Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç Hangi Değerli Taş Olduğunu Söyleyelim

Burcunu Seç Hangi Değerli Taş Olduğunu Söyleyelim

Her burcun bir değerli taşı olduğunu biliyoruz. Bu değerli taşları, bize şans getirmesi için yanımızda taşıdığımız ve daha çok bir aksesuar olarak taktığımız da bir gerçek. Doğduğumuz aya göre biçimlenen bu taşlar, aslında özellikleri ile bizimde özelliklerimizi yansıtan taşlardır. Taşların enerjileri ile bizim de enerjimiz birleşince ortaya enteresan durumlar çıkabilir. Sana enerji ve şans getirecek burcuna uygun değerli taşı söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım.

Koç-Yakut

Koç-Yakut

Koç burcunun taşı Yakut'tur. Cesur ve girişimci Koç burçları için başka taş düşünülemezdi. Yakut taşı negatif bütün enerjiyi çeker ve atar. Kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışan Koçlara, Yakut taşı zor dönemler ve olaylarla baş etme gücü verir. Yakut taşının birçok hastalığa iyi geldiği de bilinir. Koçların kendine olan inançları ve her şeyin üstesinden gelebileceklerine inançları ile pek gözleri korkmaz. Ne istediğini bilen ve tuttuğunu koparan bu burca Yakut taşı da böyle bir enerji verir. Hem güç hem de pozitif enerji veren Yakut taşı, hayatı spontane yaşayan Koç burçları için ideal taştır. Açık ve net olmayı seven Koç burçları, Yakut taşından kolye yüzük veya sadece ceplerinde taşımak için küçük parça elde edebilirler.

Boğa-Zümrüt

Boğa-Zümrüt

Boğa burçlarının taşı Zümrüt'tür. Enerjinize enerji katan Zümrüt taşı aynı zamanda sevgiyi de doruklarınızda hissetmenizi sağlar. Boğa burcu sadıklığı, aile ve evine düşkünlüğü ile bilinir. Zümrüt taşı da aile bağlarını güçlendiren ve sevgi aşılayan bir taştır. Bu sevgiyi son derece hissedeceğiniz ve hissettireceğiniz bu taş, Boğa burçlarının da özelliklerini taşıyor. Boğalar için her şey sevgi üzerine kuruludur. Bir işten verim almak gerekiyorsa onu sevmek gerekir. Sevgiyle çözülemeyecek şey yoktur onlar için. Aşırı başarıya düşkün ve çalışkan Boğa burçlarının bu özellikleri Zümrüt taşında da yer alır. Zümrüt taşı Başarı ve doyum duygularını belirginleştirir. Sadakat taşı olarak da bilinen Zümrüt resmen Boğa burçları için yaratılmış.

İkizler-Firuze(Turkuaz)

İkizler-Firuze(Turkuaz)

Meraklı yönleri ile ortaya çıkan İkizler burcunun taşı Firuze yani Turkuaz taşıdır. Hem görüntüsü hem de şıklığı ile çok kolay üzerinizde taşıyabileceğiniz bu taş, İkizler burcunun heyecanını ve hareketli yaşamını bir an olsun sakinleştirir. Size dinginlik veren Firuze taşı, aynı zamanda güç verir ve pozitif enerji yayar. Üstelik nazara karşıda etkili olan Firuze taşı, gösterişli ve dikkat çekici İkizler burcunun mutlaka üstünde taşıması gereken taşlardandır. Şans ve uğur getirmesinin yanında başarı da sağlayan taş hırslı İkizler burcu için birebir taştır. İkizler burcu akla ve mantığa düşkün burçlardır. Zekalarını nasıl kullanmaları gerektiğini çok iyi bilirler. İkili ilişkilerde bir öyle bir böyle davransalar da, kararsız kalmadıkları tek konu kariyer konusudur.

Yengeç- Akuamarin

Yengeç- Akuamarin

Mizahşör Yengeç burçları hayatı pek ciddiye almayan yapıları ile hem kendilerine hem de çevrelerine yaydıkları güvenlerine güven katacak Akuamarin taşını benimserler. Özgüven aşılayan taş, aynı zamanda strese karşı da birebirdir. Sert görünmeyi seven, ilk bakışta korku salan ama tanıdıkça içindeki minik kediyi fark ettiğimiz Yengeç burçlarının sevgisi de bir başkadır. Sevince herkesten farklı ve unutulmayan anlar bırakır. Akuamarin taşı, akıl ve mantık duygusunu birleştiren, daha huzurlu bir yapıya sahip olmanızı sağlayan ve utangaçlık, sıkılganlık gibi durumlardan kurtulmanızı sağlayan bir taştır. Yengeç burcu nerede ne konuşması gerektiğini bilen rahat bir burçtur. Kimse için sözünü pek esirgemez. Ama doğruları konuştuğu da bir gerçektir. Aşka tutkuyla bağlı Yengeçler, semeyi de sevilmeyi de sonsuza kadar hissetmek ister.

Aslan- Turuncu Akik

Aslan- Turuncu Akik

Aslan burcunun taşı Turuncu Akik taşıdır. İç sıkıntınızı söküp atan Turuncu Akik taşı, Aslan burcu için birebirdir. Çünkü Aslan burcu aşırı özgüvenli ve ortamlarda enerjisi ile fark edilen bir burçtur. Turuncu Akik taşı pozitif enerji vermesi, gerginlik ve stres durumlarını ortadan kaldırması ile Aslanlar için en idealidir. Aslan burcunun sesi yüksektir. Kendini göstermeyi ve mimiklerle konuşmayı sever. Yani birine bir şey anlatırken kendini sahnede hisseder. Aslan biraz bencil bir burçtur. Ama bu bencillik onun tercihidir. Hayatı dilediği gibi yaşamayı sever. Kimse için planından vazgeçmek veya yaptığı planları bir başka için bozmak istemez. Her zaman en iyisini bildiğini düşünen Aslan aslında haklıdır. Çok okuyup çok gezen Aslan burcu için başarısızlık diye bir şey yoktur. Turuncu Akik taşı, tembelliğe iyi gelmesi ile de Aslan burcunun tercih edeceği bir taştır.

Başak-Yeşil Akik

Başak-Yeşil Akik

Başak burcunun taşı Yeşil Akik taşıdır. Mükemmellik denilince aklımıza gelen Başak burcu için mükemmel bir taş olan Yeşil Akik taşıdır. Yeşil Akik taşı saçlara ve cildi iyi gelir. Bunun yanında pozitif enerji verir. Olumsuz durumlara karşı koruyucu bir kalkan niteliğindedir. Başak burcu zekaya ne kadar düşkünse, Yeşil Akik taşı da mantığı ve aklı birleştiren bir taştır. Başak burcu her ne kadar kendilerini ve başkalarını eleştirse de başkalarının onu eleştirmesinden hiç hoşlanmaz. Detaycı halleri ile her şeyin kusursuz olmasına özen gösterirler. Bu detaycılıkları yüzünden aşk ilişkileri pek olumlu gitmez. Çünkü aradıkları kriterleri bir türlü bulamazlar. Ama bilmedikleri bir şey vardır. O da; aşkın kriter gerektirmediğidir.

Terazi-Sitrin

Terazi-Sitrin

Terazi burcunun taşı Sitrin taşıdır. Yalnızlığı sevmeyen Terazi burçları, yalnız kalmamak için sevmediği insanlarla da takılmaz. Yani belli bir çizgisi ve duruşu vardır. Sitrin taşı etraftaki olumsuz enerjilere karşı kişiyi korur. Başarı getirdiğine inanılan bir taştır. Neşe ve mutluluk gibi enerjileri de yansıtan Sitrin taşı, Terazi gibi mutsuz ortamları sevmeyen ve sadece eğlence odaklı kişiler için ideal bir taştır. Sitrin taşı bolluk ve bereket taşıdır. Terazi burcu, her şeyde bir uyum ve ahenk arar. Enerjiye çok inanır. Aşk ilişkilerinde o ilk görüşteki enerjiyi hissetmeyince, bir daha o kişiyle bir iletişim kuramaz. Oldukça sakin olan Terazi burçları, bazı durumlarda sinirlerine hakim olamayabilir. Sitrin taşı ise siniri yatıştıran bir burçtur. Bu nedenle Sitrin taşı taşımaları işlerine gelebilir.

Akrep-Yeşil Akik

Akrep-Yeşil Akik

Akrep burcunun taşı Yeşil Akik taşıdır. İnatçılığı ile bilinen Akrep burcu, bir karar verdiyse sonuna kadar arkasında durur. Kendi bildiğini okuyan ve her zaman dediğini yapan bir burçtur. Yeşil Akik taşı akıl ve mantığı bir arada tutan bir taştır. Çoğu zaman Akrep burçlarının işine yarayabilir. Çünkü Akrep burcuna bir şey hakkında yapamazsın derseniz, ondan sonra Akrep burcunun o şeyi asıl yaptığını izlersiniz. Yani hem inatçılığı hem de kafasına koyduğu şeyi yapması ile Akrep burcu ile inatlaşmak sizin aleyhinize sonuçlanır. Nazara karşı koruyucu etkisi de olan Yeşil Akik taşı, her girdiği yerde dikkati çeken Akreplerin taşıması gereken bir taştır. Enerjinizi pozitife çeviren ve olumsuzluklara karşı sizi koruyan Yeşil Akik taşı Akreplerin taşıdır.

Yay-Elmas

Yay-Elmas

Yay burcunun taşı Elmastır. Her türlü ortama uyum sağlayan, iletişim kurabilen ve cana yakın tavırları ile bilinen Yay burcu, enerjiye oldukça çok inanır. Beyin, beden ve ruhsal olarak birleştirici gücü olan Elmas, bolluk, masumiyet, neşe ve sadakatin simgesidir. Birini sevince bütün hücreleriyle seven Yay burçları için ideal taştır. Her ne kadar aşık olsa da ilk kuralı özgürlüktür. Kısıtlanmaktan ve sınırlandırılmaktan hiç hoşlanmaz. Gezmeyi, öğrenmeyi ve yeni olan her şeyi denemeyi seven Yay burçlarına başarıyı sağlayan Elmas taşıdır. Sakinleştirici etkisi ile Yay burçlarının aniden gelen sinirine de iyi gelecektir. Elmas gibi parlayan Yaylar için her zaman yanlarından ayırmamaları gereken taş Elmastır.

Oğlak-Yeşil Akik

Oğlak-Yeşil Akik

Çalışkanlık ve beceri denilince aklımıza gelen Oğlak burcunun taşı Yeşil Akik taşıdır. Başarı getiren ve akıl ve mantığı bütünleştiren taş tam da Oğlak burcunun aradığı taştır. Oğlak burcunun hayattaki gayesi önce iş sonra aşktır. İşi her zaman her şeyin öncesinde tutarlar. Bu nedenle de zengin olmaları çok kolay olur. Kafaları hep daha farklı çalışan Oğlakların çok çabuk morali bozulmasa da Yeşil Akik taşı pozitif enerji verir ve kişiyi olumsuzluklara karşı korur. Kuralları bozmak veya yıkmaktan hiç hoşlanmaz. Doğrusu neyse her zaman onu yaparlar. Oğlak burçlarının koruyucu ve enerji taşı Yeşil Akik taşıdır.

Kova-Kehribar

Kova-Kehribar

Özgür ruhlu kova burçları, geleneksel olan hiçbir şeyden hoşlanmazlar. Onların enerji taşı Kehribar taşıdır. Stresi azaltır, bereket getirir, depresyona karşı etkilidir. Günlük sıkıntılarla boğuşurken sizi canlandıran ve bu yükü hafifleten bir taştır. Kısa ilişkiler yerine uzun süre beraberliklerin insanı olan Kova burçları, kıskanç ve sahiplenici değildir. Ama kıskanılmak hoşlarına gider. Kehribar taşının sağlığa da faydası oldukça çoktur. Birçok organa etkisi büyüktür. Yaşamın güzel yanlarını fark etmemizi sağlayan Kehribar taşı, çok düşünen çok çabuk enerjisi düşen Kovalar için ideal taştır.

Balık-Firuze

Balık-Firuze

Uyumlu, sakin ve sevecen Balık burçlarının taşı belki en sevdikleri renk olan Firuze yani Turkuaz taşıdır. Sakinliklerine sakinlik katan Firuze taşı aynı zamanda şans ve uğur taşıdır. Balık burçlarının kendine özgü karakterleri ve değişik bir güzellikleri olduğu doğrudur. Başarıya da düşkün olan Balık burçları, hayatlarına çok çabuk nazarı çekerler. Firuze taşı nazara da iyi gelmektedir. kolye veya başka bir takı olarak kullanılabilir. Tartışmalardan, ve huzursuzluktan hiç hoşlanmayan Balık burçları, böyle ortamlardan hemen uzaklaşırlar. Tam bir temas bağımlısı olan Balık burcu birine karşı sevgi hissedince onu öpmekten sarılmaktan bunaltabilir. Firuze taşı takan kişiye huzuru da verir. Balık burcu gibi dingin özellikleri olan bir taştır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
55
20
15
8
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Oğlak yeşil akik

Gizem Yenikler

Bende Oğlak sevgiler

Gizem Yenikler

Oğlak-Yeşil Akik Çalışkanlık ve beceri denilince aklımıza gelen Oğlak burcunun taşı Yeşil Akik taşıdır. Başarı getiren ve akıl ve mantığı bütünleştiren taş ... Devamını Gör