Görüş Bildir
Haberler
Diego Lopez Milan'da

Diego Lopez Milan'da

Fatih
09.08.2014 - 21:09

Diego Lopez Milan'da

Real Madrid'in Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas'ı renklerine bağlamasının ardından kulüp aramak zorunda kalan 32 yaşındaki İspanyol kaleci Diego Lopez, İtalya'nın Milan takımına transfer oldu.

Real Madrid'in tesislerinden bugün ayrılan Diego Lopez, Milano'ya gitti. Milan Kulübü'nün televizyonu, Diego Lopez'in doktor kontrolünden geçirilip, 30 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olacak sözleşmeye imza atacağını duyurdu.

Milan Teknik Direktörü Filippo Inzaghi, bugün 41. yaşgününü kutluyor olmasından dolayı, Diego'nun transferini 'bir doğum günü hediyesi olarak' değerlendirdi. Inzaghi, 'Çok mutluyum. Bugünün keyfini çıkartıyorum. Diego Lopez'in gelmesi çok önemli. Takımımıza katkı sağlaması gereken tecrübeli bir kaleci' diye yorum yaptı.

Real Madrid'de 2013 yılının Ocak ayında, kaleci Casillas'ın elinden sakatlanması üzerine Sevilla'dan transfer edilen Diego Lopez, geçen sezon lig maçlarında kaleyi korumuş, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası maçlarında ise Iker Casillas kaleye geçmişti. Diego Lopez'in ayrılmasından sonra Real Madrid'de kaleci yarışı kulübün emektar isimlerinden Casillas ve yeni transfer Navas arasında olacak.

  Ancelotti'den Avrupa Süper Kupası yorumu

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kulübün resmi internet sitesine verdiği demeçte, 12 Ağustos'ta Sevilla'ya karşı oynayacakları Avrupa Süper Kupası maçında favori olarak gösterildiklerini, ancak rakibin çok zorlu olduğunu vurguladı.

İtalyan teknik adam, 'Belki de, Real Madrid olduğumuz için Süper Kupa'nın favorisi biziz ama Sevilla zorlu bir rakip. İyi bir sezon geçirdi ve takım oyunu için iyi çalışan futbolcularıyla Avrupa Ligi'ni kazandı. Bu sezon Sevilla'da bazı değişiklikler oldu. Bazı açıdan bakıldığında, bilinmeyen yönleri var. Çünkü önemli futbolcuları gidip, yerine başkaları geldi. Bakalım ne olacak' değerlendirmesini yaptı.

Ancelotti, sezonun ilk kupası ve Avrupa için de prestijli olmasından dolayı Süper Kupa'yı kazanmak istediklerini kaydetti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın