Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Boyner'e: Bundan sonra karşısında bizi bulacak

Erdoğan'dan Boyner'e: Bundan sonra karşısında bizi bulacak

Ulaş
15.03.2014 - 17:50

Bundan Sonra Karşısında Bizi Bulacak

Başbakan Erdoğan, Berkin Elvan'ın ölümünün ardından düzenlenen cenaze töreninde mağazalara talimat vererek 'kapılarınızı açık tutun' diyen Boyner'e ağır ithamlarda bulundu

T24

Başbakan Tayyip Erdoğan , Berkin Elvan için düzenlenen cenaze töreninde yüzbinlerin sokakta törene katılmasının ardından, mağazalarına talimat vererek 'vatandaşlara kapınızı açık tutun' diyen Cem Boyner 'i eleştirerek, 'Aklı başında olan bir işadamı kalkıp da bir iktidara karşı sokakları tahrik edenlerin, terörize edenlerin yanında yer alır mı?' dedi.

Erdoğan, partisinin Adana'da düzenlediği mitingte Boyner'e yönelik 'Ha sen sokaktakilerin yanında mı yer alıyorsun. O zaman bunların karşılığını bulacaksınız. Bunların mağazalarından da gidip alışveriş yapmayın' ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle

Pazartesi röportajları yayınlanacakmış. Bu röportajlarından sonra her şey iyot gibi ortaya çıkacak. Bunların arkalarına takılan hocalar var. Bunlar akıllarını peynirle yemiş. Bunlar milletimizin içine fitneyi soktular. Aileleri dağıttılar. Ablalar 15 gün gece-gündüz çalışmaya var mıyız?

'Çılgına döndüm'

Geçen ay MİT’in TIR’ları Adana’da durduruldu. Adeta suçluymuş gibi, düşmanmış gibi TIR’ları durdurdular. MİT mensubu yüzbaşı ve üsteğmenimizi darp ettiler. Suriye’de Türkmenlere yardım götüren TIR’larımıza düşmanca muamele ettiler. Bunları izleyince bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Orada kim olursa olsun durduran kim olursa olsun bunlar haindir. Sana ‘MİT’in elemanıyım’ diyecek, sen onları kelepçeleyip, tekmeleyip üzerine basacaksın. Bir de pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Ahlaksızlar

'Oraya gelen savcı paralel yapı'

Oraya gelen savcı paralel yapı. Biz bunlara müdahale edince CHP, MHP rahatsız olmuş. Hepsi de yanına toplandı. MİT kimin? Hangi milliyetçiydin. Türkmenlere yardım gitsin diye bize haber gönderen siz değil miydiniz MHP? Bu MHP’nin milliyetçiliği falan yok.

Yanlışa oy verilmez. Bunların ülkemize kazandıracağı hiçbir şey yok.

'Fetret dönemi var'

Bir fetret dönemi var. Bu dönemi aşmamız lazım. Biz kimlik siyaseti yapan bir parti değiliz. Biz beni yaradan Allah sizleri de yarattığı için sizi seviyoruz. 77 milyonun partisiyiz. Bölgesel, etnik, dinsel milliyetçilik yok, eser milliyetçiliği var. Tek millet, tek bayrak, tek devlet… Paralel yapıya, paralel devlete müsamaha yok. Bunlar çökecek. Bunların inlerine giriyoruz.

17 Aralık, 25 Aralık iyi ki oldu. Bunların yüzleri ortaya çıktı. Bütün ekiplerimizle bunları izliyoruz, kovalıyoruz, gereğini de vakti geldiğinde yapacağız. Vandallara, kasetlere, sokak eylemlerine bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/erdogandan-bo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0