Görüş Bildir
Haberler
Sana Yakışacak Parfüm Kokusunu Söylüyoruz

Sana Yakışacak Parfüm Kokusunu Söylüyoruz

Parfüm insanların imzasıdır. O anki koku, bize çok başka duygular hissettirebilir. Bu testin sonucunda senin tenine en çok yakışacak parfüm kokusunu söylüyoruz.

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşının seç.

3. Yaz mevsimi senin içinde nasıl hisler uyandırıyor?

4. Peki sen kokuya ne kadar önem verirsin?

5. Dış görünüşünde en dikkat ettiğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman bize bir meyve seç.

7. Peki şimdi de bir çiçek seç.

8. Şimdi de bu ülkelerden birini seç bakalım.

9. Çoğunlukla giydiğin rengi de seç.

10. Son olarak bu özelliklerden sana yakın olanı seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çiçeksi kokular

Sen çiçeksi kokular tercih etmelisin. Ruhuna ve karakterine en hitap eden koku çiçek kokuları. Sürekli yaz aylarındaymış hissi uyandıran ve seni enerjik tutan bu kokular tenine ve sana çok yakışacak. Sen biraz neşeli birisin. Seni olumsuz düşünceler pek etkilemiyor. Genellikle hayata ve her şeye olumlu ve pozitif bakıyorsun. Enerjilere çok inanan birisin. Bu her şeyde böyle. Biriyle tanıştığında ve bir şey alacakken eğer o enerjiyi hissetmiyorsan, onunla anlaşman veya memnun kalman mümkün değil. Bu yüzden ilk izlenime her zaman çok önem veriyorsun. Kendine nasıl bir özen gösteriyorsan, karşındaki kişiden de aynı özeni bekliyorsun. Çünkü değerin böyle gösterildiğini düşünen birisin. Biri için hazırlanmak ve güzel kokmak senin için çok önemli. Aslında bunu çoğu zaman kendin için yapıyorsun. Hayata aşırı pozitif bakan birisin. Her gününün kıymetini bilen sen için çiçeksi kokular en iyisi.

Odunsu kokular

Senin parfümün odunsu kokulardan oluşuyor. Sen öyle çiçekli ve şekerli kokulardan hiç hoşlanmazsın. Sen farklı olmayı seven birisin. Herkeste olan ve sıradan şeyleri sevmiyorsun. Hayata, arkadaşlarına ve ilişki durumlarına bakışın herkesten farklı. İlişkilerinde sevgini hissediyorsun ama pek gösteremiyorsun. Çok sevgisini gösteren ilişkileri samimiyetsiz buluyorsun. Duygularını birilerine yansıtmayı sevmiyorsun. Ne yaşıyorsan içinde yaşayan birisin. Bu durum aslında seni güçlü bir kişiliğe sahip olmanı sağlamış. Öyle zorluklar karşısında çabuk yıkılan veya karamsar bir tutum sergileyen biri değilsin. Çözüm odaklısın. Her zaman ikinci bir planın mevcut. Kendini ve hayatını sağlama alıyorsun. Çünkü güven problemlerin var. İnsanlara körü körüne güvenerek asla hareket etmezsin. Herkesten her şeyi bekliyorsun. Yapın ve hayata bakışın gereği senin için en iyi koku odunsu kokular.

Meyveli kokular

Sana yakışacak parfüm kokusu meyveli kokular. Fresh kokular ile kendini iyi ve güzel hissediyorsun. Sen biraz duygusal bir yapıya sahipsin ve insanların söylediklerini de çok kafana takıyorsun. Özellikle senin için önemli olan kişilerin, senin hakkından düşüncelerine çok önem veriyorsun. Onların olumsuz veya kırıcı bir yorumda bulunması seni oldukça üzüyor. Naif ve alıngan bir yapın var. Bu yüzden seninle konuşurken dikkat etmeleri gerektiğini herkes bilir. Hayata karşı olumlu bir tutum sergilesen de çok çabuk karamsar biri olabiliyorsun. Senin modunu düşüren şeylere karşı yeniliyorsun. Uzun süre de toparlanamıyorsun. Herkese çabuk güvenip, sonra üzülen de sen oluyorsun. Senin gibi kırılgan ve iyi kalpli birisi için en iyi koku tabii ki meyveli kokular.

Baharatlı kokular

Sana uygun parfüm kokusu baharatlı... Yaygın parfüm kokularında olan oryantal kokular, ağır parfümleri kapsar. Sen de yürüdükten on dakika sonra bile parfümün koksun istiyorsan, bu kokuları tercih etmelisin. Sen oldukça görgülü birisin. Ama asla kimseye yukardan bakmazsın. İnsanları küçümsemek sana göre şeyler değil. En sevmediğin insan tipi ise kendi gibi davranmayan insanlardır. Rahat olamadığın ve kasıldığın ortamalar da asla bulunmazsın.  İçinden geldiği gibi o an ne hissediyorsan söylemeyi tercih edersin. Hayatında olan olaylara karşı her zaman dik duruyorsun. Hayal kurmak ve kendini o hayallerde yaşatmak yerine, gerçek şeyler yaşamayı tercih edersin. Sen istediğini alma konusunda iddialı birisin. Onun için çabalar ve peşini bırakmazsın. Bu yüzden de gerçekçi olup, bunları yaparken başına nelerin gelebileceğini iyice düşünürsün. Kendine has bir duruşu olan sen için en iyi koku baharatlı kokular.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
41
39
13
9
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Çıkan sonuca göre 3-5 de parfüm adı vereydiniz.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Odunsu kokular Senin parfümün odunsu kokulardan oluşuyor. Sen öyle çiçekli ve şekerli kokulardan hiç hoşlanmazsın. Sen farklı olmayı seven birisin. Herkeste... Devamını Gör