Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Sana Eski Sevgilini Ne Zaman Unutacağını Söylüyor

Bu Test Sana Eski Sevgilini Ne Zaman Unutacağını Söylüyor

Çok denedin bir türlü eski sevgilini unutamadın mı? O zaman seni testimize alalım da ne zaman eski sevgilini unutacağını söyleyelim.

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Eski sevgilinle neden ayrıldın?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Eski sevgilinle neden ayrıldın?

4. Peki ne zaman ayrıldığınızı da söyle bakalım.

5. Peki bu ayrılıktan sonra kaç flörtün oldu?

5. Peki bu ayrılıktan sonra kaç flörtün oldu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar süredir birlikteydiniz peki?

6. Ne kadar süredir birlikteydiniz peki?

7. Sevgilinle aranızda ilişkiyi bir çifte benzetecek olsan bu hangisi olurdu?

8. Peki eski sevgilini günde kaç defa stalklıyorsun?

9. Peki fotoğraflarınızı ne yaptın?

9. Peki fotoğraflarınızı ne yaptın?

10. Son olarak bu soruya da cevap ver. Onu özlüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen biraz zor unutursun!

Senin aşık olman ve birine gerçekten bağlanman zor bir ihtimal. Olunca da onu elinde tutmak ve kaybetmemek için elinden geleni yapıyorsun. Hayattaki inancın, karşına bir kere çıkan gerçek aşkı korumak. Çünkü insanın bir kere deli gibi aşık olacağını ve o hisleri yaşayacağını düşünüyorsun. Daha sonra olan sevgililerinde, sadece o aşık olduğun kişide hissettiklerini, bir başkasında aramak olarak adlandırıyorsun. Ama hayatta her zaman birilerine şans vermek ve en önemlisi kendine şans vermek çok önemli. Senin değerini, hissettiklerini bilmeyen ve senin sevgini hak etmeyen biri için böyle muhteşem duyguları bir kenara atamazsın. Sonuçta aşk iki kişiyle yaşanınca güzel. Şimdi ağlarsın ama daha güçlü bir şekilde ayağa kalkarsın. Hislerine ve duygularına çok önem verdiğin için onu unutmak biraz zaman alacak gibi duruyor. Ama unutunca bambaşka bir sen ile karşılaşacağız.

Senin daha birkaç ayın var.

Senin daha birkaç ayın var.

Sen bu aşk olaylarında yenisin galiba. Ooo ilk kalp kırıklığında yıkılacaksak diğerlerinde n'aparız. Her zaman karşına istediğin gibi biri çıkamaya bilir. Aslında istediğin gibi biri karşına çıkmayıp, bambaşka birini sevince gerçekten aşık olmuş olursun. Hiçbir şeyi tasarlamadan, planlamadan karşına çıkar en muhteşem insan. En başında mükemmel davranıp, sonra seni yüzüstü bırakan insanlar hayatında mutlaka olacak. Onlarla savaşmayı ve bu durumda kendini değil onları üzmeyi öğrenmelisin. Eski sevgilinle yaşadığın her güzel anı karşına çıkıp, seni duygulandırsa da eğer sana uygun biri olsaydı, hatırlayınca hala üzüldüğün anılar değil, mutlu anılar anımsardın. Bu süreçte biraz zorlansan da dostların seni yalnız bırakmayıp, onlarla birlikte bu kötü zamanları atlatacaksın. Seni incitmeye ve kırmaya korkan, üzüntünle kahrolan biri ile birlikte olmalısın. O yüzden arkanda kalanlara üzülmeyi bırak. Sen de önüne bak. Emin ol hayatta herkes hak ettiğini yaşıyor. Karşına gerçekten sevmeyi bilen biri çıkacak.

Yolun sonuna gelmişsin.

Ha gayret biraz daha var. Sen, onu tamamen aklından silmeye çok yaklaşmışsın. Buraya gelene kadar çok çaba sarf etmiş ve yorulmuşsun. Bu yorgunluğunu atmak için arkadaşlarınla tatil planları yapılmış bile. Yeni hayatının ilk günlerinde, daha mutlu ve enerjik bir şekilde herkesin karşında duruyorsun. Birkaç ay önceki o bitik halinden eser yok şimdi. Hep senin çabalarınla bir yerlere gelen ilişkin, artık sen de yorulmuş olacaksın ki bitmiş. Aşk iki kişiyle yaşanır. Sadece birinin sevmesi veya devam etmesi için tek bir kişinin çabası yeterli olmaz. Bu seni yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Sen de pes edince, çıkmaza giren ilişkin sona ermiş. İyi ki bitmiş. Yeni bir sen karşımızda duruyor. Bütün yorgunluğunu atmış, enerji depolamış bir şekilde herkese meydan okuyorsun. Kısacası bu saatten sonra korksunlar senden. Bunu nasıl atlattığını bizimle paylaş da feyz alalım.

Sen çoktan unutmuşsun.

Eski sevgili mi? O da ne? Sen unutalı çok olmuş. Yeni ilişkilere adım bile atmaya başlamışsın. Sen uzun zaman önce ayrıldığın sevgilinden çok uzun süre kopamamışsın. Ayrıldıktan sonra tekrar mesajlar atmışsın. Cevap alamayınca her şeyi bir kenara bırakıp, kendini dinlendirmeye çalışmışsın. Hem ilişkin hem de yaşadıklarınız seni çok yormuş. Bunun altından güçlü bir şekilde kalkmışsın. Bu kadar kolay toparlanman, her gördüğüne aşık olmandan kaynaklanıyor olabilir. Çok şıpsevdi birisin. Bir gün gönlün onda bir gün başkasında. Bundan dolayı bu süreci kolay atlatmışsın. Sana göre aşk, sevgi güzel duygular, ama eğer ortada seni üzen bir durum varsa hemen uzaklaşırsın. Ne kendine saygısızlık yapılmasına ne de kalbinin kırılmasına müsaade edersin. Seni, senin gibi seven varsa kapın her zaman açık. Ama eğer dengesiz tavırlar sergileyip, bir sevip bir uzaklaşan biri olursa sonsuza kadar silersin hayatından. Bu yüzden onun için üzülmek mi? Hiç sana göre bir şey değil.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
29
18
15
11
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın