Görüş Bildir
Haberler
Kariyer Basamaklarını Hızlı Adımlarla Tırmanırken Sabıkalı Geçmişleri Ortaya Çıkan 19 Ünlü

Kariyer Basamaklarını Hızlı Adımlarla Tırmanırken Sabıkalı Geçmişleri Ortaya Çıkan 19 Ünlü

Çağla
22.01.2020 - 07:00

Ünlülerin hayatı o kadar da güllük gülistanlık değilmiş...

Kaynak: https://list25.com/25-celebrities-wit...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Martha Stewart

1. Martha Stewart

Amerikalı bir iş kadını olan Martha Stewart aynı zamanda ev dekorunun kraliçesi olarak biliniyor. Televizyondan tutun da, sosyal medya ve ticarete kadar uzanan geniş bir iş yelpazesi var.

Stewart kariyeri boyunca masum kişiliğini avantaj olarak kullandı. Ancak bunlar menkul kıymetler dolandırıcılığı, yalan beyanlar ve adaleti engelleme suçlarından hapse girene kadardı... Stewart, bir hisse satışı hakkında yalan söylediği için 5 ay hapis yattı.

2. Mel Gibson

Avustralya asıllı Amerikalı aktör ve film yapımcısı Mel Gibson, genellikle aksiyon filmlerinde canlandırdığı kahraman rolleriyle tanınıyor. Ekranda gördüğümüz destansı karakterlerine rağmen, gerçek hayatta çok da gurur duyulmayacak davranışlarda bulundu.

2006 yılında bir polisin arabasını kenara çekmesini istemesi üzerine, polise Yahudi aleyhtarı, saldırgan sözler sarf etti. Devlet arşivlerine şu sözleri kaydedildi: 'Dünyada gerçekleşen tüm savaşların sorumluları Yahudilerdir.'

Daha sonra, alkol problemini öne sürerek bir özür yazısı yayınladı.

3. Christian Slater

3. Christian Slater

Amerikalı aktör Christian Slater, sekiz yıl içinde birçok ceza gerektiren suç işledi. 1989 yılında, içkinin etkisi altında araba kullandı. 10 gün hapiste kaldı.

Beş yıl sonrasında, gizli olarak taşıdığı silahla birlikte uçağa bindiği için tutuklandı. Ardından, 1997 yılında, kız arkadaşına ve bir polis memuruna saldırdığı için 3 ay hapis yattı.

Rehabilitasyonda 100 gün geçirdikten sonra, sağlıklı ve başarılı bir hayat yaşamaya başladı.

4. Hugh Grant

4. Hugh Grant

Hugh Grant, birçoğumuz için, en sevdiğimiz romantik filmlerdeki inanılmaz derecede yakışıklı bir adam olmasıyla biliniyor. İşte bu yüzden de Grant, Los Angeles'ta bir seks işçisiyle yakalandığında hayranlar şaşkınlığa uğramıştı.

Grant, kamuya açık bir şekilde gerçekleştirdiği bu davranışın, bir delilik anı olarak nitelendirdi. Neyse ki, Grant bu olaydan sonra oyunculuk kariyerine devam edebildi. Bridget Jones’s DiaryTwo Weeks Notice, ve Paddington 2 gibi filmlerde rol aldı.

5. Woody Harrelson

5. Woody Harrelson

Eğer bir gün tutuklanacak olursanız, en azından komik bir şey için olsun. Mesela, Amerikalı aktör Woody Harrelson, tutuklanmalarını ilginç bir hale getirmenin yolunu bulmuş.

Harrelson, 1982 yılında Ohio'daki işlek bir yolun ortasında dans ettiği için tutuklandı. İş burada kalmadı tabii. 7 Haziran 2002 yılında da, Londra'da bir polisle garip bir araba takibine karıştı. Hatta yakalanmadan önce yaya olarak kaçmaya çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nicholas Cage

6. Nicholas Cage

Ünlü Hollywood yıldızı Nicholas Cage, günlük hayatı canlandırdığı karakterlerden daha ilginç olan sayılı oyunculardan birisi.

1997 yılında, çizgi roman hırsızları, evine zorla girip Action Comics #1 nüshasını ve başka birkaç eşyasını çaldı.

2019 yılında ise Cage, Erika Koike ile gerçekleştirdiği evliliğinin geçersiz sayılmasını istedi. Nedeni olarak da  o sırada evlendiğini fark edemeyecek kadar sarhoş olmasını gösterdi. Cage'in geçmişi alkol problemleriyle dolu. Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde, 2 kez alkol etkisi altındayken araç kullandığı için tutuklandı.

7. Bruno Mars

7. Bruno Mars

Peter Gene Hernandez'in çocukluğundan beri, ailesi onun yıldız olmasının kaderinde olduğunu biliyordu. Hernandez, henüz daha bir bebekken Bruno lakabını kazanıp, eğlenceli kariyerine başlamıştı.

Hernandez, 2010 yılında alkolmetre testini geçemeyince kariyerinde birtakım sıkıntılar yaşadı. Daha sonrasında bu tutuklanmasının onun için önemli bir ders olduğunu kabul etti. Her şeyin elinden ne kadar hızlı bir şekilde alınabileceğini deneyimlemiş oldu.

8. Vanilla Ice

8. Vanilla Ice

Robert Matthew Van Winkle'ın, Vanilla Ice olarak tanınmak istemesini çok iyi anlıyoruz. Ama ismi Vanilla Ice olan birinin, evsiz bir insanı silahla tehdit etmiş olmasını pek anlayamıyoruz.

Ünlü rapçi, 2008 yılında da, aile içi şiddet suçuyla tutuklanmıştı. İlginçtir ki, kariyerine bir şekilde devam edebildi. 2019 yılı raporlarına göre, rapçinin değeri 18 milyon dolar.

9. Matthew McConaughey

9. Matthew McConaughey

Amerikalı aktör Matthew McConaughey, gençlik filmi Dazed and Confused ile şöhrete kavuştu. Yakışıklılığı ve sevimli kişiliği ile de insanların onu sevmesi oldukça kolay oldu.

Hatta aktörün 1999 yılındaki tutuklanması çoğu insana tatlı ve ilginç geliyor. Bir ses şikayeti üzerine McConaughey'in evine giden polisler, oyuncuyu evinde çıplak bir şekilde dans ederken buldu. Aynı zamanda evinde esrar buldular.

Şanslı olacak ki, esrar hakkındaki suçlamaları düşürüldü ancak ses şikayeti için 50 dolar ödedi.

10. R. Kelly

10. R. Kelly

R. Kelly'nin son 20 yılda gerçekleştirdiği suçlardan paçayı kurtarmış olması oldukça şaşırtıcı. Bir zamanlar oldukça popüler olan R&B şarkıcısı, ilk olarak 1994 yılında, 15 yaşındaki bir kızla evlenmekle suçlanmıştı. O günden beri de, hakkında birden fazla suçlama yapıldı.

Sayıları yirmiyi aşan birçok kadın, R. Kelly tarafından birçok cinsel saldırıya uğradıklarını paylaştı. En son da, iki farklı federal kaçakçılık suçu işledi. Kendisi suçlu olmadığını belirtti ve şu anda mahkeme süreci devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jay-Z

11. Jay-Z

Genelde Jay-Z olarak tanınan Shawn Corey Carter, 4 Aralık 1970'te Brooklyn New York'ta dünyaya geldi. Kardeşleriyle birlikte sadece annesi tarafından yetiştirildi.

Büyümek onun için kolay bir süreç olmadı. Gerçek hayattan kaçabilmek adına kendini müziğe yöneltti.

1999 yılının sonlarına doğru, müziği yavaş yavaş tanınmaya başladı. Aynı zamanda yine bu vakitlerde Carter bir plak şirketi yöneticisini bıçaklama suçuyla tutuklandı. Suçunu kabul ettikten sonra, 3 yıl şartlı tahliye ile bu işten paçasını kurtarmış oldu.

12. Khloe Kardashian

12. Khloe Kardashian

Kardashian ailesinin samimi yönleri, 2007 yılından beri Keeing Up With the Kardashians isimli reality şovlarıyla ekranlara geliyor. 16 sezon boyunca tüm skandalları, boşanmaları ve tutuklanmaları kayıt altına alındı.

Neredeyse özel olarak saklanan hiçbir şey yok. Hatta birçok hayran, dizinin ilk sezonunda Khloe'nin sarhoş bir şekilde araba kullandığı için tutuklanmasını unutmuş olabilir. Khloe'nin şansına, artık insanlar onun geçmişini hatırlamak yerine, gelecekteki aşk hayatıyla daha fazla ilgileniyorlar.

13. Michelle Rodriguez

13. Michelle Rodriguez

Rodriguez henüz 11 yaşındayken bile, sürekli farklı yerlerde yaşamaya alışmıştı. Etrafı sürekli yeni insanlarla çevrili olan ve sürekli yeni bir çevreyi tanıması gereken bir çocuk için de, ev içindeki ilişkilerini yürütmek zor bir hale gelmişti.

Jersey City'ye taşındıktan sonra, oyunculuk kariyerine başladı. 2000 yılında, Girlfight isimli filmde başrolü kaptı. Ne yazık ki, beş yıl sonrasında madde etkisi altında araba kullanma ve vur-kaç yapma suçlarıyla tutuklandı.

Rodriguez bu olaydan sonra kendine çekidüzen verdi ve Avatar ve The Fast and the Furious gibi büyük bütçeli filmlerde rol aldı.

14. Bill Gates

14. Bill Gates

Dünyanın en başarılı ve zeki milyarderlerinden biri olsanız da, sizin de hayatınızda gurur duymadığınız anlar yaşanabiliyor. Bill Gates bu kadar ünlü bir isim olmadan önce, 1975 yılında yılında ehliyetsiz ve aşırı hızlı bir şekilde araba kullandığı için tutuklandı.

Neyse ki, bununla çok gündeme gelmiyor. Microsoft şirketinin kurucularından olan Gates, daha çok hayırseverlik işleriyle tanınıyor.

Ünlü isim, gezegenimizi kurtarabilmek adına temiz bir enerji yaratmanın yollarını arıyor.

15. Tim Allen

15. Tim Allen

Her ne kadar şaşırtıcı olsa da, 1994 yapımı The Santa Clause'daki Santa rolüyle tanınan bu oyuncunun sabıkalı bir geçmişi var. Tim Allen 25 yaşındayken, 650 gramdan fazla kokain bulundurma suçuyla tutuklandı.

Sonrasında da, 1997 yılında madde etkisi altında araba kullanma suçuyla gözaltına alındı. Rehabilitasyonda geçirdiği vakit sonrasında, temiz bir başlangıç yaptı. Artık eşi ve altı çocuğuyla birlikte Colorado'da daha sakin bir hayat yaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Danny Trejo

16. Danny Trejo

Oscar ödülü adaylığı da bulunan bir oyuncu olan Danny Trejo, genellikle beyaz perdede canlandırdığı sert adam rolleriyle tanınıyor. Çoğu hayran onu uyuşturucu satıcısı veya çete üyesi olarak görmeye alışkın olsa da, bir zamanlar gerçekten bir gangster olduğunu öğrenmek şaşırtıcı gelebilir.

Trejo, içki dükkanı soymak, uyuşturucu satmak ve bir çatışmaya karışmak suretiyle hayatının 10 yılını hapislerde geçirdi. Tüm bunlar yaşanmasına rağmen, kendine yeni bir hayat kurabildi.

17. Robert Downey Jr.

17. Robert Downey Jr.

Oyunculuk, Downey Jr.'ın ailesinden geliyor. Babası bir film yapımcısı, annesi ise bir oyuncuydu. Görünüşe göre, çocukluğunu New York City'de geçiren oyuncunun hayatı hiç sıkıcı geçmemiş.

Downey, genç yaşlarında uyuşturucu kullandığı kabul etti. Aynı zamanda henüz sadece 6 yaşındayken esrar içtiğini de belirtti.

Oyuncu aynı zamanda 10 yıllık bir süre boyunca birden çok yasal olmayan işlere karıştı. 1996 yılında, sarhoş bir haldeyken araba kullanmak ve kokain, eroin ve tabanca bulundurmaktan tutuklandı.

18. Mark Wahlberg

18. Mark Wahlberg

Üne kavuşmadan önce Wahlberg zor bir hayat yaşıyordu. 5 Haziran 1971'de Massachusetts'te Alma ve Donald Wahlberg'ün çocuğu olarak dünyaya geldi.

Gençliğinin erken yıllarında, başını belaya sokmaya başladı. Henüz 16 yaşındayken, mahalle bakkalından iki kasa alkol çalarken yakalandı. Aynı zamanda kayıtlara geçen raporlara göre, polisten kaçmaya çalışırken bir adamın suratına yumruk attı.

Neyse ki, tüm bunlar sonrasında hayatını düzene soktu ve oyunculuk kariyerine başladı.

19. Will Smith

19. Will Smith

Hollywood'un en ünlü isimlerinden biri olan Will Smith, henüz 16 yaşındayken şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. Müzik endüstrisini deneyen Smith, oyunculuğa şans vermeye karar verdi. The Fresh Prince of Bel-Air isimli sitcom dizisinde ilk başrolünü kaptı.

1989 yılında, neredeyse bir adamı kör ettiği şiddetli bir saldırıya karıştı. Tüm bu aksaklıklara rağmen Smith, Hollywood dünyasının en güçlü oyuncularından biri haline geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
20
5
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın