Görüş Bildir
Haberler
En İyi Yaptığın Yemeği Tahmin Ediyoruz!

En İyi Yaptığın Yemeği Tahmin Ediyoruz!

Kimimiz makarna yaparken bile zorlanırken, kimimiz fırın yemeklerinin ustası olabilir. Herkes yemek yapmaya yatkın olacak diye bir şey yok. Bazıları da yemek yemeye yatkındır. Benim gibi yani😂. Ama yemek konusunda iddialıyım diyenleri testimize davet edelim. Bakalım senin en iyi yaptığın yemeği doğru tahmin edebilecek miyiz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım sen bunlardan hangisisin?

4. Peki yemek hakkındaki düşüncelerini öğrenelim.

4. Peki yemek hakkındaki düşüncelerini öğrenelim.

5. Bir restorana gittiğinde en dikkat ettiğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen genellikle nasıl övgüler alırsın?

6. Sen genellikle nasıl övgüler alırsın?

7. Peki sen boş zamanların ne yaparsın?

8. Bir konuda başarısız olduğunda ne yaparsın?

9. Peki sen yüzde kaç inatçısındır?

10. Son olarak seç birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin en iyi yaptığın yemek anca makarna olabilir.

Senin en iyi yaptığın yemek anca makarna olabilir.

Evett senin en iyi yaptığın yemek makarna. Sen daha çok basit şeylerden hoşlanıyorsun. Seni yoran ve vaktini alan şeylerle ilgilenmezsin. Bu yüzden makarna yapmak sana göre. Hem severek yediğin makarnaya, değişik soslar deneyerek farklı lezzetler yakalamayı seviyorsun. Ama makarnadan ileride gitmiyorsun. Yani daha karışık yemekler yapmaktan hoşlanmıyorsun. Hayatında da böylesin. Nerede bir problem var, sen oradan uzaklaşırsın. Kendini böyle saçma şeylerle yormayacak kadar çok seviyorsun. Bu yüzden, hayatından da problem yaratacak, sürekli sorunlar ortaya çıkaracak ve çözüm bulmayacak kişileri çıkartıyorsun. Senin için bir şey olmuyorsa kesinlikle bir nedeni vardır. Yani olmayan bir şeyin peşinden koşmak veya olsun diye zorlamak sana göre değil. Hayatı akışına bırakır ve gelene 'hoş geldin', gidene 'güle güle' dersin. Keşke senin kadar biz de rahat olsak. Hayata bakış açın ve rahatlığına özendik doğrusu.

Sen en iyi fırında tavuk yapıyorsun.

Sen en iyi fırında tavuk yapıyorsun.

Sen en iyi fırında tavuk yaparsın. Hem basit hem de lezzetli bir yemek. Basit olmasının nedeni çabuk olmasından kaynaklanıyor ama görünüşü insanın canını çektirmiyor desek yalan olur. Sen daha çok görünüşe önem verirsin. Bu yüzden yediğin şeylerin de görünüşü her zaman iyi olmalı. Bu her konuda böyledir. Dışını beğendiğin birinin sonra içini merak edersin. Çoğu zaman bu durumdan dolayı başına olmadık şeyler gelse de, deneye deneye doğrusunu bulacaksın. Daha çok mantık insanısın. Duyguların seni yönlendirmez. Sen duygularını yönlendirirsin. Becerikli birisin. Ama kendini böyle şeylerle yormak istemiyorsun. Yani kimi için yemek yapmak terapi gibiyken senin için gezmek, kitap okumak belki film izlemek terapi etkisi yaratır. Yani sen fırında tavuktan devam et.

Senin en iyi yaptığın yemek karnıyarık.

Senin en iyi yaptığın yemek karnıyarık.

Sen en iyi karnıyarık yapıyorsun. Herkesin yapması zor denilince genellikle aklına gelen ama senin için oldukça basit olan karnıyarık senin favori yemeklerinden. Sen yemek yemeyi de yapmayı da seven birisin. Bu yüzden yapmayı isteyip de kötü sonuçlanan pek yemeğin yok. Zaten senin isteyip de başaramadığın pek bir şey de yok. Hayatta güzel şeylerle karşılaşmak için hep çabalaman gerektiğini düşünüyorsun. Bunun sonucunda ya istediğin şeyi ya da daha iyisini elde edeceğinden eminsin. Bu nedenle oturup, karşına mucizelerin çıkmasını beklemek yerine, mucizelerini sen yaratıyorsun. Arkadaş çevrenin genellikle neşe kaynağısın. Etrafındaki insanların dert ortağısındır. Ama sen pek derdini anlatmazsın. Önce kendin çözmeye çalışır, olmazsa en son yardım istersin. Her konuda becerikli olamazsın, ama karnıyarık konusunda senden iyisi yok.

Sen en iyi perde pilavı yapıyorsun.

Sen en iyi perde pilavı yapıyorsun.

Sen en iyi perde pilavı yapıyorsun. Beceri desen sen de, yetenek desen sen de, akıl desen sen de... Seni övmek için değil gerçekleri söylüyoruz burada. Senin isteyip de başaramadığın bir şey yok. Yeter ki istediğin şey çabana değsin. Yani boş şeyler için vakit harcamazsın. Sonucu mutlaka çok iyi olmalı ki, sen onun için gerçekten savaşabil. Sen yemek yapmayı yemekten daha çok seven birisin. İnsanlar senin yaptığın yemekleri yesin, onlar hakkında yorum yapsın bunlar senin çok hoşuna giden şeyler. Senin için terapi niteliğinde olan yemek yapmak, sana çok iyi geliyor. Kendini çok iyi hissediyorsun. Her konuda pratik birisin. Uzun uzun bir şeyi yapmak için uğraşmazsın. Elin oldukça hızlı yani. Çabuk yorulmaz, yaptığın işlerden zevk alırsın. Çünkü bir şeyi severek yaparsan asıl lezzetinin o zaman ortaya çıktığına inanıyorsun. Bu testi mutfak da bir şeyler yaparak çözdüğüne inanıyoruz. Seni daha fazla tutmadan kolay gelsin diyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
115
65
45
25
20
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aleyna

karnıyarık hayatımda yapmadığım bi yemek

Çiğdem Pala

Vejetaryene fırında tavuk çıktı. Muazzam 😐

cansu ersan

Makarna