Görüş Bildir
Haberler
Demba Ba Transferine F.Bahçe'li Desteği

Demba Ba Transferine F.Bahçe'li Desteği

Fatih
17.07.2014 - 22:22

Demba Ba Transferine F.Bahçe'li Desteği

Beşiktaş'ın Chelsea'den transfer ettiği yıldız futbolcu Demba Ba, İngiltere'nin Leeds şehrindeki kampa katılmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ta olduğu için çok mutlu olduğunu belirten golcü oyuncu, “Türkiye’de oynayan Senegalli oyunculardan dolayı buradaki lige ilgim vardı. Bir süredir bunu düşünüyordum. 34-35 yaşlarımda Türkiye’ye gelmektense daha erken bir dönemde buraya transfer olabileceğimi göz önüne aldım. Teklif geldi ve ben de bunu değerlendirdim.” dedi.

SOW’LA KONUŞTUM”

Transferinden önce Türkiye ve Süper Lig hakkında yeterince bilgi edindiğini belirten Demba Ba, şöyle devam etti: “Moussa Sow, Beşiktaş ile ilgili gerçekten olumlu şeyler söyledi ama aslına bakarsanız çok şey duymama da gerek yoktu, zaten hakkında bilgi sahibi olduğum bir yere geldim. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. İstanbul çok güzel bir şehir. Günün birinde kariyerimi müslüman bir ülkede sürdürmek istiyordum, Türkiye de bu şartlara uyan bir ülke. Slaven Bilic ile ilgili iki kişiden çok olumlu şeyler duydum. Biri Lokomotiv Moskova’ya transfer ettirdiği ve beraber çalıştığı Dame N’Doye, diğeri ise Ivanovic. Bilic’in karakteri ve oyun yapısı ile bilgiler ve olumlu referanslar aldım.”

“BÜYÜK REKABETLERE ALIŞKINIM”

Demba Ba, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili yöneltilen bir soruya ise şöyle yanıt verdi: “Ben büyük rekabetlere alışkın bir oyuncuyum. Bir buçuk sezon Chelsea’de forma giydim. İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk yarışı 5-6 takım arasında geçer. Chelsea’ye transferim öncesinde ise Newcastle United’deyken de başarılı bir dönem geçirdim. Newcastle’deyken Şampiyonlar Ligi’ne öneleme turundan katılma hakkı kazanmıştık Taraftarlar çok çalışkan ve ruhunu ortaya koyan oyuncuları çok seviyorlar. Ben de bunu burada bu sezon geçmişte olduğu gibi yapmaya çalışacağım. Atabildiğim kadar gol atacağım.”

“HAZIR OLDUĞUMU SÖYLEYEMEM”

Yıldız futbolcu antrenmanlara ara verdiği için henüz hazır olmadığını da sözlerine ekleyerek, “10 Temmuz’da başlayan yeni sezon hazırlıkları kapsamında Chelsea ile 2-3 gün antrenman yaptım. Ondan sonra antrenmanlara ara verdim. Transfer görüşmelerinin sonuçlanmasını bekledim. Şu anda hazır olduğumu söyleyemem. Buradaki antrenman temposuna adapte olarak takıma en kısa sürede uyum sağlamaya ve form durumumu iyileştirmeye çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/17/demba-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın