Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Kamer Genç Trafik Kazası Geçirdi

CHP'li Kamer Genç Trafik Kazası Geçirdi

Onedio Medya
06.01.2014 - 04:33 Son Güncelleme: 06.01.2014 - 11:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li Kamer Genç Trafik Kazası Geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ankara'da trafik kazası geçirdi. Kazadan yara almadan kurtulan Genç, kontrol için geldiği hastanenin çıkışında, 'aracına kasten vurulduğunu' iddia etti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Etlik ayrımı civarında meydana geldi. Havalimanından evine dönen Kamer Genç'in aracına, arkadan gelen bir kadın sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından TOBB ETÜ Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen Genç, burada yapılan ilk tedavinin ardından taburcu edildi.

Kazanın bilerek yapıldığını savunan CHP’li Genç, “Benim kesim şüphem şu; beni kasten vurdular. Yani kasten trafikte orada geldi vurdu. O konuda hiçbir kuşkum yok. Yani özellikle kasten vurdular. Vuran kadın hemen kapatalım masrafları biz ödeyelim gibi laflar etti ama mesele değil” dedi.

Hastane çıkışında kendisini bekleyen gazetecilere kazayı anlatan Genç, en sol şeritte ilerlerken süratli bir arabanın kendisine arkadan çarptığını, daha sonra kendi aracının önüne geçtiğini söyledi. Kazanın ardından aracını kenara aldığını belirten Genç, kendisine çarpan araçtan bir şahsın indiğini, kendisine hakaretler ettiğini ve saldırmaya çalıştığını kaydetti. Daha sonra yoldan geçen bir aracı durdurduğunu ifade eden Genç, “Bana çarpıp duran araçtan bir genç indi. Bana çok ağır hakaretler etti. Ben bir şey demedim. Bana saldırmaya çalıştı. Sonra bir aile yanıma geldi. Aileye yanımda durun yoksa bana saldıracaklar dedim” şeklinde konuştu.

Cihan

Kaynak: http://cihan.com.tr/caption/CHP-li-Ka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0