Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Tatlı Gibi İzlenim Bırakıyorsun?

İnsanlarda Hangi Tatlı Gibi İzlenim Bırakıyorsun?

Küçük yaşta edindiğimiz, bazıları anne ve babamızdan genetik olarak alsak da çoğu yetiştirilme biçimi ile oluşan özelliklerimiz bizim nasıl biri olacağımızı belirleyen en önemli faktördür. Bütün psikolojik problemlerin ve rahatsızlıkların geçmişte yaşadığımız olaylardan kaynaklandığı düşünürsek, yetişkin bir birey olduğumuzda da peşimizi bırakmaz. Karakter özelliklerimiz bazı insanlar için tatlı bulunsa da bazıları için çile olabilir. Özelliklerimiz insanlarla nasıl bir iletişim kuracağımızı belirler. Bizi biz yapan bu özelliklerin insanlarda uyandırdığı hisse göre hangi tatlıyı andırdığınızı söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Senin en iyi özelliğin bunlardan hangisi?

4. Şimdi de en kötü özelliğini söyle bakalım.

5. Arkadaşlarının seni ekip, birlikte gezdiklerini öğrendin. Ne yaparsın?

5. Arkadaşlarının seni ekip, birlikte gezdiklerini öğrendin. Ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hoşlandığın kişiyi etkilemek için yapacağın şey ne?

7. Şimdi bize tatlıya en çok yakışacak bir meyve seç.

8. Peki sen aynı hatayı en fazla kaç kere yaparsın?

9. Seni aldatan sevgilini affetme ihtimalini de soralım.

10. Son olarak arkadaşlık senin için ne demek?

10. Son olarak arkadaşlık senin için ne demek?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen çikolatalı pasta gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen çikolatalı pasta gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda çikolatalı pasta gibi izlenim bırakıyorsun. Uzun süre tatlı yiyemediğimiz zamanlarda şöyle kocaman bir çikolatalı pasta olsa da yesek dediğimizde sen çıkıveriyorsun ortaya. Yani uzun süredir mutlu olamayan, kendini yalnız hisseden ve birine ihtiyaç duyan arkadaşların seni görünce her şeyi unutuyorlar. İnsanlara aşırı enerji veriyorsun. Çünkü sen de bitmek, tükenmek bilmeyen bir enerji var. Etrafındaki herkesin bu enerjiden yaralanması da senin boynunun borcu. Tatlı sohbetin, insanları güldürmen ve derdi olanın derdini paylaşmandan daha güzel ne olabilir ki bu hayatta. Seni ilk kez gören ya çok seviyor ya da senden nefret ediyor. Çünkü kıskanç insanlar kendilerinden daha iyi ve başarılı insanları görünce nefret duygusunu beslerler. Kimseye üstten bakmayan sen, aslında biraz kibirli duruyorsun. Yakın olunca ayarı kaçırıp, en yakını olan insanların arkandan iş çevirmesi muhtemel bir olay. Herkese enerjisini yükselten, motive eden biri lazım. Ne diyelim, şöyle kocaman bir çikolatalı pasta olsa da tadımızı yerine getirse.

Sen insanlarda fıstıklı baklava gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda fıstıklı baklava gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda fıstıklı baklava gibi izlenim bırakıyorsun. Fıstıklı baklava her ne kadar ağır bir tatlı olsa da vazgeçilmezim olan bir tatlıdır. Senin de hem karakterin hem de sözlerin oldukça ağır. Hayata daha ciddi bir bakışın var. Gerçekçi birisin. Öyle hayallere kapılıp, gözü kara bir şekilde hareket etmezsin. Önünü, arkasını iyi düşünür ve kendini sağlama alırsın. Bu yüzden de sen hiç kaybetmezsin. Bir bakışla insanları tanır, kimin iyi, kimin kötü olduğunu anlarsın. Eee o kadar yaşanmışlık var sonuçta, artık öğrenmişsin kimin ne yapabileceğini. Masaya oturuşun, hareketlerin ve sözlerin oldukça ağır ve büyük. Kimseyi pohpohlamak için olmayan bir şeyi söylemez ve onları kandırmazsın. Doğrular neyse çekinmeden, insanlara söylersin. Bu da senin dobra özelliğini ortaya çıkarıyor. İnsanlar seninle tanıştıklarında daha çekingen ve sözlerine dikkat ediyorlar. Bu otoriteyi kurmak kolay değil tabii. Herkese lazım olan, yol gösteren, yanlıştan döndüren kişi sensin. Baklava gibi ağır ama vazgeçilmezsin.

Sen insanlarda sütlaç gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda sütlaç gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda sütlaç gibi izlenim bırakıyorsun. Hafif, basit ve tadı damağımızda kalan sütlaç gibisin. Duyguların da düşüncelerin de oldukça normal yaşıyorsun. Hayatını zorlaştırmak yerine, basitleştirmeyi tercih edersin. Senin yoluna çıkan, amaçlarına ulaşırken engel olan insanları, bir bir hayatından çıkartırsın. Birine ayıracak vaktin de anlamsız yaşamlarıyla senin zamanını çalan insanlara tahammülün de yok. Herkesin kendi yaptığı seçimlerinin, sonuçlarını çektiğini düşünüyorsun. Bu nedenle de 'kendi düşen ağlamaz' senin en çok kullandığın atasözü olabilir. Hayatında başına gelen her şeye, bütün acılara gülerek karşılık veriyorsun. Onların seni yıkmasına veya üzmesine izin veremezsin. Her zaman 'Bu yaşadıklarım beni, 5 yıl sonra etkiler mi?' veya 'Hala üzülür müyüm?' diye düşünerek, bunların aslında önemsiz olduğuna karar veriyorsun. Hayata eğlenmeye, gülmeye ve anılarını ölümsüzleştirmeye gelmişsin. Aynı sütlaç gibi kendini yormadan, zahmetsiz ve mükemmelsin.

Sen insanlarda cheesecake gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda cheesecake gibi izlenim bırakıyorsun.

Sen insanlarda cheesecake gibi bir izlenim bırakıyorsun. Farklı lezzeti ve favori tatlılarımızdan biri olan cheesecake gibi insanlarda seni unutamıyor. Sen daha çok farklılıklarıyla öne çıkan birisin. Herkeste olanı değil de, kendine özgü olmayı tercih edersin. Bu yüzden de çok araştırır ve okursun. Bu da seni her şeyinle diğerlerinden ayırır. Bir ortama girdiğinde senin konuşamayacak veya fikrini söyleyemeyecek hiçbir şey olamaz. Her konuda bir fikre sahipsin. Yani sen insanları kültürünle etkiliyorsun. Bakış açın bile herkesten farklı. Görülmeyeni görüyor ve onları uyandırmayı seviyorsun. Senin için biraz egoist desek yeridir. Bilgili olduğunu göstermeyi ve başarılarınla övülmeyi seven birisin. Bu nedenle de herkesle pek iyi anlaşamıyorsun. Ama yakının olan insanlar, senin onlara kattıkların sayesinde, kendilerini daha iyi hissediyorlar. Yani farklılıkların ve farklı bakış açın ile herkesin hayatında olması gereken birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
96
55
15
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen insanlarda fıstıklı baklava gibi izlenim bırakıyorsun.

cansu ersan

Sen çikolatalı pasta gibi izlenim bırakıyorsun