Görüş Bildir
Haberler
Hazırlayacağın Pastaya Göre Senin Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz

etiket Hazırlayacağın Pastaya Göre Senin Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz

Şu an gözünün yaşına bakmadan bir solukta yiyeceğin pastayı hayal et. Pastanın içine acılarını, sevinçlerini ve umutlarını da koy. Her rengin, hem şeklin bir anlamı var. Senin şu anki ruh halinle hazırlayacağın pasta ile ister istemez bize kendini anlatacaksın. Adım adım hazırlayacağın bu pasta bize senin hakkında fikir veriyor. Şu anki ruh halini, geleceğini, geçmişini çözmemiz bir pastaya bakar yani. Seni fazla tutmadan testimize alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Önce pasta şeklini seç bakalım.

3. Önce pasta şeklini seç bakalım.

4. Peki pastanın iç kreması nasıl olsun?

5. Pastan kaç katlı olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pastan neyli olacağını da seç.

7. Pastanın dışında hangi krema olmasını istersin?

7. Pastanın dışında hangi krema olmasını istersin?

8. Peki pasta süslemende ne kullanmak istersin?

9. Bu pastalardan hangisi senin hayaline yakın?

10. Son olarak bu pastayı kime hazırladın?

10. Son olarak bu pastayı kime hazırladın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen yaratıcı zekası baskın olan birisin.

Sen yaratıcı zekası baskın olan birisin. Öyle sıradan ve basit şeylerle uğraşmazsın. Yani aslında her yerde bulunabilen şeylerle, kendi yaratıcılığını kullanarak ortaya başka şeyler çıkartmayı seviyorsun. Bunun devamında da senin taktir toplaman kaçınılmaz oluyor. Sen genellikle her şeyi son güne bırakıp, son günde de harika şeyler yapıyorsun. El çabukluğun ve pratik zekan ile diğer insanlardan ayrılıyorsun. Ortaya çıkardığın pastadan da anladığımız kadarıyla yabancı tatları değil daha çok bilindik şeyleri tercih ediyorsun. Biraz sen de romantik bir hava sezdik. Her şeyi aşkla yaptığını inkar edemezsin. Eline aldığın herhangi bir işi en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyorsun. Bu senin vaktini alsa da sonradan çıkacak bir eksiklik veya kusur senin o işe tekrar başlamana neden olur. Mükemmeliyetçi birisin yani. Bu da senin hayattaki sınavın. Kolay beğenmez ve kusur ararsın sürekli. Aşk ilişkilerinde de böyle bir bakış açısına sahipsin. İnsanların göründüğü gibi olmadığını ve altından sürekli bir şeyler çıktığına emin olduğun için, tanıştığın insanları adeta bir sınava tutarsın. Her ne kadar zor biri olsan da herkes sana gözü kapalı güvenebilir.

Sen klas zevkleri olan birisin.

Sen klas zevkleri olan birisin. Gözünden midir, hislerinden midir bilemiyoruz ama neyin neyle yakışacağını en iyi sen bilirsin. Bu her konuda böyle kıyafet, sevgili, yemek... Görülmeyeni görür ve bunu dile getirerek farkını ortaya koyuyorsun. Daha çok hayata pozitif bakıyor ve hayatına olumsuzlukları çekmemeye çalışıyorsun. Çünkü olumsuz düşündükçe, her şeyin daha da olumsuz ilerlediğine inanıyorsun. Herkesle takılmaz ve hayatına aldığın kişileri iyice düşünür, onları incelersin. Kendine çok değer veriyorsun, bu yüzden de hayatına girecek kişinin sana aynı değeri göstermesini istiyorsun. Ama nedense gidip sürekli en olmaması gereken kişiye aşık oluyorsun. En başta iyi gözüküp, filmlerdeki gibi bir aşk yaşarken, son zamanlara doğru herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. İnsanlara çabuk kanman da senin kötü özelliğin. Her zaman en ince ayrıntısına kadar her şeyi incelesen de bazen gözünden kaçanlar, hayatında kocaman bir acıya neden olabilir.

Sen keyfine düşkün birisin.

Sen keyfine düşkün birisin. Rahatsız ortamlar, insanlar, şehirler... Anlayacağın seni mutsuz eden hiçbir yerde kalmazsın. Huzurla kafanı yastığa koyabileceğin bir yaşantıya sahipsin ve bunun bozulmasını hiç istemezsin. O yüzden yeni tanıştığın insanlarda gördüğün en ufak bir problem seni onlardan uzaklaştırır. Çünkü bu problemler küçük gibi görünse de ilerde daha büyük sorunlara neden olabileceğini düşünüyorsun. Kendini rahat ve güvende hissetmediğin bir işte de çalışmak sana göre değil. Çünkü insan mutsuz olduğu bir yerde ne kadar verimli sonuçlar elde edebilir ki? O yüzden senin hayat felsefen huzur nerede sen orada olmuş. Kısacık ömrümüzde küçük önemsiz problemleri kendine dert eden insanlara çok üzülüyor ve hayatta hiçbir şeyin kendimizden ve sevdiklerimizden kıymetli olmadığını düşünüyorsun. Senden öğreneceğimiz çok şey var anlayacağın. Her zaman mutlu ve huzurlu olmanın bir yolunu buluyorsun. Seni bu özelliğinden dolayı tebrik ediyoruz.

Sen zor olanı seviyorsun.

Sen zor olanı seviyorsun. Sen kolay ulaşılabilir hiçbir şeyden memnun olmazsın. Çünkü emeksiz ve çabasız her şeyin çok çabuk sonunun geldiğini düşünüyorsun. İnce ve güzel zevklerin var. Her şeyin en iyisi nerede bulunur sen bilirsin. Çünkü gezmeyi, araştırmayı seven meraklı birisin. İnsanların seni görür görmez güvenmelerinin altında bir şey var. Samimi tavrın ve içtenliğin olabilir. Hiçbir zaman düşündüklerini içinde tutan biri olmamışsın. Yani sinsilik yapmak pek sana göre değil. Kırıcıda olsa doğruları söylemekten kaçmıyorsun. Çünkü eğer doğrular ortaya çıkarsa, başının ağrıyacağından korkuyorsun. Bu nedenle de etrafında sayılı dostların var. İnsanlar gerçekleri duymaktan pek hoşlanmadıkları gibi gerçekleri söyleyenden de pek hoşlanmazlar. Hayatının en başında oluşturduğun hedeflerin ve hayallerin var. Bu yolda da her şeyin mubah olduğunu düşünüyorsun. Onları gerçekleştirmek için zor olan her şeye katlanırsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
146
63
27
14
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın