Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Aradığın Aşkı Bulabilecek misin?

Bu Yaz Aradığın Aşkı Bulabilecek misin?

Aradım, taradım yine aşkı bulamadım diyorsan, yalnız değilsin. Yılmak yok bu yaz da şansımızı deneriz. Hissediyorum bu yaz aşka doyacağız. Bakalım sen bu yaz aşkı bulabilecek misin?

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Senin tatile çıkarken "bunlar yeter" dediğin şey ne?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Senin tatile çıkarken "bunlar yeter" dediğin şey ne?

4. Sen yaz geceleri daha çok ne yaparsın?

4. Sen yaz geceleri daha çok ne yaparsın?

5. Peki ilişkilerin ne kadar sürer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi bu fotoğraflardan birini seç bakalım.

7. Sen daha çok hangisisin?

7. Sen daha çok hangisisin?

8. Bize bir yaz meyvesi seçer misin?

9. Peki seni plajda görüp, beğenen biri yanına geldi ve numaranı istedi ne yaparsın?

9. Peki seni plajda görüp, beğenen biri yanına geldi ve numaranı istedi ne yaparsın?

10. Son olarak bize burcunu söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu yaz mükemmel bir aşk yaşayacaksın.

Sen bu yaz mükemmel bir aşk yaşayacaksın.

Evettt bu yaz o yaz! Eee sen bunu hak ettin. Uzun yıllar aradın, uğraştın bir türlü bulamadın. Çoğu zaman da yanıldın. Doğru kişiyi bulacaksın diye denemediğin yol ve flört etmediğin kimse kalmadı. Kendi isteklerini uygun birini bir türlü bulamadın. Seni anlayan, dinleyen sadece dinlemekle kalmayıp doğru yolu gösteren, hem sevgilin hem de en yakın arkadaşın olacak birisini istiyorsun hayatında. Yazın başlayacak bu aşk, o sıcak günlerde senin içini de sıcacık yapacak. Sürekli aşık gülümsemesiyle dolaşacaksın. Senin ilişkiden beklentin huzurlu ve sakin bir hayat sürmek. Tabii bunu monoton bir ilişki için söylemiyorum. Değişik şeyler denemeyi seviyorsun ama küçük problemleri büyütüp zamanını çalmasından hiç hoşlanmıyorsun. Saygıya da önem verdiğin bir ilişkide, böyle birini bulduğun an uzun ve evliliğe giden bir ilişkin olacak. Artık plajda, sahilde, barda, belki de market alışverişinde, nerede karşına çıkacağı belli olmaz. Sen her zaman hazırlıklı ol. Yani bu yaz senin aşkın konuşulacak.

Sen bu yaz kısa ama unutulmaz bir aşk yaşayacaksın!

Sen bu yaz kısa bir aşk yaşayacaksın. Eee yaz aşkı dediğin de kısa olur zaten. Unutulmaz bir aşk yaşayacaksın. Yaşadığın güzel anılarla aklında hep bu yaz aşkı yer edecek. Birbirinize uyumlu olacaksınız ama hayallerinin insanı mı? Asla değil. Keyfine çok düşkün biri olduğun için hayatını zorlaştıracak insanlarla anlaşamıyorsun pek. Biraz rahat birisin. Çok kontrolcü biri olmandan dolayı  her şeyi el altında tutmayı istiyorsun. Sevgilinin de sorumluluklarını sen üstleniyor ve sürekli bir yönlendirme halindesin. Tabii bu da karşındaki insanı sıkmana neden oluyor. Sen zaten öyle uzun ilişki insanı değilsin pek. Çabuk sıkılıyor ve çok çabuk soğuyorsun insanlardan. Hayatına girecek kişinin seni kısıtlamasından hiç hoşlanmazsın çünkü özgürlüğüne çok düşkünsün. Çok cazibeli ve çekici biri olman, sevgililerinin seni kıskanmasına yol açıyor. Belki de bu yüzden senin özgürlüğünü kısıtlıyorlardır. Böyle bir durum sezdiğinde seni tutabilene aşk olsun. Neyse zaten aşkın da tadı damağında kalanı güzel.

Sen bu yaz eğlenceli bir aşk yaşayacaksın.

Sen bu yaz eğlenceli bir aşk yaşayacaksın. Bütün sıkıcı geçen yılların acısını çıkarırcasına, yanında sevdiğin ve huzurunla herkesi kıskandıracak bir ilişkin olacak. Senin tempona da, enerjine de yetişmek pek mümkün değil. Yerinde duramıyor, bir orada bir burada koşuşturup duruyorsun. Eee haliyle senin yanına da, senin gibi enerjik ve eğlenceli biri lazım. Çabuk sıkılgan tavrın eğer seni engellemezse, uzun bir ilişki yaşarsın. Deli gibi aşık olduysan tabii bu ilişkinin sonu evlilik ile biter ben söyleyeyim. Romantiklik, tutku senin ilişkilerinin baş kahramanları. Küçük jestlerden ve ani sürprizlerden çok hoşlanırsın. Hayatına alacağın insanın vicdanlı olmasını istiyorsun ve bu senin için en büyük kriter. Senin el üstünde tutması, değerli olduğunu hissettirmesini de istiyorsun ve bu senin en doğal hakkın. Sabah buluşup akşamı nasıl ettiğinizin farkına varmadığın, gözlerine bakınca sanki dünya duruyormuş gibi hissettiğin bir aşk seni bekliyor.

Sen de bu yaz da umut yok gibi.

Sen de bu yaz da umut yok gibi.

Maalesef bu yaz da elin boş döneceksin. İlişki insanı olmadığını sen de biliyorsun. Uzun süre birine bağlılık ve aidiyet hissetmek sana göre değil. Tabii ki hoşlanınca yerinde duramıyor, bir an önce açılmak istiyorsun ama bu heyecanın çok çabuk sönüyor. Bu yüzden senin genellikle uzun ilişkilerin yerine kısa ilişkilerin olmuş. Daha çok arkadaşlarınla vakit geçirmeyi ve eğlenmeyi seven sen için, onlar yetip artıyor bile. Hayatından tek başına memnunsun. Çünkü şimdiye kadar ilişkilerin seni çok yormuş. Seni anlamayan ve genellikle de bencil insanlarla karşılaşmışsın. Bu yüzden de sevgili konularına hep önyargılı davranıyorsun. Hayatını paylaşıp, kolaylaştıracak birini arıyorsun. Ama karşına hep tam tersi çıkıyor. Bu yaz olmasa da yakında sen de aşkı bulacaksın. İşte o zaman 'sen şimdiye kadar neredeydin?' diye soracaksın. Sana şimdiden mutluluklar dileyelim.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
44
41
32
13
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbaa

Sen bu yaz mükemmel bir aşk yaşayacaksın. evet evde durarak ben duvara bakarım duvar bana bakar çok güzel olur ya

Gizem Yenikler

Her sene aynı yanıtı veriyor onedio da yok hahahaha Sen bu yaz mükemmel bir aşk yaşayacaksın.

Aylin Kayhan

Sen bu yaz mükemmel bir aşk yaşayacaksın. Sie ....