Görüş Bildir
Haberler
Aşk Evliliği mi Yoksa Mantık Evliliği mi Yapacaksın?

etiket Aşk Evliliği mi Yoksa Mantık Evliliği mi Yapacaksın?

Evlilik her güzel ve mutlu ilişkinin sonunun bağlandığı ve bağların daha da güçlendiği bir durumdur. Kimimiz kör kütük aşık olmayı uzun yıllar beklerken, kimimiz ilk karşına çıktığı kişi de bulur aradığı aşkı. Bazen önümüzde durup da gözümüzün görmediği bir sürü problemi yok sayarız. Çünkü aşık olmuşuzdur bir kere. İlerledikçe mantık devreye girer ve en başında halının altına süpürdüğümüz her şeyi görmeye başlarız. Kimi şanslı kişiler ise aradığı aşkı da mantığı da tek bir kişi de bulur. Hayata bakış açımızın, amaçlarımızın ve düşüncelerimizin, bazı çatışmalar harici aynı olmasının yanında bir de aşkımızı ve sevgimizi bütün hücrelerimizde hissettiğimiz bir ilişki, herkesin şansı olmayabilir. Ama üzülmeyin aşksız evlilik olmaz, biraz da sizin çabanızla mükemmel aşka ve evliliğe sahip olabilirsiniz. Bu önemli kararda size yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu. Hayatını, aşık olduğuna inandığın kişiyle mi, mantıklı bulduğun kişiyle mi yoksa şanslı azınlıktan olup, hem aşkı hem mantığı bulduğun kişiyle mi paylaşacaksın? 

Cevabı merak ediyorsan;

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyeti öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Aşk denilince sen bunlardan hangisisin?

4. Evlilik hakkındaki düşünceni de öğrenelim.

5. Bize bir düğün fotoğrafı seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bunlardan hangisi senin hayalin?

6. Peki bunlardan hangisi senin hayalin?

7. Sen tartışmalarda nasıl bir tutum sergilersin?

8. Peki ailenin istemediği biriyle evlenir misin?

9. Sence maddiyat ne kadar önemli.

9. Sence maddiyat ne kadar önemli.

10. Son olarak kaç çocuk istediğini söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen aşk evliliği yapacaksın.

Sen aşk evliliği yapacaksın. Hiç ummadığın bir anda karşına çıkan o kişiye öyle bir aşık olacaksın ki geçmişte yaşadığın saçmalıkları unutacaksın. Sen bu dünyaya sevmeye ve sevilmeye gelmişsin. Bir bakışınla bile onu ne kadar değerli gördüğünü gösterebiliyorsun. Aynı değeri sen de görmek istiyorsun. Yani sen 'yok ben sevgimi belli edemiyorum' diyen insanlardan uzak duruyorsun. Çünkü biri gerçekten seviyorsa, onu belli edememek diye bir şey olamaz. İnsan bu büyük aşkı içinde tutamaz. Sen çok naif ve mutlu birisin. İnsanlarda mutlu olsun diye elinden geleni yapıyorsun. İnsanları olmadık yere kırmaktan veya incitmekten korkan birisin. Çünkü sen de çok kırılgansın. Her söze her harekete alınabilirsin. Sonra gönlünü yapmak kolay olsa da bunu alışkanlık haline getiren kişilerin sendeki değeri giderek azalıyor. Aşık olunca gözü kör olan senin, mantığın da devre dışı kalıyor. Her şeyi tozpembe gördüğün bir hayal dünyasında yaşamaya başlıyorsun. Ama doğru kişiyi bulduğunda bu yaşadıkların hayal değil gerçek olacak. Aşkını sonuna kadar hissedeceğin ve mutlu bir yuvanın olacağını biz buradan anladık. Sen zaten aşk evliliğinden başka ne yapabilirdin ki?

Sen aşkı bulduğun kişide mantığı da bulacaksın.

Sen aşkı bulduğun kişide mantığı da bulacaksın. Sen şu az bir çoğunluğun sahip olduğu şanslı kişilerdensin. Allah'ın sevgili kulusun desek yeridir. Hem aşkı hem de mantığı aynı kişide buluyorsun. Şimdiye kadar ne dileklerde bulunduysan gerçek olmuş ki böyle güzel duygular seni bulmuş. Kör kütük aşık olacağın kişi aynı zaman da senin mantığına da uyuyor. Bir evlilikte aşk tabii ki olmalı ama asıl önemli olan mantığında devreye girmesi. Kariyeri önemli bulan sen için iyi ve güzel bir iş sahibi olmak önemli. Sonsuz başarının gerçekleştiği şu dünyada bir insanın başarısız veya yeteneksiz kalmasını anlamlandıramıyorsun. Yeri geldiğinde gülüp eğlenebileceğin yeri geldiğinde siyaset, kültür ve sanat tartışabileceğin birini hayal ediyorsun. Her şeyin, bütün tercihlerin aşırı orantılı ve olması gerektiği gibi. Kendine en başında bir yol çizmişsin ve emin adımlarla o yolu tamamlıyorsun. İyi bir kariyere adım adım gittiğin bu yolda aynı zamanda aşkını da beraber yürütüyorsun. Yani kariyerime odaklıyım, aşık olamam diye bir düşünceye sahip değilsin. Aşık olunca ve gerçekten sevince, insanın her zaman bir yol bulabileceğini düşünüyorsun. Ne diyelim hem mantık hem de aşkı bir arada bulduğun evliliğin için seni şimdiden tebrik ediyoruz.

Sen mantık evliliği yapacaksın.

Sen mantık evliliği yapacaksın. Senin ilişki anlayışın öyle çok sevgiden geçmiyor. Aşık olmak, sevmek tabii ki güzel duygular ama senin her zaman önceliğin daha ciddi konular olmuş. Mesela kariyer gibi... Her zaman gözünü iyi bir kariyere dikmişsin. Bunu başarmak için de çok çalışıyorsun. Bu nedenle de senin bu aşk işlerine pek ayıracak vaktin yok. Her önüne gelenle sevgili olmaktansa, doğru kişinin nasıl olsa bir gün karşına çıkacağına inanıyorsun. Bunun için de hiçbir şeye acele etmiyorsun. Rahat bir yaşam ve başarı senin önceliğin. Karşındaki kişinin de işine önem verdiğini görmek istersin. Çalışkan olduğundan ve her zaman daha da yükselmek istediğini görmek istersin. Sanırım biraz da aradığın özelliklerden dolayı henüz doğru kişiyle tanışmamışsın. Aşksız evlilik olmaz ama mantığınla daha fazla uyuşacak birini istiyorsun. Düşüncelerini paylaşabildiğin yeri geldiğinde tartışabildiğin biri... Bu nedenle de sen mantık evliliği yapacaksın. Sonuçta iki kelime konuşamadığın, aile yapılarınızın, görüşlerinizin ve hayat amacınızın asla birbiriyle uymadığı birine ne kadar süre aşık kalabilirsin ki?

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
108
54
30
13
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın