Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu Duyurmuştu: İstanbul'da Zabıta Ekipleri Sahilde Mangal Denetimine Başladı

etiket İmamoğlu Duyurmuştu: İstanbul'da Zabıta Ekipleri Sahilde Mangal Denetimine Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sahil kesiminde mangal yakımını önleyeceğini söylemesinin ardından zabıta ekipleri bugün mangal denetime başladı. İBB'nin aldığı karar doğrultusunda sahil ve yeşil alanlarda mangal yakmak isteyen vatandaşlar, zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Anadolu yakasında Maltepe, Kartal ve Pendik sahilleri ile yeşil alanlarda mangal yakmak isteyen vatandaşlar, İBB kararı sonrası zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

Motorize ekipler anons yaparak vatandaşları uyardı

Yaya ekipler ise vatandaşların yanlarına giderek mangal yasağı hakkında bilgi verdi

Yaya ekipler ise vatandaşların yanlarına giderek mangal yasağı hakkında bilgi verdi

"İnsanlar sahilde mangal yapmak istiyor"

"İnsanlar sahilde mangal yapmak istiyor"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mangal yaparken zabıta ekipleri tarafından uyarılan Ali Alçı 'Biz ateş yakmadık, tüple mangalımızı yaptık. Ekipler uyardı bizi' şeklinde konuştu. Sahilde mangal yapmak istediğini söyleyen Gökhan Kara da, “İnsanlar sahilde mangal yapmak istiyor. Apartmanlarda yapamayacaklar, doğal olarak sahillerde ya da yeşil alanlarda yapacak. Ben doğru bulmuyorum. İnsanları rahatsız etmeden sonra temizliği yapılabilir' ifadelerini kullandı.

"Sahil yolu duman altı oluyordu"

"Sahil yolu duman altı oluyordu"

Ailesi ile pikniğe gelen Cihan Meral 'Yazın özellikle sahil yolu duman altı oluyordu. Birçok insan bu durumdan şikayetçiydi zaten. Bu kararı olumlu karşılıyorum. Mangal yapmak isteyenlere belli başlın noktalar belirlenmesi gerekiyor. Bu bizim kültürümüzde olan bir şey' diye konuştu.

İmamoğlu daha önce açıklama yapmıştı

İmamoğlu daha önce açıklama yapmıştı

Beylikdüzü’nde görev yaptığı dönemde sahilde mangal yakımını kaldıran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurttaşlardan gelen şikâyetler üzerine, bu uygulamanın kent geneline yayılacağı konusundaki ilk sinyali vermiş ve şu açıklamayı yapmıştı:

'Yönetim anlayışımızın önemli bir odağı, kente özen göstermek ve insana saygı duymak. Mangal yerinde yanmıyor. Yandığı zaman, yakıldığı yeri değil, 200 metre çevresini etkiliyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
513
161
39
16
13
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Şehri babanızın tarlası gibi kullanmak yerine diğer insanlara da saygı duyup mangalınızı bu iş için ayrılmış alanlarda yapın. Kimse sizin dumanınızı solumak ... Devamını Gör

liho13728475

Sonunda!! Her şeyin bir yeri var sonuçta. Bir de donla senize girenlere bakılsa çok iyi olacak. Çingene kültüründen kurtulmuş olacaz biraz

lord

sahil spor ve nefes alma alanı. göbekleri başka yerde büyütün lütfen. bir sürü piknik alanı var. arabayı sahile değil oralara sürün.