Görüş Bildir
Haberler
Jimmy Durmaz: "Fenerbahçe'yi İstiyorum"

Jimmy Durmaz: "Fenerbahçe'yi İstiyorum"

Batuhan
29.05.2014 - 14:54

Jimmy Durmaz: "Fenerbahçe'yi İstiyorum"

Gençlerbirliği forması ile bu sezon başarılı bir performans gösteren Jimmy Durmaz, Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi.

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Gençlerbirliği’nin sol kanat ve orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz, kendisine gelen tekliflere sıcak baktığını ve önümüzdeki sezon İstanbul’da oynamak arzusunda olduğunu belirtti.

Transferin gözdesi ismi Jimmy Durmaz Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Danimarka Futbol Federasyonun(DBU) kuruluşunun 125.yılı nedeniyle Kopenhag Parken Stadında önceki akşam İsveç’e karşı oynadığı jubile maçında 2.yarı da 21 dakika forma giyen Durmaz, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav’ın vereceği karara saygı duyacağını ifade etti.

Gençlerbirliği ile bir yıl daha sözleşmesinin olduğuna değinen yıldız futbolcu, adının Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’la anılmasından mutluluk duyduğunu şu anda İsveç Milli Takım kampında olduğundan transferi hakkında fazla bilgisinin olmadığını öne sürdü.

Durmaz, son günlerde adının Trabzonspor ile de anıldığını duyunca Trabzonspor’da büyük ve iyi bir kulüp ifadesini kullanırken, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav’ın vereceği kararın önemli olduğunu vurguladı.

KAYNAK: Skorer

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın