Görüş Bildir
Haberler
Hacıosmanoğlu'ndan Büyük Tehdit

Hacıosmanoğlu'ndan Büyük Tehdit

Batuhan
12.03.2014 - 12:36

Hacıosmanoğlu'ndan Büyük Tehdit

Hacıosmanoğlu, maçta yaşananları, rakip takımlara yakın medya organlarının çok mühim olaylarmış gibi gösterdiğini söyledi, şike davası sürecinde sürekli karşı saflarda yer aldıkları Fenerbahçe’ye ve Türkiye Futbol Federasyonu’na yüklendi.

Trabzonspor Başkanı, ezeli rakiplerinin statlarında çok daha büyük olaylar meydana geldiğini ifade ederek, bununla ilgili görüntüleri toplantıya katılan medya mensuplarıyla paylaştı.

Hacıosmanoğlu, Avni Aker’deki olayları tasvip etmediklerini ama bunun toplumsal bir reaksiyon olduğunu savundu. Bu reaksiyonu doğuran nedenin de Trabzonspor’a yönelik şike davası süreciyle başlayan ve bugüne kadar devam eden haksızlıklar olduğunu ifade etti.

Trabzonspor’un uğradığı haksızlıklara karşı mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Ne yapalım Trabzonspor’u savunmayalım mı? Trabzonspor’un menfaatleri adına hiçbir gücü tanımadığımızı hep söyledik” dedi.

Hacıosmanoğlu, sürekli dile getirdiği 2010-11 sezonu lig şampiyonluğunun kendilerine verilmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı, konuyla ilgili taleplerini reddeden Türkiye Futbol Federasyonu’nun tavrını eleştirdi.

Şike davasında ceza alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için isim vermeden ‘emeğimizi çalan başkan’ tanımlamasını kullanan Hacıosmanoğlu, “Bu durumu düzeltmenin tek yolu adaleti sağlamaktır. Bunu yaparsanız Türk futbolunda her şey düzelir” diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı, şampiyonluğu kaybettikleri 1995-96 sezonunda Fenerbahçe’yi alkışlarla uğurladıklarını hatırlatarak, “O zaman Fenerbahçe Başkanı olan Ali Şen bugün Trabzon kenti için güveni değil diyor. Bizim tek derdimiz, futbolun bir eğlence olduğunun hatırlanması, bunu sağlamak için de adaletin yerine getirilmesidir” dedi.

“Bize verilecek cezayı umursamıyoruz” diyen Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun artık güdümlü bir federasyonla değil, bu işi düzgün şekilde yürütmek isteyen iradeli bir yönetimle devam etmesi için çalışacaklarını söyledi.

UEFA’nın şikeden ceza verdiği Fenerbahçe için sürecin kapanmadığını da tekrarlayan Hacıosmanoğlu, birçok Avrupa kulübünün kendilerine destek verdiğini ve konunun Avrupa Birliği Parlamentosu’nın gündeminde olduğunu, bunun sonuçlarını önümüzdeki dönem herkesin göreceğini belirtti. Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe’nin PTT 1. Lig’de bile yer alamayacağını ileri sürdü.

Hacıosmanoğlu ayrıca, “Biz öyle bir eylem yapacağız ki belki bu eylem sonrası ben artık Trabzonspor başkanı olmayacağım” dedi.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/12/haciosm...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0