Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunu Söylüyoruz

Önceki Hayatında Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunu Söylüyoruz

Reenkarnasyona inanları şöyle alalım. Önceki yaşamımız da var mıydık? Varsak kimdik? Nasıl biriydik? Hep merak ettiğimiz sorulardan... O zaman bu testle en azından nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrenebilirsin.

Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Gönüllü olarak bu projelerin birinde yer aldın mı?

4. O zaman bize hayranlık duyduğun bir bilim insanı seç.

5. Peki hangi yıllar da yaşamayı tercih ederdin onu söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize bir ülke seç.

7. Peki bize en sevmediğin huyunu söyle.

7. Peki bize en sevmediğin huyunu söyle.

8. Bu sözlerden hangisi hayat mottona uyuyor?

9. Şimdi seni en çok rahatlatan hobilerden birini seç.

10. Son olarak bize eski bir İstanbul fotoğrafı seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceki hayatında cesur birisiydin.

Önceki hayatında aşırı eğlence ve macera düşkünü biriydin. Korkusuz ve cesur hallerin ile herkese hayran bıraktırıyordun. Bu cesur halinin getirdiği bazı durumlar ise biraz umursamaz olmanı sağlamış. Yani önceki hayatında bencil birisiydin. Her zaman kendini ön planda tutan ve arkanda bıraktıklarını düşünmeyen birisi olarak aslında hayatını daha kolay yaşıyordun. Şimdiki sorumluluklarına bakınca önceki hayatında daha rahat ve mutlu bir hayatın olduğunu söyleyebilirim. Eski yaşam koşullarını göz önünde bulundurarak, öyle bir şeyden kolay kolay korkan biri değilsin. Kendi ayakları üstünde durabilen ve ne olursa olsun vazgeçmeyen birisiydin. Hiçbir şey düşünmeden nasıl istersen öyle karar verdiğin, canın ne isterse yaptığın bir hayatta yani önceki yaşamında oldukça mutlu bir hayat sürmüşsün.

Önceki hayatında öğrenmeye çok meraklı biriydin.

Önceki hayatında artık eğitimin yaygın olmamasından mı bilemiyorum ama aşırı bilime tutkun biriydin. Öğrenmeyi her zaman isteyen ve araştırmayı da seven birisi olarak, bir keşif yapman olası bir durum. Keyfine düşkün biri olarak mükemmel sokakları olan bir ülkede, hayat gayesinden çok kendi keyfini sürüyordun. Şimdiki gibi para kazanmaya vakit harcayacağına, okuyup öğrenip sadece günün geçirmek için çalışıyordun. Her zaman insanlığa bir faydan olması gerektiğini düşünüp, daha fazlasını yapmak istiyordun. Öylece hayatta yaşayıp gitmek sana göre değil. 'Kalıcı bir şeyler lazım' diye düşünüp durdun. Yoksa sen önceki hayatında evrim teorisini inşa eden Darwin olabilir misin?

Önceki hayatında olduğundan çok da farklı değilsin.

Huylu huyundan vazgeçmez mi diyelim, ne diyelim bilemedik ama önceki hayatında çok da farklı bir karaktere sahip değildin. Nostaljiye her zaman merakın olan sen, önceki hayatında da hep geçmişi karıştırıp duruyordun. Hayatında her zaman önceliğin iyi bir yuva kurmak oldu. Kendini önemsemek yerine, insanları nasıl mutlu ederim diye düşünüp durdun. Bu yüzden de her zaman daha çok çalıştın. Tabi önceki hayatının ilk yılları zor geçmiş olsa da daha sonra bu çalışmanın karşılığı almış olacaksın ki tek başına çok iyi yerlere geldin. Sayılı zenginler arasına giren senin, aklını kullanarak yapamayacağı şey yok. Tabi şu an sayılı bir zengin misin bilemem ama zengin olduğun kesin.

Önceki hayatında acımasızlığınla dikkat çekiyordun.

Sen önceki hayatında her şeyden önce acımasızlığınla dikkat çekiyordun. Akılcılığın ve mantıklı tutumunu bir kenara koyarak vatanın ve ailen için yapmayacağın şey yok. Önceki hayatında bir çok fedakarlıkta bulunmanın yanında acımasız biri olduğun da doğru. Çünkü zamanın şartları seni taviz vermemeye ve gözü kara biri olmaya itmiş. Yaşanılan zorluklar karşısında nasıl ayakta duracağını öğrenmişsin. Sende aslında biraz da kraliyet havasın seziyorum. Soylu bir ailenin biricik evladı olarak hayatını sürdürüyorsun. Ailenin sahip olduğu acımasızlık duygusu sana da geçmiş. Seni saymaları ve önem vermeleri için insanlara kötü davranılması gerektiğini düşünüyorsun. Umarım bu özelliklerin önceki hayatında kalmıştır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
34
29
24
21
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın