Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Sana Ne Kadar Sadık Olduğunu Söylüyoruz

Sevgilinin Sana Ne Kadar Sadık Olduğunu Söylüyoruz

Akıllarımızda soru işareti bırakan anlar vardır. Bu anlar çoğu zaman sevgililerimizin, arkadaşlarıyla takıldığı gecelerdir. Bu sorunu bugün, burada çözüyoruz. Sevgilinin sana ne kadar sadık olduğunu söylüyoruz. 

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Ne kadar süredir birlikte olduğunuzu öğrenelim.

4. Büyük bir tartışmada sen ne yaparsın?

5. Sevgilinin en baskın özelliği bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgilinin arkadaşlarıyla tatile gitmesine ne tepki verirsin?

6. Peki sevgilinin arkadaşlarıyla tatile gitmesine ne tepki verirsin?

7. Bu ünlü çiftlerden birini seç bakalım.

8. Peki birbirinizle tartışma sıklığınız ne?

9. Aranızda çıkan tartışmaların genellikle sebebi ne?

10. Son olarak sevgilini bir hayvana benzetsen, bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin sevgilin pek sadık değil.

Senin sevgilin pek sadık biri değil. Üzgünüz ama bunu itiraf etmek zorundaydık. Sana sevgisinden sonuna kadar eminiz. Ama sizin ilişki anlayışınız biraz rahat. Zaten ikinizde özgürlüğünüze düşkün kişilersiniz. Kısıtlanmaktan ve istediğini hayatını yaşamaktan sizi kimse alıkoyamaz. Aslında bu rahatlık, sizin ilişkinizin güven üzerine kurulduğunu ortaya çıkarıyor. Birbirinize o kadar güveniyorsunuz ki birbirinize karşı bir saygısızlık yapmazsınız. Kendine önem veren birisin. Sonuçta aldatmak isteyen veya seni kandıran birini her ne yaparsan yap tutamazsın. Eğer bunu sana yapıyorsa da onun kaybı olur diye düşünüyorsun. İlişki iki kişinin saygı ve sevgisinden ortaya çıkınca daha kıymetli ve doğru olur. Sizin ilişkinizde bu şekilde ilerleyen bir ilişki. Ne birbirinizi sıkmak ne de birbirinizden vazgeçmek istiyorsunuz. Bu nedenle aslında örnek alınmasına gereken, insanların özel alanlarına müdahale edilmeyen bu ilişki bizim takdirimizi aldı.

Senin sevgilin biraz sadık.

Senin sevgilin sana biraz sadık. Bunu bizden duysan iyi olur. Sana sonsuz duyduğu sevgisi ve değeri onu yanlış şeyler yapmaktan uzaklaştırıyor. Senin de arkanda bile gözün olduğunu varsayarsak, zaten sevgilinin seni aldatması pek mümkün gözükmüyor. Senin sinirlenince ne kadar agresif olduğunu öğrenmiş olacak ki, bir hata yapmak yerine mutlu, huzurlu bir şekilde hayatına devam ediyor. İkinizin de emek vererek ördüğü bu ilişkiyi, ziyan etmek ve berbat etmek istemediğinizden, hala ilk günkü gibi özeninizi de koruyorsunuz. Senin ilişkideki naif ve yapıcı tutumun sayesinde daha da güzel günler yakındır. Sen sevdikçe güzelleşen ve iyileşen birisin. Sevgisizlik ve kötü bir muamele ile karşılaştığın bütün ilişki türlerinden uzaklaşırsın. Bu nedenle seni kırmak ve üzmek yapılacak en büyük hatadır. Çünkü böyle bir durumla karşılaştığında, her ne olursa olsun her şeyi bırakıp gidebilecek cesarete sahipsin. Bu nedenle umarım biraz sadık olan sevgilin zamanla daha da sadık olur.

Senin sevgilin sana çok sadık.

Senin sevgilin sana çok sadık. Her söylediğin sözü dikkate alan, gözünün içine bakan bir sevgiliye sahipsin. Çok şanslısın. Bu biraz da senin sayende gerçekleşmiş. Çünkü sen insana göz açtırmıyorsun. Aşırı kıskanç birisin. Senin olan şeyi paylaşamaya hiç niyetin yok. Bu her ne olursa olsun böylesin. En başından beri sergilediğin bu istikrarlı tutum sonuca varmış olacak ki, sevgilin istediğin gibi olmuş. Aslında sevgilinle birbirinize benziyorsunuz. Çünkü ikinizin de ilişkiye bakış açısı aynı. Saygı ve sevginin ön planda tutulduğu bir ilişkiyi benimsemişsiniz. Önceliğiniz birbirinizsiniz. Sevgilini üzmek veya kırmak sana göre değil. Bu nedenle seçtiğin cümlelere bile dikkat ediyorsun. Çünkü birbirinize çok değer veriyorsunuz. Bu kadar gösterilen çaba, emek ve sevgi sonucu tabii ki bir ilişkiye sadakati getirir. Herkesin özendiği bir ilişkiye ve sevgiliye sahip olduğun için çok şanslısın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
40
20
17
10
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın