmez kılıyor.

İnsanlara dertlerini unutturduğun için.

Senin vazgeçilmez özelliğin, komikliğin. Aşırı iyi espri anlayışın ve doğal komikliğin ile hiç çaba sarf etmeden insanları güldürebiliyor ve neşelerini yerine getirebiliyorsun. Kısa bir ömrümüzün olduğu şu dünyada, sevdiğin insanların ağlayıp, üzülmelerine dayanamıyorsun. Türlü şebekliklerle insanların keyiflerini yerine getiriyorsun. Senin yanında bir anlığına da olsa dertlerini unutup, sanki başka bir dünyada yaşıyorlarmış hissine kapılıyorlar. Bu durum onları ve seni motive ediyor. Senin de mutluluk kaynağın, sevdiğin insanları mutlu görmek. Bazen ağzından çıkanı duymuyorsun, bu senin açık sözlülüğünden kaynaklanıyor. Sonra hatanı fark edip telafi etmeye çalışıyorsun. Ama zaten senin kötü niyetle bir şey söylemeyeceğini bildikleri için, toparlaman kolay oluyor. Senin çocuksu ruhun ve her şeyle dalga geçebilme potansiyelin sayesinde çok seviliyor ve arkadaş çevrenle çok eğleniyorsunuz. Herkese lazım olan arkadaş sensin. Bu kadar problemin olduğu bir dünyada, en çok senin gibi insanlara ihtiyaç var.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
52
21
11
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?