Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hayatının Aşkı İle Karşılaşma İhtimalini Söylüyoruz

Bugün Hayatının Aşkı İle Karşılaşma İhtimalini Söylüyoruz

Sena Erdoğdu
08.07.2021 - 20:06 Son Güncelleme: 09.07.2021 - 13:03

Her şey mükemmel olmasa da her güne yeni umutlarla başlarız. Çünkü bizi hayata bağlayan ve aslında bir diğer güne uyanmamızı sağlayan şey umutlarımız ve hedeflerimizdir. Her gün yürüdüğün yoldan değil de başak bir yolu tercih ettiğin zaman ya da sürekli gittiğin kafeye değil de başak bir kafeye uğradığında hayatının aşkıyla karşılaşmayacağını nereden biliyorsun? Böyle anlarda iyi ki oradan geçmişim dedirten ve hayatın yüklerini, sevinçlerini ve başarılarını birlikte omuzladığınız biri ile tanışma ihtimalini söylüyoruz. Bakalım bugün hayatının aşkı ile karşılaşacak mısın?

 Hazırsan hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. Sen gerçek aşka inanır mısın?

3. İlk sorumuzla başlayalım. Sen gerçek aşka inanır mısın?

4. Peki sen ne kadar süredir yalnızsın?

5. Hayatına girecek kişinin en baskın özelliği ne olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence şu ana kadar gerçek aşkı neden bulamadın?

7. Şimdi bize bir görsel seç bakalım.

8. Peki sen en çok nerelerde takılırsın?

8. Peki sen en çok nerelerde takılırsın?

9. Hmm... Sen dışarı çıkarken nasıl giyinirsin peki?

10. Son olarak eski sevgilin seni barışmak için arasa ona ne dersin?

10. Son olarak eski sevgilin seni barışmak için arasa ona ne dersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hayatının aşkı ya bugün ya yarın karşılaşacaksın.

Giyin, süslen ve hazır ol! Sen hayatının aşkıyla bugün, en geç yarın karşılaşacaksın. Sen zaten her zaman o gün bugünmüşçesine hazırlanıyorsun. Aşık olmak senin içinde bambaşka duygular uyandırıyor. Bir anda bütün dünyan değişiyor ve bütün güzellikler seni buluyor. Bütün eski defterleri kapattığını ve artık yeni şeylere hazır olduğunu anladık. Uzun süredir beklediğin, en sonunda o mükemmel aşkı yakalayacaksın. Bunun için çok az bir zamanın kalmış. O kişi gerçekten de senin aradığın, ve hayallerini kurduğun kişi. Karakteri, dış görünüşü ve sevgisi sana en güzel duyguları hissettirecek. İnsanlardan istediğin biraz olsun saygı ve saf duygular. Eski zamanlardaki gibi çıkarsız, sadece gözlerinin içine bakarak sevilen, aşklardan istiyorsun. Sana dokunmaya kıyamayacak kadar çok sevilmek ve aynı şekilde onu her gördüğünde heyecandan yerinde duramadığın bir aşk... İşte bu duygularını doruklarda hissettiğini anladık ve hayatının aşkıyla karşılaşacağın, bir ömrü paylaşacağın ve muhtemelen evlilikle sonlanacak bir ilişki senin kapını ya bugün ya yarın çalacak. Etrafına iyi bak!

Sen bugün olmasa da çok yakında karşılaşacaksın.

Sen hayatının aşkıyla bugün olmasa da çok yakında tanışacaksın. Biraz daha zamanın var. Eskileri unutmaya ve yeni bir şeylere başlamaya hazır olman için seni biraz daha bekleteceğiz. Onu bulduğunda zaten 'işte bu' diyecek ve onun doğru kişi, hayatının aşkı olduğunu anlayacaksın. Kavuşamayınca aşk olduğu kesinlikle yalan. Asıl kavuşunca, fazla sevgiden uyuyamadığında aşk olur. Onunla birlikte olduğunda etrafındaki diğer herkese gözünü kapatırsın. Dünyada sadece ikiniz varmış gibi yaşarsınız. Senin istediklerin de bunlar aslında ama önce aklından eski sevgilini silmen gerekiyor. Unutamadığın ve izleri hala duran bir şey üzerine, yeni şeyler inşa edemezsin. Belki zamanında eski sevgilinin hayatının aşkı olduğunu düşündün. Bu tamamen yalan. Seni üzecek, kıracak ve duygularını önemsemeyecek biri senin hayatının aşkı olamaz. Sana değer veren ve her zaman yanında olduğunu belli eden, aşkını da göstermekten korkmayan biri senin gerçek aşkın olabilir. Bu yüzden sen yeni bir sayfa aç kendine, içinde eskiye dair hiçbir şey olmasın. O zaman hiç ummadığın bir anda çıkacak karşına gerçek aşkın.

Sana şans yine gülmedi.

Üzgünüz yine şans sana gülmedi. Aşka pek inanmadığın için mi yoksa şimdiye kadar aşk sandığın insanlardan hiç olmadık sonuçlar aldığın için mi bilmiyoruz ama birileri senin aşka olan inancını çalmış. Eskiden gözleri gülen ve ne olursa olsun neşesi yerinde olan sen artık ne gülüyor ne de bir şey için umutlanıyorsun. Bu umutsuzluğunda hayatta sana karşı gelen güzel enerjileri geri çeviriyor. Aslında gerçekleşebilecek güzel anlar var ama olumsuzluğun bunları negatife çeviriyor. Artık durma zamanın geldi. Her şey insanlar için. Senin başına kötü olaylar geldi diye durup sızlanmak yerine, bunun da üstesinden gelebileceğinden emin ol. Bu testte olduğuna göre hayatının aşkıyla karşılaşmak ve onu bulmak için sen de can atıyorsun. O zaman onu hayatına çekmeye çalış. Yaşadıklarını bir kenara bırak ve aslında hayalini kurduğun, henüz yaşayamadığın şeylere odaklan. Tamam belki bugün değil ama aşk seni de bulacak buna biz inanıyoruz, sen de inan.

Sen hayatının aşkıyla zaten karşılaşmışsın.

Sen hayatının aşkıyla karşılaşmışsın ama şu an yanında değil. Sen ne yeni bir ilişkiye ne de yeni birine ihtiyaç duyuyorsun. İhtiyaç duyduğun tek şey eski sevgilin. Senin hayatının aşkı eski sevgilinmiş. Ayrılıklar her zaman zordur. Ama senin ayrılığın daha bir zor olmuş. Çünkü severek ayrılmak ayrılıkların en zorudur. O güzel günleri, gerçekten mutlu olduğun ve yeniden doğduğunu hissettiğin günleri özlüyorsun. Bu yüzden de biriyle tanışman mümkün değil. Senin kaderin olan kişi, bir gün sana mutlaka dönecek. Bu kadar sevgiye kim karşılıksız kalabilir ki? Birlikteliğiniz süresince yıpranmış olsan da en güzel zamanları da onunla yaşamışsın. Aşık olmak duyguların en güzeliyken, değeri bilinmediğinde en kötüsü de olabilir. Eski sevgilin senin aşkının değerini pek bilememiş. Uzun süredir yalnız olmanın getirdiği artık her şeyi tek başına yapabilmek, senin aslında birine ihtiyacın olmadığını düşündürmüş. Ama aşk, sevgi gibi duygulara hepimizin ihtiyacı var. O heyecanı tattığımız ve sürekli sırıttığımız güzel zamanları kim unutabilir? Sen aşkı bulmak için kafe kafe gezmek yerine telefonunu duy yeter. Her an eski sevgilin arayabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
57
27
23
10
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İmera Osborne

ne eski sevgilis sevgilim olmadı hiç

Erdem Çelik

Zaten karşılaşmış mıyım? Benim niye haberim yok?

napacan be

Hayatımın aşkıyla karşılaşmışım o zaman neden yalnızım aw